Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - A karamellizálódott cukrot mivel tudom leszedni a tortaformáról?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

8. pethoevi2011-05-15 09:12
beáztatod.pár perc és eltűnik.:-)

7. dogiz2011-05-15 09:04
áztatással


6. Myrtill2011-05-15 08:50
Engedd tele vízzel és tedd be a sütőbe, hogy felforrjon. Le fog oldódni a cukor a formáról. (:

5. Berzsoka2011-05-15 08:45
Köszönöm.Azt hittem hogy problémásabb!


4. andi60202011-05-15 08:36
forró vízzel
(válasz Berzsoka 1. hozzászólására)

3. Okapy2011-05-15 08:34
Tele engedem mosogatószeres vízzel, és egy idő után könnyebben lejön.

2. bnedora2011-05-15 08:33
forró vízzel

1. Berzsoka2011-05-15 08:29
A karamellizálódott cukrot mivel tudom leszedni a tortaformáról?