Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sonkás-gombás Tortilla recept

Sonkás-gombás Tortilla recept

A Sonkás-gombás Tortilla hozzávalói:
20 dkg pirított gomba,
30 dkg kockára vágott sonka,
3 db tojás,
8 dl tej,
30 dkg kukoricaliszt,
sajt,
só, bors, más fűszerek (ízlés szerint).


A Sonkás-gombás Tortilla elkészítési módja:
A tojásokat a tejjel, a kukoricaliszttel és a sóval összekeverjük, palacsintasütőben 4-5mm vastagságú lepényeket sütünk. A sonkát és a gombát feldaraboljuk, ezt követően a besamell mártással összekeverjük, majd egybemelegítjük. A lepényeket félbehajtjuk és megtöltjük a töltelékkel, a tetejét megkenjük mártással. Reszelt sajtot szórunk a tetejére, majd forró sütőben arany barnára sütjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá!


Kategória: Egytálételek receptjei


A sonkás-gombás tortilla elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook