Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ti mit raktok a saslikra? fórum

Ti mit raktok a saslikra? (tudásbázis kérdés)

2015. nov. 7. 09:07
hagymat,paprikat,hust,es gombat
23. Szilvamama (válaszként erre: 21. - Maruszja)
2011. máj. 31. 22:18
Hmmmm... éhes lettem! Ez valami isteni lehet! Húst hússal, meg sültkrumplival...
22. zebracsikó (válaszként erre: 19. - Kriszgiga)
2011. máj. 31. 20:14

a salátát zöldségből csinálják


ha nem veszel zöldséget a hasmenés-parád miatt, akkor bajosan fogsz salátát csinálni :))


hacsak nem főtt mirelit zöldségből mondjuk franciasalátát

2011. máj. 31. 19:25

Sziasztok!

Nekünk eredeti orosz saslik sütőnk van. Egyszerre 6 db-ot tudunk felhúzni egy ilyen késszerű rúdra, amely forog, ugyanis elektromos.


Hogy mit szoktunk ráhúzni? Előtte való nap apró darabokra vágott sertéshúst, amelyet mindenféle fűszerrel befűszerezünk. Másnap megmossuk és ráhúzunk: ezt a befűszerezett húst, karikára vágott vöröshagymát, füstölt szalonnát, füstölt kolbászt. Ez így fogog és megsül. Nagyon fincsi. Én sültkrumplit szoktam mellé készíteni.

20. kriszgiga (válaszként erre: 17. - Zebracsikó)
2011. máj. 31. 19:14
hu ez merészen hangzik..
19. kriszgiga (válaszként erre: 18. - Zebracsikó)
2011. máj. 31. 19:14
salátát szeretnék... csak nemtudom mi legyen
18. zebracsikó (válaszként erre: 16. - Kriszgiga)
2011. máj. 31. 19:12
akkor főzz rizst
2011. máj. 31. 19:11

gombakonzerv lecsöpögtetve + hozzá meggykonzerv lecsöpögtetve + egy fej nagyon apróra vágott hagyma


erre majonéz+telföl


FANTASZTIKUS!

2011. máj. 31. 19:11
az nincs:( igaz én most nem nagyon veszek zöldségeket a hasmenés miatt....
15. zebracsikó (válaszként erre: 13. - Kriszgiga)
2011. máj. 31. 19:11

salátakeverék+alma+sonkacsíkok kis fokhagymával megpirítva+ananász+sajt durvára reszelve


erre tejfölös majonézes öntet

14. zebracsikó (válaszként erre: 12. - Kriszgiga)
2011. máj. 31. 19:09

tökéletes


sárgarépát ajánlom, mi legalábbis szeretjük


cukkini, padlizsán nincs otthon?

2011. máj. 31. 19:09
ok, és olcso és jó köretet, salátát?
2011. máj. 31. 19:08
na szoval. teszek rá husit, gombát, hagymát,paprikát, szalonnát. ez így jó lesz?
2011. máj. 31. 19:06
a lilahagymát is negyedelem, úgy tűzöm rá
10. zebracsikó (válaszként erre: 8. - Kriszgiga)
2011. máj. 31. 19:06

ha apró, akkor lehet egészben

ha nagy fej, akkor negyedekben

2011. máj. 31. 19:05
cukkini , paprika, pacolt husi, padlizsan, paradicsom , gomba.. .. fött kukorica,
2011. máj. 31. 19:05
a gombát egészben?
7. zebracsikó (válaszként erre: 6. - Szilvamama)
2011. máj. 31. 19:04
bacon, így van! az kell :))
6. Szilvamama (válaszként erre: 3. - Zebracsikó)
2011. máj. 31. 19:03
+ szalonna, sonka :)
2011. máj. 31. 19:03
pácolt cirkehusi, paprika, hagyma, gomba, bacon szalonna
2011. máj. 31. 19:02
nem, hanem mit húztok a pálcára...
2011. máj. 31. 19:02

úgy érted, fűszert?


vagy hogy miket?

csirkehusi darabok pácolva, gomba , hagyma, paprika, cukkini, paradicsom, sárgarépa

2011. máj. 31. 19:01
Mármint mivel esszük?
2011. máj. 31. 18:58
Helló! Ti mit raktok a saslikra?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook