Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je

 Recept lista Új recept Kedvenceid Segítség Fórum 

Név:Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je
Kategória:Vegetáriánus ételek
Hozzávalók:10 dkg márványsajt
50 dkg pannonia sajt
20 dkg ementáli sajt
1,5 dl fehérbor
0,5 dl cseresznyepálinkában feloldva 1 evőkanál étkezési keményítő
2-3 gerezd fokhagyma
szerecsendió
bors
mártogatáshoz: alma, baguette, sonka, szőlő stb.
Elkészítés:Reszelt sajtokat felolvasztani (fokhagymával bedörzsölt fondue edényben, a maradék fokhagymát zúzva majd bele)
Bele a fehérbort
Végén a cseresznyepálinkában feloldott keményítőt
+ fűszerezés
Felvitte:_anatha_, 2010-01-22, 11:45