Borhab torta recept

Elkészítési idő 60 perc

A Borhab torta hozzávalói:
1db 6 tojásos piskóta
Töltelék:
0,5 L félédes, vagy édes bor
6 ek cukor (ha valakinek nem elég édes lehet több is)
Pár darab fahéj, szegfűszeg
1 cs Zselatin (10 gros a nagy)
1 cs vanília puding
0,5 dl Hullala
DÍszítéshez: 2dl Hullala , 1 cs. Babapikóta, 1 fürt szőlő


A Borhab torta elkészítési módja:
A piskótát két felé vágod és az alufóliával kibélelt tortaformába az egyik felét belerakod. Erre jön a következő töltelék: A borból, cukorból, fűszereből forraltbort készítesz. HA langyos hozzákevereda pudingpot és sűrűre főzöd. Amíg forró jöhet a zselatin. Nem kell feloldani,úgy ahogy van mehet bele, majd simára kevered. HA kézmeleg jöhet bele a felvert tejszín. Ezta kutyulmányt ráöntöd a pikótalapra , tetejére pedig rákerül a másik fele. 1 éjszakát pihen a hűtőbe. Már csak a díszítés van hátra. Erre ötletett talásza naplómban! Virágok között 1-2 torta is van, és gyarapítani is fogom :D

HA megsütötted várom a beszámolót privátba, hogy ízletta családnak ! :D


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A borhab torta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook