Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Klub - Én sem vagyok százas

 A klub fóruma Tagok Események Más klubok Új klub 


Klub- mindenki olvashatja, de csak tagok szólhatnak hozzá!
A klubtagok listájához és a klubba való jelentkezéshez kattints ide!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1 2 3 4 5 6 7

185. Százas Evelin2017-11-17 17:21
Szia!
Kalandos arrafelé a Tesco járat.
Lehet, hogy itt is, de én oda csak akkor megyek, ha amúgyis úton vagyok a szüleimhez, olyankor útbaesik.
Jó lesz az az üki később is. :-) Hátat mosni akkor is jó lesz. :-)

Aha, már én is gondoltam arra PCOS-re. Majd megbeszélem az érintettel. :-) De, talált már a fiam másik csajt, az előző barátnője (az is itt lakott vele kb. 1,5 évig) egy rém helyes, szép magas, karcsú kis csaj volt, akkor még csak tanult informatikai könyvtárosnak, azóta már az. Na őt minden fenntartás nélkül elfogadtam volna, miután megismertem. Annak is örültem, hogy a fiamat "kibontotta" kicsit, olyasmiket (pl. színjátszó tábor) is megszerettetett vele, amik tényleg nagyon aranyos dolgok. És a fiacskámat olyan ügyesen, okosan "kezelte", hogy azt szinte oktatni kellene. Rettentően társasági természetű volt, hozta is magával a baráti körét is, sok összejövetel volt itt.
Aztán az egyik barátja "elvitte" őt.
Ez volt fiamnak az igazi nagy szerelem, rettentően sokáig bánkódott ez után a lány után, de közben még esztelenül reménykedett is, hogy nem veszítette el végleg. Szegény gyerek. Összetörték a szívét.
Ezt a mostani csajt nem kellett keresni, ez jött magától. Helyet keresett, mert nem volt hova mennie, ezt nem részletezem. A fiam a gyerekkori szerelme volt, a gyermekem viszont már akkor is kissé "lekezelte". Ez nem jó kifejezés. Inkább olyan atyaian bánt vele.
Mindeközben a szüzességét azt azért elvette. :-) Először csak mint "albérlő" volt itt nálunk, csakhát túl közel voltak egymáshoz így egy fedél alatt, hamarosan úgy hallottam az ottani zajokból, hogy ez az albérlő nyilván természetben fizet... :-) És ő tulajdonképpen mindig is a fiamba volt szerelmes. Voltak kitérők az életében, de visszatalált hozzá.
Hát bárcsak ne tette volna. Tényleg annyira ragaszkodó, tényleg annyira háttértelen, hogy igen nehéz lenne megszabadulni tőle, tudom ha ez egyedül csak őrajta múlna, soha nem is sikerülne. Már beszéltem erről a fiamról, nem érzi-e, hogy ez csapda. Ne mondja azt hogy ez csak egy albérlő mert nem az, de ugyan mire jó egy ilyen hülye felállás. Már most is "kevés" neki ez a csaj, ebből jó nem sülhet ki.
Ő mindezt tudja is, egyszer egyébként már el is küldte. Két hét múlva megint itt volt... És azóta is.
Szóval a lányodnak a PCOS mellett is sikerült 4 gyerek? Atyaúristen, az egyik biztosíték kiment. :-) Eleinte csak azon sóhajtoztam, hogy ahogy ez a lány kinéz, mégcsak észre se lehetne venni, ha teherbe esne. Az sokat nem rontana az alakján...
Guruljka, mindent megbeszéltünk erről a fiammal, mostmár én nem szólok emiatt többé.
Rábízom. Meg a teremtőre. :-)

A lopós kutya nem elásós is? Az én tacsim régebben úgy rejtette el a dolgokat. :-)
Vigyázz, meg ne sérülj azzal a kondigéppel.

184. Guruljka2017-11-17 11:38
Szia!

Elindítottam a fiamat szépen rendezetten állásinterjúra, de ott azzal szembesült, hogy a TESCO-járat amellett, hogy ritka, még a menetrend is áttekinthetetlen. Még mindig a buszállomáson várja a tesco-buszt, 10 óra óta. Már közben megreggelizett, vásárolt a Lidl-ben, az ott közel van. Ráadásul a sofőr azt brummogta, miért nem az előző járathoz ment ki. Hát mert nem tudtuk a menetrendből kikalkulálni, mikor is indul a tesco-járat, és 11 óránál előbb nem várták...
No de most még 15 perc és elindul a járat.

Rosszul számoltam egyébként, ükim még majd csak olyan 20 év múlva lehet leghamarabb, tekintettel, hogy az ismeretlen, de már 3 éves dédunoka fiú. A most 14 éves kislány unokám se igyekezzen még, ő ha 11-15 év múlva szül, még az is csak dédi lesz. :D

A fiad nem talált másik leánykát?
A túlsúly mellett a kisleánykának lehet akár PCOS-e is, policisztás ovárium szindróma, nem fog gyakran menstruálni, de a lányom is ilyen, és ott a 4 gyerek...

A tegnap kapott felülős gép nem használható sajna teljes biztonsággal. Egy-egy rugó van csk kétoldalt, a filmeken látott bővítési lehetőség nélkül, és így le is csúszik a rugó a tengelyről, mert nem sikerül ráhajtani a biztosító csavart. No de hátha majd a gyerekkel együtt sikerül.

Tegnap este eltűnt a távirányító, az is nagyon zavar. Ha a kis tolvaj kutya vitte ki valahová, akkor csak remélni lehet, hogy hamar előkerül, mert szét nem rágja ugyan, de egyre ügyesebben eldugja, és nyirkos az idő...

183. Százas Evelin2017-11-17 07:26
Szia, jó reggelt!

Madjcsak előkerül az a felszívódott unoka. Ha nem is a lányodnál, de tenálad majd egyszercsak lejelentkezik, és egyből hozza a már nagyobbacska dédunokádat is, lehet hogy akkor már nem is egyet. Sütheted majd jó darabig a palacsintát. :-)
Nekem nincs kilátásban még a nagymamaság sem, úgy tűnik itt nem lesz anyai ágról hatalmas família. Nekem hiányzik ugyan időnként egy picike gyerek, még ha a tv-ben látok is egy-egy babát, valósággal bepárásodik a szemem. De ha arra gondolok, momentán micsoda lustácska "menyem" van, már látom is a lelki szemeim előtt, hogy az a pici nekem valójában nem is az unokám, hanem a következő gyerekem lehetne gondoskodás tekintetében, itt az anyagiakat is bőven beleértve. Igencsak átformálód(hat)na az életem, mert ebből a szempontból persze hatványozottabban terézanyu vagyok. :-)
Nem is tudom, hogy valójában egyértelműen örülni tudnék-e annak. Ha a pici az anyja génjeit örökölné elsősorban, akkor egyértelműen nem örülnék. Persze ki tudja. Valóban "mániás" vagyok. :-)
Egyenlőre még a véletlen lebabázás is kizárt, az a hülye picha mégcsak nem is menstruál, vagy a jelentős túlsúlya, vagy valami egyéb ok miatt, mindenesetre állandóan van valami baja. 30 éves, és máris némileg tönkrevágta magát.
A másik "biztosíték", hogy a fiam lendülete vele szemben már nem a régi, - na amiatt is csak nekem panaszkodik. :-) A fiam javasolta (némi nyomatékkal) hogy fogyjon ahhoz előbb le. El is mentek ketten együtt egy közeli edzőterembe, ahol kis menyem olyan izomlázat kapott, hogy szerintem még azóta is gyengélkedik. :-) Mindenesetre a személyi edzője okostelefonon küldte már neki az edzéstervet meg még az étrendet is, ez a része a dolognak teljesen rendben volt, bár ő azóta az edzőteremnek a környékén sem járt. :-)
A fiam meg más egyéb szempontokból is ódzkodik vele szemben igazán komolyan elkötelezni magát. Hát nem is csodálom. Ha azt az egyet még nem említettem volna, a csaj intellektuálisan sem egy százaségő. :-) A fiam meg az. Fiam ahogy látom, szeret ugyan fény lenni az éjszakában, csak mostmár idegesíti a sok hülyeség.
Minden tendencia az unokám megszületése ellenében halad. :-)
De egyszer azért biztosan lesz. Nekem meg 70 körül lehetne mondjuk majd csak egyetlenegyszem unokám. :-)
Így mindjárt érthetőbb is ugye, miért akarok én addig legalább életben megmaradni. De talpon is megmaradni valahogy még kívánatosabb lenne... :-) Talán nekem is mostmár komolyabban kellene egyeztetni feljebbvalóval. Eddig csak azt kértem tőle, öljön meg lehetőleg időben, szép-szép ugyan a hosszú élet, de látni, hogy a szüleimnek pont már a vége milyen keserves, az elveszi az ember kedvét az ilyesmitől. Az a része nem is olyan szép.

Én is drukkokok, hog beérkezzen a fizetős címed, és a fiadnak sikerüljön az állásinterjú. :-)
Puszka, majd este jövök.

182. Guruljka2017-11-17 00:55
Köszönöm a kiokosítást. :D

Hát majd meglátom, mire fog telni akkor- vagy megveszem eleve az ükunokának.

Dédunokám már van, de nem tudom, mi van velük: lányom és unokám komolyan összekülönböztek, az unokám a picivel és a párjával együtt eltűnt szem elől, annyira, hogy minden elérhetőségét is törölte. Elvileg, a most érettségiző fiú unokát, vagy ha a 14 éves következő lányt veszem alapul, még 70 éves korom előtt "üki" lehetek, és ha megérem a Feljebbvalóval egyeztetett 128 évet, akkorra már végképp nem fogom tudni, hányadik ükunoka mossa a hátamat... :D

Megyek én is ágyba, ma már jól tartottam mindenkit, a gyerekem palacsintát vacsorázott, reggel kelünk és megy állásinterjúra. Úgyhogy izgulás és drukk lesz. :D

Azért is lesz drukk, hogy végre beérkezzen az a cím, amelyre elküldhetem a 3-án és 13-án küldött kész munkák számláját, hogy pénzt is lássak már belőle... kellene az az összeg nagyon. Tegnapra ígérte a kis főnököm, hogy küldi az új címet... :D Hát küldi biztosan, korrekt ember ő, de remélem, most már mielőbb küldi.

Jó éjszakát kívánok! :D
(válasz Százas Evelin 181. hozzászólására)

181. Százas Evelin2017-11-16 21:01
Hát a lencsére én is. Már azt hittem, megint valami köret... :-)
Jajaja, én is egyből taszítom, ha valamit azzal akarnak rámerőltetni, hogy az majd nekem milyen jó lesz. Kell a francnak. Most is csak azért emelkedett meg a szememben a "divatosan nélkülözhetetlen" okostelefon ázsiója, mert azzal ágyból is lehet dominózni... :-) Ki tudja, talán még a kilométer számláló is jól jönne. Hátha különben visszafordulnék már a sarokról a nagy sétálhatnékomban. :-)

A terézanyu könyvnek és filmnek az a vezérmotívuma, hogy a csaj mindig megszán valakit (ő speciel férfiakat) és akkor valóságos kényert érez arra, hogy segítsen rajta, érted hogy milyen értelemben. Aztán azt veszi észre, hogy sosem azzal van, akivel igazán valójában szeretne lenni, mert tólságosan leköti őt a hihetetlen nagy (hülye) segíteniakarása. A regénybeli csaj egyébként tud ezen ironizálni is. :-)
Annyi ment ebből át a köztudatba meg köznyelvbe, hogy "terézanyu" szinte mániásan, kényszeresen, hihetetlen lelkesen segíteni akar mindenkin, - ez a közfelfogás már nemcsak a férfi-nő kapcsolatra vonatkozik, amikor terézanyáskodást emleget, mint ahogy én is sokszor. Hanem mint a szentté avatott Kalkuttai Teréz Anya. Akinek hivatása volt az elesettek pátyolgatása. :-)

Guruljkám, gondolj azért arra, hogyha 128 éves korodban mégis rákívánnál valami divatos kütyüre, akkor talán mégis vedd meg. :-) Ha nem tudsz azzal továbbra sem megbarátkozni, legfeljebb odaadod majd valamelyik ükunokádnak. :-)
Na puszka, megyek filmet nézni hogy közben sztepperezhessek, aztán próbálok ma is kicsit hamarabb lefeküdni, és reggel nem annyira hamar felkelni. Mert persze még mindig kialvatlan vagyok. Annak számítok.
Jó éjszakát!

180. Guruljka2017-11-16 18:56
A savanyú káposzta remek köret! :D

No látom, Te sem viseled el, ha divatból kellene valamit "majd megszokod!!!" -alapon elviselned.

Én még nem érzem szükségét. :D

A lencsédre kíváncsi vagyok!
(válasz Százas Evelin 178. hozzászólására)

179. Guruljka2017-11-16 18:54
Csak azért, mert ez még soha sehol nem szerepelt nyilvánosan:

Én nem olvastam a terézanyut. Ha emlegetik, nem tudom mihez kötni.

Amitől a tömegek transzba esnek, főleg, ha a női tömegek... attól én távol tartom magam.

Távol tartom magam továbbá (reflex-szerűen) minden olyan dologtól, amit ajánlanak. Kivétel, ha okos és reális magyarázattal együtt teszik.

Ugyanis gyakran visszaköszönő gyerekkorom egyik gyakran hallott érve volt, hogy:

- Mert az jó, te buta.

Amire mivel lehet reagálni? Hát persze. "Csakazértse."

Mostanában már a koromra is tudok hivatkozni: ha eddig megvoltam anélkül az x dolog nélkül, a hátralevő 50 évemben már szintén megleszek nélküle...

178. Százas Evelin2017-11-16 18:50
Nem pulykaragu lett ugyan, hanem göngyölt, töltött pulykamell filé, de körítés még nix.
Ez így viszont már most is tényleg elég rendes.
Megettem egy felet (jó nagyok lettek) savikáposztával, hajdina talán majd holnap.
Elvitte a konyhaidőmet a szüleim Fanta szelete, most ezt találtam ki, apám nagyon szereti. Anyám minden ilyesmit nagyon szeret, de ő nem is válogat. Apán persze igen. :-)
Holnap kiviszem ezt hozzájuk anyám nagyítós szemüvegével, mobil akkujával együtt, nem leszek gépközelben max. csak reggel- este.
Az én munkaprogresszív szemüvegem elkészültéről nem kaptam még értesítést, pedig már fájón hiányolom. Meg nagyon kíváncsi is vagyok rá. Na persze lehet, hogy egyből reklamálnom kell, mégsem fog megfelelni, akármilyen szuperül is hangzik a dupla funkció (olvasás, monitor egyszerre egy lencsében). De másik lencsét már ingyen csinálnak, csakhát akkor megintcsak nem lesz új hemüm még egy darabig.
Azt hiszem, veszek majd a black-friday-ban okostelefont is. Most egy buta telóm van, persze amire nekem kell, arra ez is untig megfelel. De szeretnék egy okost. Bölcsen megvártam, amíg feltámad arra az igényem, mert anélkül tuti idegesített volna egy ilyen kütyü.
Így már azt hiszem, nem fog. :-)

177. Guruljka2017-11-16 17:28
Már hogyne látnál. Olyan rendes kaja lesz a pulykaragu hajdinával, mint a sutty! :D

176. Százas Evelin2017-11-16 12:56
Az esti pótolás az stimmelt, ezt kompenzáltam reggel az óra elnézésével. :-) Egyébként is kuka nap a csütörtök, az lebegett a lelki szemeim előtt, hogy azt időben ki kell hurcolni. :-)
Nálam a te esti paprikáskrumplid is tiltó listás. Nem is tudom, látok-e én még valaha közelről valami rendes kaját. :-) Ja, látok. Hogyha én főzöm azt a kosztosnak. :-) De enni már abból se igen ehetek. Viszont mostmár legalább eszem ágában sincs. :-)

175. Guruljka2017-11-15 23:01
Pótolj csak! Rám is rámfér, de éppen most tálaltam a paprikás krumplit a fiamnak.

Most már húzódom én is az ágy irányába! :D

Szép álmokat!
(válasz Százas Evelin 174. hozzászólására)

174. Százas Evelin2017-11-15 22:12
Túlérzékeny lehet. Azt nem is lehet nyomon követni.
Persze, nyugodtan rá lehet bízni ezt azokra, akik netán érdeklődnek. :-) Guruljka, te utazgattál ma sokat, mégis én vagyok most álmos. :-) Szerintem mostanában kevesebbet aludtam, mint kéne. Rápótolok egy kicsit.
Jó éjszakát!
(válasz Guruljka 173. hozzászólására)

173. Guruljka2017-11-15 22:02
Mondom, értelmes nő, de a sértődéseit nem tudom követni.

Majd aki szeretne, csatlakozik. Szívesen beengedjük.

172. Százas Evelin2017-11-15 21:59
Igen, pontosan az. :-) Léleksímogató. :-)
Én nem ismertem Szederkét, mindössze csak néhány máshol történt megnyilatkozásából. Az szimpi volt, ez a lépése meg most meglepő. Talán csak nekem, neked nem.
Sanálom, bár ezek után nem is tudom, miért. :-)
Hát megint ketten maradtunk, pedig már reklámot is kaptunk... :-)
Úgyhogy: nyugaton a helyzet változatlan. :-)
(válasz Guruljka 171. hozzászólására)

171. Guruljka2017-11-15 21:16
jaj, hát nem jut egyszerre az eszembe, örülök, hogy tetszett a poharas! Ugye léleksimogató? :D

170. Guruljka2017-11-15 21:15
A cica is jól van.

Láttad? Szederke kilépett.

A másik klubban rossz néven vette, hogy nem tőle kérdeztem, jól van-e a család.

Egy nappal azelőtt kérdeztem (mástól), mielőtt Szederke-Ildi beköszönt volna. Megsértődött, kilépett. Innen is. Írtam neki, hogy az ő döntése, én nem fogok utánamenni.
(válasz Százas Evelin 168. hozzászólására)

169. Guruljka2017-11-15 21:12
Ettem, de igazából jól tartottak engem Pesten. :D
(válasz Százas Evelin 168. hozzászólására)

168. Százas Evelin2017-11-15 20:45
Szia, szép estét nagylány!
Szép kiránduló időd volt. :-) Nahát, legközelebb meg még kellemest a haszonssal is? Az az igazi.
Remélem a cica is jobban van.
Nekem nincs, de a fiamé állandóan itt lóg nálam. Kölcsönmacska... :-) Ez egy aktív kandúr, tegnap késő este akkorát verekedett itt benn a kertben, hogy rossz volt hallgatni a nyervogást. Ezekután ma délelőttig aludt itt benn egyfolytában a párnáján. :-) Semmi baja nincs.
Remélem, hazajőve azért nemcsak a négylábúknak meg fiúnak adtál vacsit, hanem magadnak is. :-)
(válasz Guruljka 167. hozzászólására)

167. Guruljka2017-11-15 20:23
Szép estét, kislányok! Megérkeztem!
Végig etettem minden négylábút, a fiam egyelőre még madárlátta kókuszos finomságot evett, azt szereti.

Legközelebbi elruccanásom alkalmával lesz lehetőségem megnézni azt a bulk-boltot alaposan, és vásárolni is fogok tudni. Majd szépen összeírom, mi is kell. Fűszerekből és zabpehelyből mindenképp feltankolok.

166. Százas Evelin2017-11-15 12:52
Szia Szederke!
Örülök, hogy nemcsak a tagok listáján látlak. :-)
Talán nekem meg a plasztikusan szép gondolatokhoz van érzékem. :-) Nem is igen spórolok velük. :-)
Na, nehogy szerénytelennek tűnjek már. :-)
(válasz Szederke66 165. hozzászólására)

165. Szederke662017-11-15 09:49
"Kisimítja a máshol esetleg megtépázodott hangulatot, kifejezett érzéke van hozzá. :-) " - Evelin ez egy nagyon plasztikus, szép gondolat volt!

164. Százas Evelin2017-11-15 09:05
Guruljka, nagyon édi a "poharas" fórum. Tényleg milyen kár is, hogy már okafogyottá vált ott a téma. De lesznek annak a fórumindítónak bizonyára még más hasonló ötletei is, majd odafigyelek.
Kisimítja a máshol esetleg megtépázodott hangulatot, kifejezett érzéke van hozzá. :-)
Árad minden megmozdulásából a kiegyensúlyozott, derűs nyugalom, láthatólag azokra is azonnal átragad, akik az ő közelébe kerülnek.
Milyen áldás is egy ilyen nő. :-)
Jóvanna, te is az vagy. :-)

163. Százas Evelin2017-11-14 18:33
Kiszedtem a kertből a maradék póréhagymát. Az a kis maradék nem is olyan kis köteg. Hát már én is fázom kinn ha nem mozgok, ez meg csórikám ott guggol egy helyben. Onnan el nem mozdulna, bár eléggé hidegtűrő egy valami. Azt már nem akartam tesztelni, hogy fagytűrő-e is.
Azt hiszem, majd valami pürét készítek ebből az egészből, és elvegyítem egy kipróbálandó, megfőzött száraztakarmánnyal. Mint pl. a hajdina.
Na ezt a "pórias" dolgot most nem tudom veled megbeszélni mivel mégis elutaztál, mostmár csak akkor interaktívkodom itt legközelebb, ha már te is gépközelben vagy.

162. Százas Evelin2017-11-14 08:20
Jó reggelt, Guruljka!
Minden valószínűség szerint otthon vagy, és a cicáid ápolod. :-)
Jobbulást kívánok nekik. :-)
Én ma valószínűleg mászkálni fogok a városban, piacozni is kell egyet. Anyámnak rendeltem egy nagyítós szemüveget, ő találta az a neten, úgy gondolja, jó lesz a monitorhoz addig amíg nem kap újabb injekciós kezelést a szemére. Jó lenne, ha azt előbb kihoznák, mert azt házhoz szállítják. azt előbb meg is várom, mert ha elmegyek közben a másik rendelésért, nem tudom átvenni. Gyerekek nincsenek itthon, a kosztosom meg szintén összevissza mászkál.
A másik rendelés is az anyámé, az meg egy akku a mobiljába. Egy olyan kis régi, felnyitható fedeles Nokiája van, amit tőlem kapott, nagyon szereti. De már alig találtam ahhoz való akkut, kifutóban van az ilyesmi. Azt is úgy kellett rendelni, de azért el is kell menni.
Na, majd ha kicsavarogtam magam, akkor jövök. :-)

161. Százas Evelin2017-11-13 22:35
Minthogy neked már nem is kell annak lenni. Bár én lennék már csak pár kilóra az ideáltól. De ott leszek, ez mostmár nem vicc.
Tulajdonképpen már most sem érzem magam éppenséggel "elhízottnak" mint aki egyesek szerint pont egy ilyen fórumba kellene hogy tartozzon, az eddig lenyomott 17 kilóm meg az igen-igen megjavult mozgáskészségem és kedvem nekem már nem azt mondja. Ez eddig nagyjából 10 hónapomba került, és az elején még nem is voltam olyan kemény mint a kád széle. :-)
Hát mostmár jelentem az vagyok, elsősorban ugyan a prediab előírásokat tartom, de az se elhízós szisztéma. Örömmel értesültem róla, hogy a dietetikus által ajánjott metformin is súlycsökkentő, normalizáló hatású. Ennyit valójában már nem is mertem volna várni tőle. Nem elég hogy sejt inzulin érzékenység fokozó, most még ez is... :-) Kicsit necces volt ugyan a reggel, de végül nem okozott a tegnap már duplára emelt adag fennforgást, mostmár azt hiszem nyugodtan emelgethetek 3 naponta tovább, az 1000 mg-ig eljutva. Szép az élet. :-)
A chiát szerintem kár kihagyni, rém aranyos. Fekete kis magocskák, a színe mondjuk nem mindenkinek tetszik sütiben vagy pudingban, nekem ez viszont eléggé semennyire nem szempont. Telítetlen zsírsav. Csomó ásványi anyag. Rostos, fogyis. Ízre pont semmilyen, de nagyon édesen zselét csinál minden folyadékból amibe belekerül. Szárazon nem szabad megenni, az megbosszulja magát. Csak valami folyadékban áztatgatva néhány órát, akkor abba a zselé trutyiba bármilyen gyümölcsöt lehet aprítani, és amilyen kicsi adagnak tűnik, olyan jól laktat, telít.
A kávétól én is igen jól alszom. :-) Éjjel mondjuk még nem jutott pont az az eszembe. Eszembejutott viszont most az álomfelidéző technika, amiről a múltkor írtam neked. Akkor tulajdonképpen a tudatalattit kell elérni az éber tudattal, az ilyen félkómás állapotok mint amikor éjjel kávét kívánsz, szintén nagyon jó alkalmak arra. :-) Egyszer kapj el csak valami álomfoszlányt, azon "húzva" ott lesz előtted az egész. Még mindig nem érdekel? Azt hiszem, még mindig. :-)

160. Guruljka2017-11-13 22:08
A chiát még nem próbáltam. Én annyira nem vagyok elszánt... :D

159. Guruljka2017-11-13 22:07
Én lehet, hogy iszom egy kávét. Nem árt az alvókámnak.

Egyszer álmomból ébredtem arra, hogy ha nem iszom egy kávét, belehalok. Kicsattogtam a konyhába, feltettem a hagyományos kávéfőzőt, lejött, ágyba bújtam vele, megittam.
Az üres csészét alig bírtam letenni, már aludtam tovább.
(válasz Százas Evelin 158. hozzászólására)

158. Százas Evelin2017-11-13 21:52
Az enyém is. :-) Megingathatatlan. :-) Akkor ezt elkönyvelhetjük a disz miatti megkérgesedés okozta váratlan előnynek. :-)
Ne tudd meg, mit vacsiztam. Néha már magamnak is sok vagyok. Chia mag yoghurtban zselésítve, friss ananász darabkákkal, pici eritritollal. :-)
Énrajtam aztán nem fog múlni az életmódváltás. :-)
Mi is az a kaja ami az agyat serkenti picit? Ja, már tudom, a csoki. Az nem alkalmas. :-) Picit pedig nem ártana, agyhervasztó egy szisztéma volt az a napközbeni fennforgás a fogyis fórumon. :-) Kávé ilyenkor már szóba se jöhet. Azt hiszem felveszem a dominót, mindjárt jön, az mindig felélénkít. :-)
(válasz Guruljka 157. hozzászólására)

157. Guruljka2017-11-13 21:43
Hát persze, így viszont nem tehettünk semmit, próbáltuk a stresszt megélni mellette úgy, hogy levegyük róla.

Mondjuk enyémfiam stressztűrő is lett rendesen.

156. Százas Evelin2017-11-13 21:34
Más idők járnak. Úgy tűnik, tényleg "kivezetődik" már a kézírás. Az a baj csak ezzel, hogy én már másik gyereket nem tudok produkálni. Az az egy meg anno ezt még igen megszenvedte.
Most is valami gyönyörű a macskakaparása, azt is meg lehet csodálni. Agyilag meg azóta is topon van. Tényleg, melyik akkor a lényeg? Az iskolának annakidején a kézírás volt az. Ha akkor lett volna ilyen iskola, "mi" is inkább oda jártunk volna.
(válasz Guruljka 155. hozzászólására)

1 2 3 4 5 6 7