Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Réteslisztből is ugyanolyan a muffin, mint simából? fórum

Réteslisztből is ugyanolyan a muffin, mint simából? (tudásbázis kérdés)


10. Szilvamama (válaszként erre: 8. - Nívea)
2011. júl. 4. 21:53
Az nem biztos, hogy a liszt hibája. Én általában abból sütöm, ami éppen kéznél van (itthon finom, anyuéknál rétes), és az állagán kívül (a rétes morzsásabb) semmiben nem különbözik a kettő.
2011. júl. 4. 10:33
Én meggyes piskótát csináltam egyszer réteslisztből (mindig finomlisztből csinálom), és nem lett rossz. Más állaga lett, kicsit "szemcsésebb", de fincsi volt.
2011. júl. 4. 10:28
Nekem tömör lett a muffin tészta, olyan rossz állagú. Tömény, tömör, mintha nyers is lett volna a közepe, pedig a tűpróbát is állta. Nekem nem ízlett. Aztán megcsináltam fele-fele arányban, úgy sem volt az igazi. Én a finom lisztre voksolok.
2011. júl. 4. 10:20
Szerintem se lehet túl nagy baja tőle. :)
2011. júl. 4. 09:50
Én csak réteslisztet használok sütéshez is! Nagyon jó a muffin is vele:)
5. Bichi (válaszként erre: 4. - A14deb9047)
2011. júl. 4. 09:43
Köszi :o)
2011. júl. 4. 09:34
Még jobb is, mint a síma liszt!
2011. júl. 4. 09:34
A rétesliszt az általában a kelt tésztákhoz jó, lángosokhoz, mert könnyebben nyújtható állagot kapunk tőle, de szerintem nyugodtan használhatod muffinhoz is, nem hinném, hogy rosszabb lenne tőle.
2011. júl. 4. 09:34
Sajnos csak ez van itthon...
2011. júl. 4. 09:33
Réteslisztből is ugyanolyan a muffin, mint simából?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook