Főoldal » Receptek » Savanyúságok receptjei » Vödrös savanyúságom recept

Vödrös savanyúságom recept

A Vödrös savanyúságom hozzávalói:
4 l víz
1 l 10%-os ecet
60 dkg cukor
12 dkg só
4 mokkáskanál borkénpor
4 mokkáskanál Na-benzoát
Fekete bors,mustármag,torma,kapor,meggyfa levél, babérlevél ízlés szerint.


A Vödrös savanyúságom elkészítési módja:
Hidegen elkeverem a vizet,cukrot és az ecetet. Megvárom amíg teljesen feloldódnak a hozzávalók és utána adom hozzá a Na-benzoátot és a borkénport. A fűszereket a savanyítandó zöldfélékre szórom. Ezzel a lével bármit savanyíthatok.


Kategória: Savanyúságok receptjei


A vödrös savanyúságom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook