| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Én azt szoktam csinálni, hogyha megtetszik egy hajszín, vagy frizura, hogy lefotózom telefonnal és beviszem a fodrászomhoz, hogy mondja meg ő, hogy ez milyen színű? Vidd be és tuti, hogy tudni fogja! :o) Sok sikert! | ||
| ||
| Melír vagy satír nélkül nem fog hasonlítani; ez tuti.
A feketét lehet érdekes lesz leszedni. | ||
|
| ||
| köszi, hát nem sokkal vagyok előrébb.:)
szerintem nem gesztenye, az vöröses. csokira, de inkább kakaóra vagy kávéra tippelnék. (olyasmi, mint a fagyos étcsoki szerintem) én a melírokhoz nem ragaszkodom, összhatásilag keresnék valami ilyesmi, hasonló hajszínt. most fekete a hajam, de éppen radírozni készülök, és az azutáni hajszínemet keresem.... | ||
| ||
| csokoládé barna, a gesztenye sokkal sötétebb és vöröses az árnyalata. | ||
| ||
| Ebben van szőke melír is, de burgundi vörös is! Megtaláltam ugyanezt a képet a googleban, és ott is azt írták a hajszínre, hogy burgundi vörös gesztenye barna! De szőke, nagyon vékony melírcsíkokkal elvétve! | ||
| ||
| Ez gesztenyebarna! | ||
| ||
| Ebben van melír.
Festékenként pedig változik a színmélység. Valahol az 1-es a fekete, valahol 2-es és az is fontos, h milyen a Te alapszíned. | ||
|
| ||
| http://kepfeltoltes.hu/110616/HAMVASBARNA_www.kepfeltoltes.h u_.jpg
Szerintem valami hamvasbarna lehet (azért is neveztem el úgy:))) A kérdésem az lenne, hogy milyen hajfestékkel lehetne ezt elérni? Ha valakinek ilyen, és festi, segítsen!!:) Szerintem festett hajszín, mert elég homogén, természetesnél ilyen hosszúban vannak színátmenetek.... MIlyen mélységű festék lehet? 6-os esetleg 5-ös? Köszönöm előre is! | ||