Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Seherezádé - az új török sorozat (5. oldal)

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Csevegős témák


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!


15637. iscret2016-06-17 18:23
Török hírességek oldalon olvasható, Berg és Halit közös filmet forgat 10 év után.

15636. Érsekházi2016-06-16 11:30
Csak szólok , mert én sem tudtam !
Megy már a YÜKSEK SOSYETE új sorozat .
Engin Öztürk / bírom a pasit / és Hazar Ergüclü sem rossz párosítás . Csak belenéztem elég romantikusnak néz ki .
(válasz sorozatmonika 15634. hozzászólására)


15635. Érsekházi2016-06-15 22:01
Köszi köszi mindig ha írsz , nagyon várom az új részt .
Azt olvastam a fordítással nagyjából ezt vettem ki . Naz és Alinejat eltávolodnak egymástól és Eylül a reptérről visszafordul nem utazik el , ezt pontosan nem tudom , de mintha Alinejat akarná ezt . Telefonon hívja vissza . A 2. Fragmani.
Nazzal mosolyszünet vagy ilyesmi jön . Pedig jó lenne egy kis lamur már végre .
Volt egy olyan jelenet nem tudom hányadik részben
amikor a göndör hajú csávoka a szerelőműhelyből a seprűvel lejtett egy táncot , nem semmi dinnye az a gyerek :) Legalább egy kis humorral oldja az izgalmat .
(válasz sorozatmonika 15634. hozzászólására)

15634. sorozatmonika2016-06-15 15:44
Nekem is furcsa hogy még egy csók sem volt.már más sorozatoknál is nehezményeztem.ráadásul neslihan meg umut már csókolózott nem értem ez megint valamelyik szinész bogara lehet bár a sadece sen c. filmben már csókolóztak...nem hiszem hogy ezeket az emberi érzéseket olyan szarul ábrázolják.más szituációkat meg személyiség változásokat olyan részletesen kidolgoznak ezt meg háritják.a kara sevdában is öröm ünnep volt 1 csók.mondom csodálkoztam az ask-i memnunál hogy ennyi szenvedélyes jelenet volt.
Azt hiszem a21 vagy 22 bölümbe volt visszaemlékezésbe a baleset napja és muret ott volt náluk,ali akkor akart elmenni kocsival és a gyerek akkor mondta hogy elvisz őt is?muretnak nyúlt a feje...asszem emver visszaemlékezése volt (lehet hogy visszakeresem)
Az ucsó mondatodért😘
(válasz Érsekházi 15632. hozzászólására)

15633. Érsekházi2016-06-14 12:23
Látható a 24. bölüm 2. fragmanija .

15632. Érsekházi2016-06-13 22:04
Nem lenne rossz , mindketten jó színészek szerintem jól is mutatnának együtt . Bergnek jobban örülnék mint Cansunak vagy Tubának .

Olvasgattam a greek fans véleményeket a 23. Kördügümmel kapcsolatban . Úgy gondolják : Naz és Alinejat úgy viselkednek mintha barátok nem olyan, mint egy szerelmespár . Valóban ez van , bár a török sorozatokra jellemző nem kapkodják el az érzelmeket . Vannak párbeszédek jeleneteinek fordítása az egyikben Enver a húgával amikor találkozik , arról van szó Ali az autóval elakarta vinni Eylült egy körre , de mégis a kisfiú Baris ült mellette . Murat valószínű valamit csinálhatott az autóval , hogy baleset legyen . Alin akart bosszút állni , mert elvette tőle Eylült . Lehet , hogy nem tudott a gyerekről , hogy ott van az is lehet tudott , de nála az sem számít . Sok ilyen párbeszéd van fent , biztos olvassátok Ti is , érdemes .
Persze Mónika leírása mindennél többet ér .

15631. Gabriella Tünde2016-06-13 19:45
Kivancnak megkezdődik az új sorozata, azonban még nincs meg a női főszereplő.Arra gondoltam, milyen jó lenne Berg.Cansú Dere és Tuba volt a kiszemelt, azonban Cansú kevésnek találta a beigért összeget, igy nemet mondott,Tuba még nem nyilatkozott.Berg.kipróbálhatná magát Kivanccal, biztos tudnának együtt dolgozni,nagy siker lenne!Persze ez csak az én álmom.

15630. Érsekházi2016-06-13 17:36
Új plázás képen kézen fogva Berg és Halit .
Nagyon jól néz ki csinos Berg . Halit vagány szerkóban van jól áll neki , hogy le van fogyva .

15629. Érsekházi2016-06-12 22:20
Estére felpezsdült az oldal . Nem azt írtam , hogy Naz ellensége vagyok , csak azt szimpi Eylül. Amit tudok illetve látok az , hogy jól megvoltak , szerelmesek voltak , de aztán a lány külföldre ment , talán a baleset / Baris / miatt .
Utána jött Didem Kaan anyja , most tudta meg Eylül gyereke is van tőle Alinejatnak . Naz a szerelme most , nem akar szerintem közéjük állni. Lehet Alinejat akarná folytatni . A következő rész érdekes e miatt is . Ibrahim a soför meg a alkalmazottt lány tényleg helyesek . Gökcse meg Gendzsó nehezen jön össze a verekedős fiút Emret elkalapálta jól szerencsére . A másik fiú a szerelőműhelyből a kedvenc karakterem jókat rötyögök ha látom . Legelőször azt hittem nő , eszméletlen a srác kinézete , de jól áll neki .
Murat minden nőjét "elvette " Alinejat ? Didem , Eylül ez még nem nagyon derült ki .
Ez a Zejnep nevű csaj Enver bey mellett a segítője , vele van állandóan , erről szól az élete ?

15628. O.Eta2016-06-12 20:44
sorozatmonka,Érsekházi köszönöm nektek az útbaigazítást,így már nagy kedvvel nézem a filmet.Egyenlőre nekem nem tetszik Eylül,kíváncsi leszek hová fog jutni a love story.Üdv.

15627. Gabriella Tünde2016-06-12 20:42
Én is nagyon köszönöm a részletes ismertetőt, elég bonyolult érteni párbeszédek nélkül, de Te önzetlenül segítesz ebben.Én is Naznak drukkolok, amiért most betoppant egy régi szerelme nem borulhat minden fel.Nekem sem szimpi Eylül, a nézése nagyon "kusza" és a nyomulása sem szimpi.Nem tudom az öreg Tarikkal mi lesz, de a sors megbünteti amiért a gyerekeivel ilyen gonosz.Nekem tetszik a sofőr és a szobalány? kis románca is.Murat egy félelmetes genszter,remélem Enver börtönbe juttatja.Az előzetesben Naz kiabál Alinejáttal.

15626. osi652016-06-12 19:36
Szia. Szép estét. Nagyon köszi, hogy írtál megint egy kis összefoglalót. Hála. Ha elmondhatom, és nem bántok meg senkit, nekem az Eylül nagyon nem szimpi. Nem tudom megszokni az arcát. Van valami benne, ami miatt nem szeretem. Én Naz-nak drukkolok. Mégegyszer köszi.
(válasz sorozatmonika 15623. hozzászólására)

15625. iscret2016-06-12 18:45
Bergüzár valami zenei fesztiválon vett részt Isztambulban, mint ilyen alkalmakkor megint nagyon szép volt. Talán valami gyerekekkel kapcsolatos, mert mintha mesekönyv lenne a kezében.

