Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Van olyan édesítőszer, amit süteménybe is lehet használni és megmarad az édes íz magas hőfokon való sütés után is? fórum

Van olyan édesítőszer, amit süteménybe is lehet használni és megmarad az édes íz magas hőfokon való sütés után is? (tudásbázis kérdés)


2011. jún. 14. 19:16
nyírfa cukor
2011. jún. 14. 19:12
Köszönöm!
2011. jún. 14. 18:32

SÜSSINA !


Ennél jobb nincs, édes és nincs mellékíze.

2011. jún. 14. 18:22
Én süssina port használok és bevált.
2011. jún. 14. 18:14
orvosi receptre lehet kapni a neve: rep.Sorbimid,igaz 1 kg belőle 1000.-ft de ez 5 kg kristálycukornak felel meg az édesítő ereje.Én ezt használom már rég óta sütibe,krémekbe és minden olyan valamibe ahová cukrot ír elő a recept.És ezzel cukorbetegeknek is készíthetsz sütit figyelembe véve a liszt és egyéb anyagokat.
2011. jún. 14. 18:12
Süssina édesítő tabletta
2011. jún. 14. 18:08
stevia,fruktóz
2011. jún. 14. 18:05
sztívia
2011. jún. 14. 17:52
xilit
2011. jún. 14. 17:37
Szerintem az Ezerédes ilyen!
2011. jún. 14. 17:36
Van olyan édesítőszer, amit süteménybe is lehet használni és megmarad az édes íz magas hőfokon való sütés után is?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook