Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Raffaelló(tejporos) recept

Raffaelló(tejporos) recept

A Raffaelló(tejporos) hozzávalói:
30dkg cukor
1dl víz
25dkg rama
30dkg tejpor
2cs kókuszreszelék + a hempergetéshez(kb 1/2cs)
mandula vagy dió(el is hagyható)


A Raffaelló(tejporos) elkészítési módja:
A cukorból és vizből szirupot főzünk,hütjük.Hozzá adjuk a margarint,a tejport és a 2cs kókuszreszeléket.Jól összedolgozzuk(ha puha akkor dermedésig hütöbe rakjuk).Diónyi gombócokat formálunk/közepébe diót-mandulát rakhatunk/,kókuszban megforgatjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A raffaelló(tejporos) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook