Főoldal » Receptek » Vadételek receptjei » Joghurtos-majoránnás nyúlmáj recept

Joghurtos-majoránnás nyúlmáj recept

A Joghurtos-majoránnás nyúlmáj hozzávalói:
60 dkg nyúlmáj (házi vagy vad)
3 fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál őrölt bors
3 kávéskanál majoránna
4 dl joghurt
1,5 dl étolaj
1 dl fehérbor


A Joghurtos-majoránnás nyúlmáj elkészítési módja:
A májat csíkokra vágom, összekeverem a joghurttal, borssal, majoránnával, sóval, majd lefedem, és 1-2 órán keresztül a hűtőben állni hagyom. A hagymákat félkarikára, a fokhagymát apróra vágom. Az olajat felforrósítom, hozzáadom a hagymát és pirítom. Amikor a hagyma üveges lesz, megsózom, hozzáadom a fokhagymát, majd beleöntöm a májat a joghurttal együtt. Amikor a szaftja visszasül, aláöntöm a bort. Pár percig rotyog és kész.


Kategória: Vadételek receptjei


A joghurtos-majoránnás nyúlmáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook