Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Zabpelyhet hogyan használjam?

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Minden más


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

5. vaczila2011-07-22 06:00
Ez ízlés kérdése, ki mennyire szereti húsosan, vagy kevésbé húsosan a fasírtot. Elrontani nem tudod ha nem is pontos adagolás szerint csinálod, akkor sem. Szerintem 1 kiló húshoz mehet olyan 20 dkg, de tényleg nincs erre pontos adat. Kicsit áztasd be, majd nyomkodd ki. (Én egy szűrőn szoktam átnyomkodni, úgy a legegyszerűbb.)

4. kismazsi2011-07-21 21:01
25 dkg húshoz kb. 10 dkg zabpehely. Az biztos, hogy a zabpelyhet be kell áztatni, mert különben a húsból vonja ki a vizet, és akkor száraz lesz a fasírt!
Érdemes delikátos vízbe beáztatni, és kb. 20 percig.
Én még nem próbáltam!
A recept:www.etelek.net/zabpelyhes-fasirt oldalon található


3. Dóri(1988)2011-07-21 20:12
jaj ez nem ide szolt bocsi,egyébként valahol olvastam hogy 25dkg húshoz két jó evőkanállal kel bele:)

2. Dóri(1988)2011-07-21 20:10
na senki nem tud segíteni nekem??????

1. Adi (1987)2011-07-21 19:50
fasírtot szeretnék csinálni és nem tudom az arányokat pl 1 kiló húshoz mennyi hány kanállal kel belőle,valamit be kel e áztatni ki hogy szokta??