Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Keksz szalámi(Kata-féle) recept

Keksz szalámi(Kata-féle) recept

A Keksz szalámi(Kata-féle) hozzávalói:
50 dkg háztartási keksz tördelve,
20 dkg vágott dió
3 dl tej
20 dkg porcukor,
20 dkg vaj vagy margarin,
4-5 dkg kakaópor,
rum ízlés szerint


A Keksz szalámi(Kata-féle) elkészítési módja:
A tejből, porcukorból és a vajból szirupot főzünk. Ráöntjük a tördelt keksz és a vágott dió keverékére, rumot rakunk bele. Zsírpapírra öntjük és feltekerjük rúd formára. Kihűtjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A keksz szalámi(kata-féle) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook