Borzas epres recept

Elkészítési idő 30 perc

A Borzas epres hozzávalói:
-50 dkg eper
-3 dkg porcukor
-6 dkg margarin
-9 dkg finomliszt
-tejszín


A Borzas epres elkészítési módja:
1. A lisztet, a margarint és a porcukrot tésztává gyúrjuk. 2. 1 órára mélyhűtőbe tesszük. 3. Az epret félbevágjuk (ha nagyobb, akkor negyedeljük) és egy tűzálló tálba tesszük. 4. A mélyhűtőből elővett tésztát nagylyukú reszelőn az eperre reszeljük. 5. Előmelegített sütőben( 180 fok) 15 perc alatt megsütjük. 6. Porcukorral meghintve tálaljuk, illetve tejszínhabbal is lehet!

Itt az eperszezon. Gyors és nagyon egyszerű desszert és ami a lényeg, hogy nagyon finom!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A borzas epres elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook