Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Virslis savanyú káposzta (Update 1) recept

Virslis savanyú káposzta (Update 1) recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Virslis savanyú káposzta (Update 1) hozzávalói:
2 kis fej hagyma
1/2 kg savanyú káposzta
fejenként 1 pár virsli
1 kiskanál piros paprika

olívaolaj
1 pohár zsírszegény tejföl


A Virslis savanyú káposzta (Update 1) elkészítési módja:
Kevés olíva olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Rátesszük a savanyú káposztát és időnként megkeverve fedő alatt megpároljuk. Szükség szerint egy kis vizet öntünk alá, hogy le ne égjen. Ízlés szerint sózzuk, de vigyázzunk, mert a savanyú káposzta is sós. Közben egy kisebb lábosban megdinszteljük a másik, még kisebb hagymát. Rákarikázzuk a virslit és piros paprikát hintünk rá.(Mintha pörköltet csinálnánk.) Kevés vízzel felengedjük és csak pár percig főzzük. A káposztát sem kell egészen puhára főzni, úgy jó, ha kicsit ress marad. Végül a virslit a káposztához keverjük, a tejfölt is, és kész.Finom és laktató étel.

Ez kb 3-4 személyre elég.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A virslis savanyú káposzta (update 1) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook