Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fahéjas- csokoládés muffin a’la Tina recept

Fahéjas- csokoládés muffin a’la Tina recept

A Fahéjas- csokoládés muffin a’la Tina hozzávalói:
30 - 35dkg liszt,
2 teáskanál sütőpor,
1 tojás,
150 ml joghurt (natúr),
5 dkg kakaópor (lehet cukrozott is, de akkor kevesebb cukrot használj, vagy a tört csoki legyen étcsoki),
Fahéj,
10 - 15 dkg tört csoki,
10-12 dkg porcukor (ha sima kakaóport használsz),
50 ml étolaj.


A Fahéjas- csokoládés muffin a’la Tina elkészítési módja:
A lisztet a sütőporral és a fahéjjal összekeverjük. Egy másik tálban a tojást kikeverjük a cukorral és a kakaóporral, majd hozzáadjuk a joghurtot, aztán az olajat, majd a sütőporos lisztet, végül a tört csokit. Olajjal kikent muffinformákba (3/4-ig) töltjük a tésztát s megsütjük. Kb. 12 db lesz ebből az adagból.

A joghurtot helyettesítheted tejjel is. Úgy is finom.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fahéjas- csokoládés muffin a’la tina elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook