Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Diós-töltött nápolyi recept

Diós-töltött nápolyi recept

Elkészítési idő 45 perc

A Diós-töltött nápolyi hozzávalói:
2 dl viz
40 dkg cukor
25 dkg margarin
30 dkg darált dió
1 kanál kakaópor
25 dkg tejpor
nápolyi ostyalapok / 1 csomag


A Diós-töltött nápolyi elkészítési módja:
2 dl vizet felforralni a cukorral,és a margarinnal ,még melegen hozzákeverni a darált diót,kakaóport és a tejport. ostyalapot belefektetni a tepsibe,és a már kihült krémmel megkenni.utánna megint ostyalap rá a következő adag krém .addig folytatni a rétegezést amig a hozzávalok elfogynak. /nekem ebből a krémből: 4 sor krém lett 5 lap között/

a tejport mindig a legvégen beletenni, hogy ne legyen csomós.
én nem szeretém ha nagyon édes a csokikrém, ezért a cukor mennyiséget lecsökkentettem 30 dkg -ra
a kakaóport pedig megdupláztam :2 kanál


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A diós-töltött nápolyi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook