Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vasi paprikás recept

Vasi paprikás recept

A Vasi paprikás hozzávalói:
1/2 l tej
6 szelet karaj
fokhagyma(én granulátumot használok)

bors
pirospaprika
liszt


A Vasi paprikás elkészítési módja:
a húst kicsit rostjára ütögetem és fokhagymás-sós tejbe minimum hat órát pácolom. 5 ek. kanál lisztet elkeverek egy ek. kanál pirospaprikával és ek. kanál feketeborssal. olajat forrósitok a lisztbe forgatom a hússzeleteket(jól bele szoktam nyomkodni a lisztet a husiba)majd kisütöm. pár perc elég mindkét oldalnak!

ubisalátával és krumplipürével az igazi!


Kategória: Húsételek receptjei


A vasi paprikás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook