Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Fagyasztható-Laktató-Egyszerű kajákat javasoljatok fórum

Fagyasztható-Laktató-Egyszerű kajákat javasoljatok (beszélgetős fórum)


2011. júl. 1. 12:48
Sajtos - tejfölös tészta? Szerintem mire megfő a tészta a sajtot is le lehet reszelni, ennyi idő elmegy a felmelegítéssel is.
2011. júl. 1. 12:40

Rengetegszer kapok pörköltet, paprikás csirkét, meg olajban fokhagymásan sütött hús (nem jut eszembe a neve) lefagyasztva.

Makaróniféléket is simán le lehet fagyasztani. Vagy csak az üreset, s gyorsan teszel rá valamit.

16. g_eszter (válaszként erre: 12. - B789d47c89)
2011. júl. 1. 12:38
Igen, én már sokszor kaptam így rántott húst. Olyan olvasztás után, mint a kihűlt rántotthús.
2011. júl. 1. 12:34
Nálam mindig van kész fasírt fagyasztva.
14. 4c07880d46 (válaszként erre: 6. - B789d47c89)
2011. júl. 1. 12:33

Nagyon sokszor fagyasztok le, mi is vittünk már nyaraláshoz, nem lett semmi baja :-) Forgasd be zsemlemorzsába, ha csinálsz, úgy masszívabb marad, még ha ki is enged.

Tarhonyát is lehet lefagyasztani, bármilyen szaftos ételhez finom!

13. gne2
2011. júl. 1. 12:33
Sült húsok, csirke is fagyasztható, teljesen jó akkor is, amikor kiolvadt, esetleg át is melegítheted. A maradékból salátát is készíthetsz akár, szerintem gazdaságos és nem is macerás.
12. b789d47c89 (válaszként erre: 8. - G_eszter)
2011. júl. 1. 12:33
A kész kihűlt rántott húst fagyasszam le?
11. b789d47c89 (válaszként erre: 8. - G_eszter)
2011. júl. 1. 12:31
Ok a fasírt egynek jó, ilyen leveseket nem akarok vinni, inkább olyat amihez nem annyira kell leves.
10. Bun Csilla (válaszként erre: 6. - B789d47c89)
2011. júl. 1. 12:30
én csak a darált húst szoktam vinni, hisz a fasírt hamar elkészül és már sütheted is.
9. b789d47c89 (válaszként erre: 7. - Drienke)
2011. júl. 1. 12:30
:-) Nem akarunk bográcsozni, csak melegíteni.
2011. júl. 1. 12:30

Fasírtot nyugodtan fagyassz. Lecsó is jó lefagyasztva.

És nekem már majonézes padlizsánkrémet is küldött anyukám lefagyasztva, semmi baja nem volt.

Amúgy tényleg bármilyen főzelék.

Rántott hús, ha szeretitek nem frissen sütve.

Vagy süthetsz pogácsát, azt vinni, pár napra elég.

Nekem volt már lefagyasztva mindenféle leves is: gulyás, bab, húsleves tésztával. Ezek is jók, csak annyi, hogy olvasztás után megpuhulnak a zöldségek, de szerintem élvezhető úgy is.

2011. júl. 1. 12:26
Tudtok bográcsozni? Mert a bográcsban készült paprikás-krumpli isteni.
6. b789d47c89 (válaszként erre: 4. - 4c07880d46)
2011. júl. 1. 12:26

a fasírt nem romlandó nagyon?


én mondjuk még fagyasztani sem próbáltam, de jó ötlet, mert köret mellé vagy szendvicsbe is jó.

5. b789d47c89 (válaszként erre: 3. - B0ba429c34)
2011. júl. 1. 12:25

sütni főzni nem akarok, csak melegíteni :-)


Káposztát nem szeretjük.

2011. júl. 1. 11:59

Fasírtpogácsákat is le lehet fagyasztani, főzelékeket, leveseket, én szinte mindent fagyasztok, ami nem krumplis és nem túrós:-)

Lecsó, pörkölt, panírozott sajt, tök, karfiol...Bepácolt hús lefagyasztva-finom!

2011. júl. 1. 11:54
töltött káposzta, gyorsan kész lehet a sajtos tészta, fagyasszál le bekevert lángostésztát, ott már csak kisütni kell, bepanírozott húst is lehet fagyasztani
2011. júl. 1. 11:54
székelykáposzta :))
2011. júl. 1. 11:53

Nyaralni készülünk és mi anyagi okokból mindíg készen visszük a kajákat. Megfőzök 3-4 féle kaját lefagyasztjuk és azt visszük a hűtőtáskába. Már kicsit uncsik a megszokott pörkölt-milánóis ötletek.


Mit tudnátok javasolni, ami laktató, fagyasztható, viszonylag tartós, nem könnyen megromló kaja?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook