Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almafánk (Kata-féle) recept

Almafánk (Kata-féle) recept

Az Almafánk (Kata-féle) hozzávalói:
25 dkg túró
2 cs. vaníliás cukor
2 tojás
23 dkg cukor
1/2 dl tej
3 evőkanál rum
1 narancs reszelt héja
25 dkg liszt
1/2 cs. sütőpor
1 alma
olaj a sütéshez


Az Almafánk (Kata-féle) elkészítési módja:
A túrót a kétféle cukorral, a tojással, tejjel, rummal és a narancs héjával, robotgéppel simára keverek. Az almát kockára vágva, vagy reszelve hozzáadom. A lisztet a sütőporral összekeverem és összevegyítem. Forró olajba szaggatom. Melegen fahéjas porcukorral megszóróm.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almafánk (kata-féle) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook