Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Porcukros almafánk recept

Porcukros almafánk recept

A Porcukros almafánk hozzávalói:
1kg alma
25dkg liszt
1/2 tk fahéj
1 sütőpor
2 tojás
2 ek porcukor


A Porcukros almafánk elkészítési módja:
Az almákat lereszeljük,kicsavarjuk a levét és a felvert tojást,lisztet,fahéjat,porcukrot,sütőport jol összedolgozzuk,majd ujjnyi vastag "fasírtokat" formázunk, és már mehet is a forró olajba. Itt mindkét oldalát szép pirosra sütjük, és még melegen megszórjuk porcukorral.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A porcukros almafánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook