Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Új főzelék alapok-próbáltátok már? fórum

Új főzelék alapok-próbáltátok már? (tudásbázis kérdés)


2011. aug. 17. 10:27
nos, a liszt kávé cukor tejtermék hús déligyümölcs kivételével mindent megtermelünk magunknak és amennyire tudjuk kerüljük a permetszereket, a ganélével locsolást meghagyom az ostobábbaknak,mert az nem tesz jót a növényeknek és emberi fogyasztásra nem igazán alkalmas úgy a zöldségféle
2011. aug. 17. 10:11
Olvasgattam a főzelék alap tasakját.. Arra emlékszem, hogy nyomokban halat (!) tartalmazhat.. Igazából kíváncsi lennék hogy a parizerben, különféle felvágottakban, virsliben, kenőmájasban mi van. De inkább jobb hogy pontosan nem tudjuk :(
23. gerna (válaszként erre: 22. - Mókinca)
2011. aug. 17. 09:54
Pontosan! a készételek, ízesítők, főzelékalapok stb. alapanyagát legalább bevizsgálják. A mirelit zöldséget is.
22. Mókinca (válaszként erre: 21. - Gerna)
2011. aug. 17. 09:44

Az, hogy mit eszünk meg, külön téma lehetne.

Ismerősöm húsfeldolgozóban munkálkodott és azt mondta, szó szerint: "Ne akard tudni, hogy mi van a parizerben, ha ízlik edd meg!"

Ennyit arról, hogy "legalább tudjuk, hogy mit eszünk" - nem tudjuk! És így jó, mert akkor jóformán semmit sem ehetnénk.

21. gerna (válaszként erre: 9. - Pan Dóra)
2011. aug. 17. 09:30
Tudod, hogy mit eszel... és mi van a zöldborsóval meg a liszttel, meg a petrezselyemmel? ez is mind saját, vagy a trágyalével locsolt háztáji?
2011. aug. 17. 09:15
Jelentem, a zöldborsó főzelék isteni lett!!!
2011. aug. 11. 08:21
jézusom,ezt azért már ne!Van ilyen is?
2011. aug. 11. 08:18
akkor már inkább az étkezési keményítővel kellene próbálkozni. de tényleg rémes hogy mi minden sz@rt próbálnak eladni az embereknek. én levesport/kockát sem használok, inkább veszek egy csirke farhátat, az sokkal jobb ízt ad és olcsóbb
2011. aug. 10. 16:30
Hát, köszi a hsz-okat... majd meglátom..
16. Pan Dóra (válaszként erre: 15. - Bc8bec3b9b)
2011. aug. 10. 15:44
meg az ötletgazda bankbetétje :(
2011. aug. 10. 15:32
Megint bővült a lusta szakács repertuárja....
14. Pan Dóra (válaszként erre: 13. - Zebracsikó)
2011. aug. 10. 15:14
aha... pár éve még lehetett kapni, most már csak pörköltszaft-ízesítő van :) Na, erre varrja gombot! :DDD
13. zebracsikó (válaszként erre: 11. - Pan Dóra)
2011. aug. 10. 15:13
miii??????? :O
2011. aug. 10. 15:05

Engem inkább az érdekelne, hogy jól sürít-e !?


Csomómentességgel sose volt bajom (én is a rántásra és a habarásra merem rá a forró levet), de főzelék helyett levet már nem egyszer csináltam, mert egyszerűen nem sűrűsödött be, akármennyi lisztet tettem hozzá :(


Én ezért vettem a hétvégén egyet (egyébként csak 190 ft, nem a világvége), de még nem próbáltam ki.

11. Pan Dóra (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2011. aug. 10. 15:00
A pörköltszaft-sűrítőt nem ismered?! Nálam az verte ki a biztosítékot! :)))
10. a14deb9047 (válaszként erre: 3. - 486f159516)
2011. aug. 10. 14:59

Semmi pénzért ki nem próbálnám (adalékanyagok, ízfokozók, meg csak a gyártó tudja még).

Akkor inkább olaj, liszt, paprika, felöntőlé, stb.

2011. aug. 10. 14:59

Nem szeretem, ha valaki nem a kérdésre válaszol, de most én ezt fogom tenni - bocs!!! :) Én nem a rántást teszem a főzelékbe, hanem a főzeléket merem apránként a rántásra, és így garantáltan csomómentes lesz, és olyan állagú, amilyennek szeretném.

Az én fantáziám is izgatja az új termék, de feltételezésim szerint ez is tele van mindenféle ízfokozóval meg adalékanyagokkal, úgyhogy maradok a bevált régi módszernél: így legalább tudom, mit esznek a gyerekeim, no meg én :)

8. beata21bea (válaszként erre: 6. - Zebracsikó)
2011. aug. 10. 14:57
:-))
2011. aug. 10. 14:57
Valaki, aki próbálta?
6. zebracsikó (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2011. aug. 10. 14:57
tudom, ez sem válasz a kérdésedre
2011. aug. 10. 14:56
nekem mindig csomómentes hagyományosan is, azt hittem , rosszul hallok, mikor először láttam ezt a reklámot.
4. beata21bea (válaszként erre: 3. - 486f159516)
2011. aug. 10. 14:56
szóval nem próbáltad... Akkor a kérdésem nem hozzád szólt, bocsi...
2011. aug. 10. 14:55
Sosem adnék ennyi pénzt egy kis keményítőért és ízfokozóért:-)
2011. aug. 10. 14:51
Milyen? Ízre? Tényleg csomómentesre sűrít?
2011. aug. 10. 14:50
Új főzelék alapok-próbáltátok már?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook