Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Húsvéti tárkonyos bárány recept

Húsvéti tárkonyos bárány recept

Elkészítési idő 90 perc

A Húsvéti tárkonyos bárány hozzávalói:
1 db bárány eleje
3 tojás
2 dl tejföl
kevés liszt
só, bors, ételízesítő, tárkony


A Húsvéti tárkonyos bárány elkészítési módja:
Puhára főzöm a bárány elejét 2 liter vízzel, néhány szál friss tárkonnyal és sóval. 3 tojás sárgáját 3 kanál tejföllel elhabarok, ha a hús puha, egy kis fazékba teszek 2 kanál lisztet, egy deci tejfölt, 3-4 kanál ecetet és annyi vizet, hogy híg habarék legyen és behabarom vele a tárkonyos főzőlevet. Még 5 percig főzöm a báránnyal, majd azt feldarabolva és a levével leöntve, puha kenyérrel tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A húsvéti tárkonyos bárány elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook