FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Seherezádé - az új török sorozat (5. oldal)

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Csevegős témák

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

12427. O.Eta2014-08-23 17:10
Valóban Kenan mindig elegáns, jó ránézni.Halitékat nagyon szeretem,de sokszor nagyon szakadtan jelennek meg mindketten,pedig nagyon ki tudnak öltözködni.Berg a ludas ebben,ő szereti a bohókás szereléseketKenanról és a drogügyről tudtok-e többet ?Nagyon nyugtalanít ez az ügy!

12426. Gabriella Tünde2014-08-23 16:04
Halitról sok kép van a FB-n, a rajongók körülvették.Nekem még mindig furcsa a kinézete, talán jobban le kellene vágni a szakállát, olyan borostásra, ahogy azelött volt.A bajusz szerintem öregiti az nem kellene neki.Kenan sok helyen bajusz nélkül mutatkozik és sokkal fiatalabbnak látszik, nagyon jól néz ki és tetszik, hogy jól öltözik, nem olyan szakadt cuccokban.


12425. zsazsanéni2014-08-23 09:58
Halit most aug 19.én Szarajevóban volt,filmfesztiválon de egyedül,és rövid ideig maradt.

12424. Gabriella Tünde2014-08-23 09:43
Ismét napirenden van a drog ügy! Az újságok szerint Kenan van az első helyen és Murat Yildirim neve is ott van.Elég nehezen értelmezhető a cikk, de a lényeg az, hogy ismét foglalkoznak az üggyel és várható a büntetés kiszabása.Egyik helyen az olvasható,hogy okt.1-én lesz tárgyalás.Már ez is egy büntetés, hogy bizonytalanságban vannak, nem tudni mi várható.Elkezdödött a Karadayi forgatása, nem tudom az adás mikor lesz, melyik hétfőn. Már van előzetes.

12423. Sofi102014-08-20 09:06
9.20 óra délelot kezdodik az ATV ismetlés Karadai sorozat

12422. Sofi102014-08-20 08:13
3. szezon forgatása Kenan is ott van, véget ért a szabadság, idén volt Párizsba, Gorogbe és torok tengerparton http://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-f..
(válasz O.Eta 12420. hozzászólására)

12421. Sofi102014-08-20 06:41
Minden munkanapon ismétlik ATV-én Karadayi sorozatot és szeptember 8.-án lesz már új folytatás sorozatnak

12420. O.Eta2014-08-19 23:32
Rittynt!Köszönöm, hogy eloszlattad a homályokat,így már másként szemlélem a film eseményeit. A FB-on több kép van Halitról.Sarajevoban időzik a Filmfesztiválon.Úgy tűnik egyedül, hisz a hírek szerint elkezdődött a Karadayi forgatása 5 új szereplővel,de Kenanról semmi hír,hogy folytatja-e a forgatást?

12419. Sofi102014-08-19 22:28
Nazif, nem olte volna meg a Szulejmant, csak rosz idobe rosz helyen volt, és ez nagyon kézre játszot a Turgutnak aki meg olte a Szulejmant, mert rá jott a piszkos uzleteire. Egy rosz dolgot csinált a Nazif, hogy ki húzta a gyilkos kést a Szulejman testébol, neki nem lett volna szabad semmihez hozza nyúlni, és azonnal hívni segítséget. Sehra is tudta hogy Turgut a gyilkos.

12418. rittynt2014-08-19 16:02
Kedve Eta !

Szulejmán rengeteg évvel korábban már elítélte Nazifot gyilkosságért, amit le is ült becsülettel.
Szulejmán vizsgálta azokat az ügyeket amiben a hatalommal visszaélők (MS,Turgut és társai) voltak érintettek.A koncepció szerint Nazif bosszúból követte volna el ezt a gyilkosságot.A már gyilkosság miatt egyszer elítélt ember a nyilvánosság előtt erkölcsi hulla és sima ügynek látszott (Turgut ügyészi részvételével) az elítélése. Két legyet egy csapásra, a kellemetlen igazságkereső kiiktatása és a védhetetlen "elkövető" kockázatmentes eltakarítása. A történetben a csavar, hogy a Bíró Feride (MS lánya)akit az elkövetők csupán díszletnek gondoltam.

erre bosszú
(válasz O.Eta 12417. hozzászólására)

12417. O.Eta2014-08-19 11:02
Újra nézem a Karadayi-t,lassan a végére érek,(ráérek)de vannak számomra homályos részek.Nem világos ,miért ölte meg Turgut Szulejmant?Miért terelte tettét Nazif Karára?Azt kivettem a filmből,hogy Szulejman felesége valamikor Nazifhoz tartozott,hiszen Mahir anyja a nő ....Világosítsatok fel-köszönö előre is

12416. rittynt2014-08-18 12:46
T. iscret !

Köszönöm a tippet mert a fordítás nekem sem tetszik.

12415. iscret2014-08-17 21:38
A www.facebook.com/muhtesemyuzyil.hun oldalon sok kép és cikk van Halitról. Az alábbi fordítás is, az egész cikk és olvashatóbban( érthetőbben) mert nem a fordítóval készült.Lefelé görgetve a cikk címe:"Bergüzar odajött hozzám, mi nem találkoztunk négy évig, hiányoztál szerelmem, és átölelt.

12414. rittynt2014-08-17 11:34
A Halit riport másik része. (forrás FB)

Hogyan kell szeretni a tiéd?
- Valami, ami lesz adományozta bárki. A sorsunk meg van írva együtt Bergüzar'l. Amikor először találkoztam az ő anyja és apja, én már akkor is dolgoztam együtt. Majd lArImdAydIm 20. Bergüzar 12 évvel fiatalabb, mint én. Abban az időben nem találkoztunk, ő fog általános iskolába, vagy valami, azt hiszem. Több év telt el, én vagyok Beyoğlu a lokantad. Néhány lány a hátam mögött, a b b a tanárok a konzervatóriumban húzza. Itt vagyok: "Én vagyok Sinan'd Architects" mondtam. Akkor találkoztunk, de nem tudom, Tanju'yl Hülya lánya. Azután, hogy van egy-két interjú. Pontosabban, én követtem egy-két rejtett. Ez egy plátói intimitás köztünk, de ő ezekre korlátozva. Sok év után "Arabian Nights ismét találkozunk. És azt vettem észre, a kölcsönhatás köztünk minden, hogy nincs olyan most.
Sőt, ha úgy tetszik az év, nem?
Igen, de egy nagyon érzékeny nő. Nyilvánvaló, hogy mit akar egyszerűen nem tudott nem. Úgy látszik, szintén félénk. Így persze, amikor mentem én repültem. Miután már volt egy csomó kapcsolatok. Sőt, én férjhez mentem. Az életben, a díjat fizetnek minden szép dolog. Még mindig fizet ezt a szeretetet. Mivel az ismeretlen ismerős, mindenki hencegett a kapcsolatunkról. Látod magad ezt a jogot. A múltban az emberek lennének a környéken, tudod, néhány pletyka, van valami, nevezzük az interneten ma. Becsületsértés, rágalmazás közvetlenül eljuttatni a címre!
Arról, hogy mi zavar leginkább a beszéd az?
Azt írják föl a buta dolgok és a hazugság, amelyet én vagyok a legjobb. Ahhoz, hogy valóban ideges, azt mondta, szörnyű dolgok bántani. Bár ez a bombázás kívül fogjuk egymást, és szorosan szegett. Sajnálom Bergüzar nagyon igazságtalan.
Bergüzar'l akkor a leglátványosabb dolog?
Nekem van egy energia -Te terület.
Tele élettel, mint én?
-Természetesen Még beszélni sem! Hihetetlenül élénk, extrovertált és szórakoztató. Szeretem szarvas. De ha azt akarjuk, hogy a női ilyen.
Ez az Ön nyugodt és steady-state centrifugálás lánya vagy?
- (Nevet) Néha unalmassá válik. Különösen a "jó" időben "Elég! Elegem van! "Mondta. Mivel a folyamatos Solomon állt köztünk, emberek "Salamon tette ezt tette!" Mondta. Mi lenne inni és tánc, a fénykép lo "Salamon kézzel!" Ő lesz, persze, nem tud élni normális életet.
KARIM csók, persze; SORÁN ACTING
"A feleségem játékos, de itt a Törökország! Ne csók, nem szeretkeznek, mint a "Van szabályok?
A -Ez előadók, mindketten elkötelezettek a szakma egy nagy szerelem. Természetesen mi mindent megteszünk, szerep szükséges. Hogyan, "nem fog megcsókolni!" Bőre. Egy ilyen dolog lehetséges? Ez az "Én nem bízom benned!" Azt jelenti, akkor miért van az? Továbbá azt mondom, ha én kétlem, ő nem kellene. Szükségem van egy csomó szerepek amit megcsókolta a nő. Akkor meg kell megkérdőjelezni nagykereskedelmi szakmai szempontból. Kenan'l folyik a színpadon, például, kezd támadni a nemzet ", mondta az asszony már az, hogy:" Nem érdekel, én vagyok teljesen mögött a feleségem, a támogatás végéig.
Milyen drága, amit egy anya ...
-incredibly szórakoztató anyu. De ha ez a "meleg" Zot "meg tudja csinálni, én szeretem ezt. A gyermekeknek szükségük van fegyelem is. Néha hallom anyám hangját Bergüzar. Ahogy kedves, drága szörnyen rejtélyes. Szerető, aki szereti, hogy meglepetés. Érdekes, hogy nekem abban az időben, nem vártam érte helyeken. Tesz egy nagyon kellemes vacsorát. Szeretem a feleségem főztje.
"És ha hagysz?" Ő fél tőled?
Attól tartok, természetesen. Nem akarom, hogy még gondolni egy ilyen dolog. Semmi sem az életben nem garantált bármelyikünk. Bizonyára meg kell, hogy friss maradjon előttünk mindig magunkat. Meg kell érezzük, hogy ápolják. Csinálok, amennyire csak tudok.
A boldogság tér?
Mi a -Overboard, búvárkodás, mi flörtöl. Mi táncolni egy helyen, vagy éjszaka.
Alice Hé, mit táncolni?
In-house tánc, fogunk hívni. Anya követelés vagy tőlem. Ház, ahol én voltam a legboldogabb. Bergüzar a béke. Tudom igazolni a szívem a pillanatban én vagyok a legtöbb problémás ember.
Mit csinálsz, hogy megvédje ezt a szeretetet?
Nagyon sok felesleges emberi túl sok felesleges beszéd, pletyka termel. Ne menj bele a harcot velük, pl. Ez az egyik módszer védelmének szeretetünket. Mert az emberek szed energia. Hogy az energia, a szeretet kiadások inkább. Mi, sajnos, az emberek úgy tűnik, hogy nyitott célokat. Tehát megfertőzi áll, vagy nincs probléma a házunkban a saját.
Mindig valami kívülről jövő, így ...
Bár -V, aki harcol minden kapcsolatot. De a probléma kívülről a házba folyamatosan bombázzák.
E Miért csinálják ezt?
-Ez Bergüzar néhány ember kezdte szeretni a házasságom tartják számon az emberek próbálták befejezni. Az a kérdés. Azonban ennek semmi köze a házasság Bergüzar'l végén. Bergüzar mosott a fészek nem valami, hogy a nők megérdemlik, hogy nyilvánítani. Baromság. Mi már házasok öt év telt el, a fiam négy éves. Emberek, "Miért nem jöttél akkor?" Mondja. Ha akkor azért iktatták be ezt a harcot, az Bergüzar nem lesz sokkal több. Mert nem a vonat az emberek beszélünk, nem tudjuk. Nézze, mi már évek óta együtt, a legjobb válasz, nem? Elzárva a külső audio fülünkbe, egymást átölelve, és mi továbbra is a család. Hadd hagyj minket békén most!
Gyönyörű fiatal találkozott
Van út aktív. Mit jelent ez az utazás?
Már nőtt nagyon romantikus -Mi fiatal, én értettem! Keresünk élet egy nagyon romantikus hely. És tanított nekünk néhány dolgot. Vannak dolgok, melyeket nem adott információt. Összefoglalása ezt a tényt. Nem a számla, azt látjuk, egy csomó nagyon különbözik attól, amit tapasztalt. Minket, mint azt gondoltuk minden piszkos volt. De én is találkoztam egy csodálatos fiatalok, ez is az egyik a legnagyobb kereső.(Google Fordítás)


12413. Sofi102014-08-17 10:48
Egy új kép Halitrol http://img.hurriyet.com.tr/_np/9767/25579767.jpg

12412. O.Eta2014-08-17 08:09
Ezt a riportot elolvasni sem volt egyszerű nem lefordítani. Köszönjük.20-án kezdődik a Karadayi forgatása írod. De kivel, mi újság Kenannal?Erről nincs még hír?Visszatérve a riportra:Halit igen meditatív embernek tűnik ,ránézésre ez nem derült ki róla.De szereti Berget,a fiát.Kiélte magát,már nyugalomra vágyott,és megtalálta Bergben.

12411. Gabriella Tünde2014-08-17 07:59
rittynt köszönjük.Már annyira hiányzott, hogy halljunk valami hirt Halitról! Ez a némaság annyira idegen volt.Már azt gondoltam, hogy valami kezelésen lehetett, néha Berg. megszólalt, de Halit néma volt.Reméljük ezután másképp lesz.

12410. rittynt2014-08-17 06:11
Egy riport Halittal az FB- ről
A négy év Magnificent Century Ergenç'l élet után Khalid beszélt, mi a teendő, szórakozás, szerelem és a házasság a Bergüzar Korel'l ...
És békében Halit Ergenc ...
Ő megkímélte a hosszú szakáll, megkönnyebbült.
Nekem a "láthatatlan" (láthatatlan) a T-shirt ül.
Nyilvánvaló, hogy ezek a napok "láthatatlan" akar lenni.
Azt mutatják, videók Ali, a fiú húzta a telefon, jön, hogy találkozzon velem otthon tettek fagylalt együtt, azt mondja.
Mert ez folyamatosan a beállított négy évig, a fia és a felesége, hogy Korel'l Bergüzar élvezik a szenvedés a nem láttalak.
Melyik sorozat rekordot a csoportban játszott Értékelés. A filmkészítők kedvenc. "Zerde", "Alien", "Az Ezeregyéjszaka", "Magnificent Century" ...
A kopogás fa, tartotta a munkát.
De ő semmit sem öncélú.
"Ennek eredménye egy csapatmunka. Csak kevés szerző nem vagyok jó, mindenki kell, hogy legyen jó! "Mondja.
Magnificent Century vége. Most mindenki vajon mit fog csinálni ...
Lehet -İnan Nem tudom. Tudom, hogy furcsa vagyok könnyebb, én pihenni. Megszabadulni a szakáll! (Nevet).
Azt mondta, szeretne játszani egy évvel a sorozat. Hogy fáradt és pihenni szeretne?
Szeretettel ...
Vagy Ön, hogy stratégia?
Ott ...
Vagy az idő, hogy vigyázzon a feleségét és a fiát próbálnak létrehozni?
-Ezek Tény! "Magnificent Century" volt a legtöbb hosszú távú munka. Minden játékos van valami, ami soha nem lesz párja. Én játszottam a karakter, aki élt 42 évig. Salamon volt a hivatalos orvos.
Ez aláássa az emberek?
Nem -Hırpala? De a természete ennek az üzletágnak. Get sorozat, színház, hogy valaki másnak a érzéseit váltott ki a saját valódi érzéseit a ki az útra. Néhány konkrét érzelmek tudatos módon fog eseményekre. Ha nem bántani, nem lehet fárasztó. Elegem van, hogy Salamonnak egész belső leszámolás. Az érvelés a gyilkos fiú elveszti az egyetlen eszköz az életben, egészen addig, amíg a halál érzés. Játékos edzője volt amerikai tanár. Workshop csinál. Az egyik barátja megkérdezte: "Amikor eltávolítja a karakter mindannyiunk számára, hogy mi is egy ilyen nehéz?" Megfordult, és azt mondta: "Te fizet érte teljesen. Ön fizet a híres gondolsz? "Az én feladatom az volt, hogy úgy érzi, mint én Salamon, én nem mondom, hogy
Nem érdekel hívása a javaslat
Mennyi időt vett igénybe megszabadulni?
-in Nem volt könnyű. Sem lelkileg, sem fizikailag. Voltunk együtt négy évig. Ha ábrázolni a karakter egy sokáig viselte ugyanazt a cipőt állandóan, mivel van néhány pont, hareketsizleşiy. Egyes területeken, acting're veszít rugalmasságát. Hogy mind a testi és lelki gyakorlatok, megint azt kell, hogy menjen vissza a saját szívét. Nem megy fizikailag a kövér öreg. Én nem is tudtam vágni a szakállam három szakaszban. Amikor megjelent a másik végén Bergüzar teljesen kivágott, "Mi találkozó négy évig, Hiányzol szerelmem," mondta. Megölelt szorosan.
Ali akkor?
Nagyon nagyon meglepett. Joy volt. Felsikoltott. "Nézd, apa vágja a szakállát. Nézze, az apja áll, nem számít, milyen kicsi! "Megmutatta mindenki. Nem emlékszem csupasz állapotban volt 10 hónapos.
150.000 dollár epizód az új szezon, mint a pénzt, amit elutasított? Igaz ez?
-Természetesen Nem! Nincs ilyen pénz! Ezek a városi legenda. Ez a munka, mint a termelő az újonnan megnyílt csatorna a múltban számos üzletember, aki fizetett csillag a csillagászati ​​számok, de ez nem működött. A játékosok természetesen jó pénzért. De a munka nem ér véget csak a játékos, a játékos csak egy számot a hátsó nem emelkedik, nem ostobaság azt hinni. Dolgozók a tetejétől az aljára mit csinálsz mit kell adni, hogy tartsa a munkát. Röviden, meg kell elosztani a pénzt egyenletesen. Már ezekben a napokban nem érdekli semmilyen javaslatot. Nekem van egy pár hónap ugar helyzet. Mindketten amikor megpróbáltuk Bergüzar'l ben történik a reggel, "Gyerünk, drágám, remélem, meg tudjuk beszélni, két nap alatt," ő elmegy. Most itt az idő, hogy a fájdalom az azokban a napokban!
Nem megbolondul állandóan Bergüzar haza?
No nem őrült! Örülök, hogy még megy.
Játszunk így folyamatosan tömbök Mi a titka?
Én tisztelem a vízmélység. Ha van egy titok. Azt hiszem, az egyik legértékesebb dolog az életben, az üzleti, a másik házastárs. Minden meghatározza a jövőnket. Én mind a tisztelet és próbál lenni érdemes.
"Női tetszik, handsome're férfi, úgy viselkedsz a könny!" Formula az, hogy?
-no Vagy a fizika eddig, egy bizonyos pont után, hogy mindenki úgy néz ki, hogyan kell csinálni a munkát. Senki szeme, szemöldök szépség nem tart. Különben is, nem találom magam jóképű.
A nők a jótevő?
Én -Bergüz jóltevõm!
"Serene, nyugodt, mély, alázatos, mester, méltóságteljes ..." Az emberek beszélnek rólad használata közben ezeket a fogalmakat. Ön élvezni fogja?
Kinek az nem fog tetszeni? Nekem van egy nyugodt és derűs is, de én már tapasztaltam a vihar igazi. Én, mint mindenki más, és én próbálom megoldani az élet.
Gyermekkori?
-OOO Mély téma! Nem volt könnyű gyermekkora. Én csali most sok trauma. A szegénység, a pénz hiánya. Az anya és apa elváltak, én elkezdték az általános iskolát, de az apám egy ilyen nap nem mentem haza. Küzdelem minden nap a feltámadás. És két évvel fiatalabb, mint én, van egy bátyám, a szellemi fogyatékos, így nehéz volt az életünk. Apám nem 3-4 hónap, és aztán újra. A város színház nyugdíjas. Zeneszerző és dalszövegíró fickó. "Most már a kísértésnek, mi voltunk sújtva ezerszer" olyan művei, mint tudjuk. Számomra, az apa a család volt a központja a boldogtalanság. Folyamatosan járt felelőtlenül, mert anyám ideges. Tehát ez is jelent az élet, én is szeretnék, hogy maradjon távol.
PÉNZ HAMAROSAN nem hisznek
Gittin "hajógyártás" olvasni ...
Igen. Mivel a nagynéném volt férjek üzemeltetők és a mérnökök. Ezek számomra "voltak jó modellek. Elég, hogy dolgom művészet, mint az én apám. De a közepén a második évben kezdtem, hogy menjen főiskolára. Az emberi gének kerülhessen ki a zene hívott, bementem a télikert operájának osztály. Aztán elmentem musicaleket. Itt aztán a Abi'yl Khaldun (Dorman) útjaink keresztezték, elvitt a játék. "Én müzikalciy" Azt mondta: "Nem!" Azt mondta: "Te egy játékos is énekelni!" Az a nap ma, én jár.
Ön károsíthatja a karaktert játszik a reklám nem tudod elfogadni az ajánlatot ...
Igen. Mert minden az életemben gyorsan, gyorsan elment. Én nem hiszek a pénz gyorsan. Ha valaki hozzám jön, az ajánlatok reklámjaiban jönnek annak a ténynek köszönhető, hogy a munkám. Például a "játszom csodálatos században. Nos, ez a hirdetés lesz a közepén a tömb. E nevetséges, nem? Salamon nem árthat? Én még nem túl sok bulandıra. Senki sem "Ne!" Nem mondom, ezek a saját megtakarítás.
Becenév "üres pohár"
Van bármilyen rögeszmék?
-VR. My Mükemeliyetçiy. Van még egy becenevet: "üres poharat."
Hogy érti ezt?
-Bardag Full oldalon, nem úgy, mint látom, az üres oldal, tényleg. Például, ha mindenki nem egy szép dolog, hogy mágikus ajtót, én szívesen vagy hagyj egy horror hajó. Egy hang belülről ", szép és jó, ő csinálni! Te is hozzá a következő! "Mondja. Én nem is lehet boldog magamról. Van félelmek életről és magamat. Ha az, amit én csinálok jól győződve arról, hogy ha én kitört hirtelen minden, mintha jön.
Elvesztésétől való félelem, amit nyert ...
Igen, ez. Én mindig is nyugtalanságot, így "üres poharat", mondják! De ez is egy hálátlan feladat. Array jól megy, "Vaavv nagyon jó, super're nem jobban, mint te!" Jobs gitmeyeg rossz, csak eléri a labdát! Azt hiszem, mindenki az életemben, hogy csak a "zerde", "Alien", "Az Ezeregyéjszaka", "Magnificent Century" volt. Nem, én nem is emlékszem a nevére az emberek, ami frusztrációt, amit sokan a lejátszást. "Halitçig fogok írni 10 fejezetből áll," azt mondták, nem találja a következő nap.
Tehát az élet nem mindig ragyogó és kényelmes ...
Haragszol? Nem volt pénz. Ülök a házamban négy hónapig tudja, mire számíthat. Én dobtak egy darab sajt méz a számban. Én voltam a táncórákat ad egy fillért, a pénz után elhagyta fizet a bérleti díj nem. Utaztam minden Isztambul kerékpárral. Úgy volt, hogy kerékpárral a télikert. Egy egész év iskolai étkezdék kiszámolni, hogy mennyi pénzt fogok adni. Végeztem számítógép-kezelő. Ő kantin pénz le a pénz, a többiek pedig a kék kártya. Én mindig óvatos a pénz, hogy meg fogod érteni. Nem vállal semmilyen pénzt a szüleim. Pénz hiánya nem is megy a moziba. E majd kezdett, hogy a pénz, "Ez nem olyan dolog, ami mindig. Te mindig nyerni nem olyan dolog, mint a "tudat volt. Ezer hála Istennek, most már pénzt lehet élni a jó élet. De, hogy meg kell fizetni egy kis díjat. Ahol egyedül lehetünk az árat fizetsz. Mentünk Londonba, mi evezés Hyde Park Ali. Arabok kezdtek üldözni minket a kerékpár. "Hello Salamon, vessünk egy fotót!" Ő! "Magnificent Century" látható a világ 150 országában. Bergüzar'l amit leginkább szeretnénk menni egy görög szigeten, de félünk, hogy nem fog lépni.
Még mindig megfizeti az árát ez a szerelem
Elegem van a sok fájdalom az elmúlt néhány évben. Unokaöccse öngyilkos lett, elveszett apa meghalt Meral Oké, Tuncel Kurtiz búcsú, végül elvesztette az anyját ...
--SOr Up! Minden külön történet. Mindannyian leülni egy hosszú beszélgetés. Sokat tanultam az összes őket, és ők mind nagyon különleges számomra. Ha apám elhunyt egy külön eset. Mindig legyen viszály apa és fia között. De nem jött. Ha ön kap a végére mindenki története, ahol mindenki ott volt. Apám volt egy testvére, egy évvel fiatalabb nála, haldokló, apám adja meg a nevét. Én első fia. Feleségül vette ötször, volt sok gyerek. Mellett a fia egy hölgy: "Nézd, Pearl, látod, milyen édes!" Ő hozna anyámat. Van két nővére, korábbi házasságból született anyám, aztán anyám és az én két gyerek, két gyerek újra. Amikor meghalt, anyám fotó kimenet a pénztárcád. Érdekes, de a kemény fickó.
Nős volt, ötször?
Lehet, hogy hat, lehet, hogy nem tudjuk, mi! Én 23 éves, "Az én fiam fog férjhez menni, nem kap elvált!" Mondta. Egy ilyen ember.
"Azt lehetne kezében womanizing gén" Vajon a félelem?
-V Már volt. Annyira hippi. Ágról ágra. De én Bergüzar és kiegészítve Ali. Vége. Olyanok vagyunk, mint a hús és a csont. A hely nagyon más volt számomra Bergüzar.
(Google fordítás)

12409. Sofi102014-08-16 20:39
augustus 20-án kezdenek forgatni 3.évadot Karadayit

12408. Érsekházi2014-08-10 20:15
Facebook Szulejman oldalon legfrissebb fotók és egy videó is van Halitról -Bergről , mivel választás van Törökországban és ök is szavaztak . A szavazás egy iskolában volt . Nagyon jól néznek ki a videón , látszik a nyaralás után jó szinük van , nagyon helyesek .
Végre jó látni őket !

12407. Érsekházi2014-08-07 22:19
Örömmel látom , hogy jelentkeztél újra . Soraidat olvasva kívánok jó egészséget minden jót.
Igen sok kép van most róluk a házassági évforduló kapcsán . Ujabb nyaralási fotók szintén .
(válasz O.Eta 12406. hozzászólására)

12406. O.Eta2014-08-07 20:59
Haliték ma ünneplik házasságkötésük évfordulóját.A FB tele van az esküvői képekkel,és a Seherezádéből való snitekkel.Mai napon visszatértem közétek, nem meggyógyultan, de gépközelbe kerültem Üdvözlök mindenkit

12405. rittynt2014-08-06 08:57
1001 Nights ismét megszilárdította pozícióját, mint a világ legnézettebb török ​​megírt mutatja. Miután hatalmas sikert Chilében, azt beköltözött Uruguay és hamarosan esedékes amerikai spanyol közönség.
Mivel a március elején 2014-1001 Nights már szellőztetés a Mega Chile négy nap egy héten a főműsoridőben slot vasárnaptól szerdáig. Ez lett azonnali vezetője a főműsoridőben értékelés és vált a legsikeresebb külföldi sorozat történetében az ország. Chile ismert, hogy különösen versenyképes piac, és ez figyelemre méltó teljesítmény megnyitotta az utat az új tárgyalásokat más országok a régióban, mint Kolumbia, Ecuador, Peru, Bolívia, Argentína és Brazília
Eredeti címe Binbir Gece, a sorozat sugárzott napi három szezonban a Törökország által Kanal D 2006 és 2009 között 1001 Nights egyik legmagasabb minősítésű török ​​export műsorszolgáltatás több mint 50 országban, elsősorban a Közép-és Kelet-Európa, a Közel-Keleten , Észak-Afrika és a latin-amerikai országok

12404. gabus602014-07-30 00:12
Ha még nem láttátok a legújabb fotókat, akkor jó hír, hogy Halit Ergencnek MÁR NINCS SZAKÁLLA! :D
Nemrég akadtam rá a FB-on a legfrissebb fotókra, amely tegnapi napon készült a nyaralásukról: https://www.facebook.com/213522235343950/photos/a.2135456120..
Szép estét mindenkinek

12403. Érsekházi2014-07-25 15:11
Eléggé kétségek között hagyja a nézőket a bejátszás , mijöhet még ...?
A fordítóval ezt hámoztam ki a felírat alapján :
Umut - remény
kayboldu - eltünt
peki aska - jól szeretet
ne oldu ? - mi volt ?
Csak probálkoztam , a semminél több ez is .
(válasz kormi61 12400. hozzászólására)

12402. Érsekházi2014-07-25 15:02
Ezen a nyáron nagyon kevés hír van Halitékról , tényleg most csak phenést nyugalmat akar maga körül .Hosszú és nagy munkája van a Szulejman sorozatba nem csoda ha elfáradt. Azért abban reménykedem , hogy Berg nem vesz ki egy éves szüntet és nem lép ki a sorozatból . Nem lenne jó legalábbis nekünk , nélküle a sorozat már nem ugyanaz .
A magazinba volt 20-as lista a legjobbképü fiatal színészek versenye . 1.Kerem Bürsin 2.Engin Akrüyek 3. Kivanc Tatlitug 4. Cagatay Ulusoy 5.Burak Özcevit ..... 9. Kanan Imirzalioglu . Utána még 11 nekünk nagyon ismeretlen van. Még
fenn a lista a gecce.com magazin oldalon az összes híreknél , ha valakit érdekel .
(válasz Gabriella Tünde 12401. hozzászólására)


12401. Gabriella Tünde2014-07-25 07:42
Török magazinban olvastam, hogy Halit több mint 20 ajánlatot kapott, s a legtöbb gázsival.Epizódonként eddig 60 erzet kapott most ajánlottak 80 ezret.Az ajánlatokat azzal utasitotta vissza, hogy egy évig nem vállal semmit, mert pihenni szeretne.

12400. kormi612014-07-23 17:19
megjelent az ATV-n a promója

http://www.atv.com.tr/webtv/karadayi/ozelvideo/karadayi-yeni..

12399. rittynt2014-07-22 14:17
Szerintem kell lennie 3. évadnak, pedig emelt fővel befejezhették volna 2 év alatt, de mégis, megpróbálnak annyi bőrt lehúzni róla ami már nincs is rajta. A Seh.-nek sem használt az utolsó évad.

12398. Sofi102014-07-22 13:49
olvastam hogy Cetin Tekindor-Nazif papa, válalt új szerepet másik sorozatba,lehet hogy o lesz az egyik halot és a Erhan Yazicioglu-Mehmet Saim ki lett nevezve igazgatonak Városi szinházba. tobbiek készulnek új évadra. Úgy néz ki hogy a Epizodba mindent jobban tudnak mint maguk a szinészek.