Diós-barackos recept

A Diós-barackos hozzávalói:
3 dl darált dió
3 dl tej
3 dl rétes liszt
3 dl cukor
1 db tojás
1 cs. sütőpor
szeletelt őszibarack(de lehet szilva vagy nektarin is)


A Diós-barackos elkészítési módja:
A hozzávalókat a gyümölcs kivételével egy tálba alaposan összekeverem, és egy kivajazott-lisztezett tepsibe öntöm. A tetejét kirakom a szeletelt gyümölccsel,(aminek az alját belemártom pici lisztbe) és előmelegített sütőben kb. 30 percig sütöm.

A barackok tetejére szórtam kevés kristálycukrot, így kicsit karamellizálódott sütés közben.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A diós-barackos elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook