Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Eperbólé jégkockával recept

Eperbólé jégkockával recept

Elkészítési idő 20 perc

Az Eperbólé jégkockával hozzávalói:
1 kg. földi eper,
25 dkg. porcukor,
1,4 liter fehér bor,
1 üveg pezsgő,
3 dl. szénsavas ásványvíz,
Tálaláshoz jégkockák.


Az Eperbólé jégkockával elkészítési módja:
A földi epert megmossuk, megtisztítjuk, tálra tesszük és megszórjuk a porcukorral. Hűtőbe tesszük 2 órára.Ezt követően hűtött borral, a pezsgővel és az ásványvízzel összeöntjük és óvatosan összekeverjük. A gyümölcsöt és a folyadékot egyenletesen osszuk el a poharakban. Mindig hidegen kínáljuk.

Az egyik üveg fehér bor helyett tehetünk vörös bort is.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az eperbólé jégkockával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook