FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Paradicsom eltevése, szósz készítése eltevésre

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

7. kozmami2011-07-28 16:25
Mit szeretnék? Változatosságot.
Egy részét még lepasszírozom valahogy, de 20kg-t macerás lenne.
Egy része szósznak, egy része lecsónak, de leginkább ez a paradicsom egészben (nem szó szerint) eltevés érdekel.

Igen, vannak főzős oldalak, de gondoltam, akinek van valami tuti bejáratott módszere, az szívesen megosztja velem!
(válasz tuxy 6. hozzászólására)

6. tuxy2011-07-28 16:19
google a te barátod is, habár ha nincs kapacitásod nemigen értem mit szeretnél

http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=paradicsomm%C3%A1rt%..


5. kozmami2011-07-28 16:08
Mondasz valamit, mert azok a konzervek is héjazott, kimagozott paradicsomok. Úgy értettem az egész paradicsomot, hogy nem pép, hanem paradicsom darabok. :)
Nem nagyon tolonganak a receptekkel! :) Mindjárt rám rohad az összes és megoldódik a probléma! :P
(válasz Zsóka54 4. hozzászólására)

4. Zsóka542011-07-28 16:03
Az nem jó, ha a héja vagy a magja benne van :(

3. kozmami2011-07-28 15:09
Köszönöm!
Ilyet már csináltam, csak én épp olyat akarok, hogy ne kelljen lepasszírozni!
Vannak olyan konzervek, amikben egész paradicsomok vannak. Na olyasmire gondolok!
De azért még ezt is megfontolom! :)
(válasz bnedora 2. hozzászólására)

2. bnedora2011-07-28 14:59
Szia! Én szoktam eltenni paradicsomat, és úgy szoktam, hogy megmosom őket, kivágom a rossz részeit, majd felfőzöm, de csak éppen hogy felforjon. Ez után ledarálom paradicsompaszírozóval, a levet addig főzöm, amíg a habja elfő. Ez után forrón üvegekbe öntöm, majd száraz dunsztba teszem. Semmi tartósítót nem szoktam belerakni.

1. kozmami2011-07-28 14:48
Rengeteg paradicsom van a kertben, ennyit nem lehet megenni, viszont a paradicsom szósz eltevésére nincs kapacitásom.
Szeretnék tippeket, recepteket, mit kezdhetnék vele. Légyszi a tippeket kezdjétek azzal, hogy mi lesz belőle. Köszönöm