Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gyümölcstorta pudinggal recept

Gyümölcstorta pudinggal recept

Elkészítési idő 60 perc

A Gyümölcstorta pudinggal hozzávalói:
4evk liszt
4evk cukor
4db tojás
1cs vanilia puding
zselatin
gyümölcsök
fél cs sütőpor
fél l tej
vaj


A Gyümölcstorta pudinggal elkészítési módja:
Szétválasztjuk a tojás sárgáját és fehérjét, a fehérjét kemény habbá verjük, szép lassan hozzá forgatjuk először a sárgáját, azután a félig púpozott 4evőkanál cukrot és szintén félig púpozott 4evk lisztet kanalanként,nehogy csomós legyen a tészta! Elővesszük a tortaformát, kivajazzuk, kilisztezzük és beleöntjük a tésztát, majd 180-200fokon megsütjük. kb.negyed óra, de ha szép aranybarna a tészta teteje kész is (szúrni lehet, hogy megnézzük jó e, ha ragad még sülnie kell) Közben megfőzzük a vanilia pudingot, ha kész a piskóta, kivesszük a formából, tetejére öntjük a pudingot és rávagdossuk a gyümölcsöket...minél többet,annál finomabb :)) Eper,barack,ananász,szőlő..bármi jó rá! És ha ez is kész, gyorsan megfőzzük a zselatint és hagyjuk picit kihülni, majd kanalazvac- hogy ne ázzon el a piskóta - ráöntjük a gyümölcsökre! Hagyjuk kihülni, be a hűtőbe és ha jó hideg akkor jó étvágyat hozzá!!

Nem lehet elszúrni!! :))


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gyümölcstorta pudinggal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook