Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sertésraguleves kelkáposztával recept

Sertésraguleves kelkáposztával recept

Elkészítési idő 45 perc

A Sertésraguleves kelkáposztával hozzávalói:
>30 dkg sertéscomb
>1 tasak Sertéssült Fűszervarázs
>10-10 dkg sárgarépa, petrezselyem, zeller
>30 dkg kelkáposzta
>1 tk ételízesítő
>1 ek liszt
>2-3 dl tejföl


A Sertésraguleves kelkáposztával elkészítési módja:
A 2x2 cm kockára vágott sertéscombot kevés olajon pirítjuk, pároljuk a Sertéssült Fűszervarázs egyharmadával. 3/4 puhuláskor hozzáadjuk a 2 cm-es kockákra vágott zöldségeket, kelkáposztát, majd a maradék fűszerkeveréket, ízesítjük 1 tk. ételízesítővel. Röviden pároljuk. Felöntjük 1,5 liter hideg vízzel, lassan forraljuk. Amikor a káposzta megpuhult, lisztből, vízből és tejfölből készített habarással sűrítjük, készre főzzük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sertésraguleves kelkáposztával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook