Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Vinetta (erdélyi étel)

 Recept lista Új recept Kedvenceid Segítség Fórum 

Név:Vinetta (erdélyi étel)
Diétás jellemző:Szénhidrátszegény
Kategória:Szendvicsek, szendvicskrémek
Hozzávalók:1 kg padlizsán,
1 fej vöröshagyma,
só,
1 dl olaj vagy majonéz.
Elkészítés:A sütőben megsütjük a padlizsánt, majd ha megsült meghámozzuk, és leszűrjük róla a levet. Ezután összetörjük a meghámozott padlizsánt, 1 fej vöröshagymát hozzáreszelünk, ízlés szerint megsózzuk, és vagy 1 dl olajjal vagy majonnézzel kikeverjük.
Hütőbe tesszük fél órára és már ehető is kenyérre kenve.
Jó étvágyat!
Felvitte:tinendo, 2006-11-07, 09:39