Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
leírtam: kíváncsi vagyok, jó-e az értéítéletem, "diagnózisom" róla, vagy sem.
Persze nagy esélyt nem látok a dologra, nem forgolódom celebritások közt :))
Mit remélnél egy ilyen találkozástól és utána mennyivel lennél okosabb??
Luk van az oldalamon.
:))
Különben sok sikert hozzá..
ha egyszer egy társaságban összefutnék vele, nagyon szívesen elcsevegnék vele!
kíváncsi vagyok, vajon jók-e a meglátásaim, benyomásaim róla.
majd értesítelek Benneteket, ha teljesült :))))
"..Alekosznál ugyanis egyre inkább úgy tűnik, hogy elgurult a gyógyszer. Úgy viselkedik, mintha nem vette volna észre, hogy véget ért a Való Világ negyedik szériája, s már a műsoron kívül a kiéhezett nőstények sem kifejezetten érdeklődnek iránta. A peckes járás, a földtől elrugaszkodó gondolkodás azonban megmaradt.."
Jó a cikk és nagyon igaz.
Érdemes elolvasni!
Alekkal valóban elszaladt a lovacska
"Egy interjúban ugyanis kikotyogta, hogy ő valójában úgy került kapcsolatba a csatornával, hogy egy randizós műsorhoz megkeresték, ám ez a show végül soha nem került adásba.
- Ekkor valamit megláthattak bennem – fogalmazott az interjúban Alekosz, akit csodák csodájára később ismét megkeresett a csatorna, hogy nem lenne-e kedve a Való Világban szerepelni. Jó, mi? Alekoszak jelentkeznie sem kellett, mert videómegosztókon rákerestek, majd behívták egy induló showba.
Ezt követően persze túljutott a castingon, bekerült a beszavazó showba, majd a játékba, végül megnyerve azt, új műsort kapott."
Amikor kezdődött ez a széria, sokáig nem szerette senki, mindenki az előző arcokat hozta fel, hogy milyen jófejek voltak, bezzeg ezek.
Aztán csak néztük őket is.
A VV 5 is siker lesz!
és mit csináltak?
meséltek az élményeikről?
vagy csak átvonultak a vörös szőnyegen?
el nem tudok képzelni egy ilyen haknit, ugyanis nem tudnak se énekelni, se táncolni. Irodalmi felolvasóestet meg biztos nem szerveztek velük.
Alekosz most, hogy olvassa a híradásokat, a médiában megjelent, VV4-et-és persze személyét érintő- magasztaló írásokat, alighanem alaposan elszállt önmagától, ha így nyilatkozik, szerintem agyára ment az elmúlt hat hónap.
Ideje, hogy leszálljon a földre, megismerje a realitásokat, napjaink valóságát, és főként, hogy végre tükörbe nézzen.
Utóbbi lenne számára a leghasznosabb.
:)PP
Nem igaz, amit Alek barátunk nyilatkozott, miszerint a VV4 egyedi és megismételhetetlen volt.
Az nem vitás, hogy ez a széria érdekesebbnek, mozgalmasabbnak bizonyult a korábbiaknál, de ez arra vezethető vissza, hogy a szerkesztők lépten-nyomon beleavatkoztak a cselekménybe, sőt, tevékenyen irányították azt, és ha bent nem volt elég feszültség és viszály, hát kívülről generáltak újabbakat.
Ez eredményezte a gyakori vitákat, békétlenségeket, különféle konfrontációkat, valamint az, hogy valósággal eléjük rakták a szeszes italokat, így többen jócskán/Alekosz, Éva és mások/ italoztak is, főként unalomból, mert-szemben a Big Brother-játékokkal, nem kötötték le őket hasznos tevékenységekkel..
Mindezek ellenére én nem rendeznék újabb való Világ-játékot hagyják az egészet egyelőre pihenni, mert a nézők alighanem ráuntak erre.
Legalább is jó időre.
Hát akkor nem tetszik!
:DDDDDD
Nevetséges ez a figura!És én még védtem!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?