15624. Érsekházi2016-06-12 16:44
Szia ! Köszönöm szépen a kimerítő leírásod . Rengeteget segítettél a megértésében . Elképesztő mennyi mindent tudsz róla , hogy megosztod velünk.
(válasz sorozatmonika 15623. hozzászólására)


15623. sorozatmonika2016-06-12 14:29
sziasztok.írnék pontokba szedve pár sort a kördügümről.(kis betűk direkt hogy haladjak)
1.elején emver -eylül:azt írja üzenetben nehogy mondjon ali n.valamit is.amíg nem oldja meg az ügyet senkinek nem akar szólni.eylül mondja hogy joga lenne tudni hogy nem baleset volt hiszen vádolja magát...de emver hajthatalan majd ő tudja mikor mondja el.
2.emver visszaemlékezés:mintha murat eylült említené hogy ő is szerette ali n. elvette előle.(lehet ezért akarta kinyirni+ apja halála meg tarik miatt így érthetőbb a nagy bosszú vágy.)persze emver nem mondja ezt el eylülnek.
3.murat-umut:umut ki akar szállni murat féle üzletből,a pénzt is vissza akarja adni.murat megzsarolja a pisztollyal amin umut újjlenyomata van.
4.murat -emver találkozó a hídnál:húúú ez jó nehéz ,többször visszatekertem hogy valamit mélyebben értsek. emver azt mondja megtudtam miéert gyülölsz a naplóba benne van...a lényeg hogy murat tarikot és emvert okolja,szerinte átverték az apját.és az utolsó leheletéig küzd a bosszúért,beleértve feyzát is.emver szerint nics esélye muratnak ha ellene háborúba kezd,és már el is kezdheti ásni a sírját.
5.felyza-tarik szalonban:tarik meg akarja gátolni hogy emver átvegye a cégbirodalmat,feyza fölvilágosítja hogy,ismerhetné emvert,ha valamit elhatároz semmi nem állíthatja meg.
6.emver-vedat(kopaszos pali):a kamion sofőr után nyomoz,de csak a bátyját találja meg,aki szerint valaki pénzt adott a testvérének a "munkára"de hogy ki azt nem tudja,a testvére(a sofőr)miután letöltötte büntetését külföldön van mintha dubajból érkezett volna hír róla.vedat ezt a vonalat nyomozza tehát.
7. tarik emver ajánlat:azt ajánlja neki ha kiszáll a cégből elintézi hogy feyza ne menjen hozzá murathoz.persze emver nem fogadja el,és mint látjuk az aszisztens felveszi,ezt mutatja meg feyzanak a végén emver.feyza rájön,hogy az üzlet és a cég érdekében az apja őt is képes áruba bocsátani,eladni.
szerződés ami a széfben volt:olyan kitétel lehet benne amiről ali n.nem tudott amikor aláírta murattal.lehet hogy a késöbbi tulajdonjogokra vonatkozik vagy valami ilyesmi lényeg hogy ali n. számára nyilván kedvezőtlen,rossz.
napló:ugye itt mutat egy oldalt amit nehezen olvastam el:tarik karasutól bár mikor meg tud szabadulni de emvertől aki olan mint a testvére nehéz lesz...(nyilván a mocskos ügyeire gondolt,hogy emver megakadályozhatja)
a lényeg hogy én is sokat következtetek jó pár szót kifejezést ismerek,tudok,de nagyon gyenge tudás nyilván a cselekmény szálait összerakva szavakat böngészve értelmezem.sorry ha félreértem.irjatok ha van kérdés.

15622. Érsekházi2016-06-12 10:41
Sziasztok ! Kenanról annyi hír amit gondolom már olvastatok baráti társasággal töltötték az időt a tengernél. A képek szerint Sinem nagyon jól elvolt ,de Kenan inkább elvonult a fotósok elől . Ez a korkülönbség hátránya Kenan egy komolyabb ember ilyen marhaságokban nem akar részt venni.....meg tudom érteni / fotók/.
Kördügüm 23. izgi volt a kopasz /Ogüz/ azt hiszem nagyot vitt véghez . Nem hittem volna , hogy kijut élve , de sikerült . Kipakolta Murat széfét amire csak később jött rá a nagy okos .
Enver most lépésekkel előtte jár . Tarik bey elárulta vagy kisemmizhette Feyzát a hangfelvétel lebuktatta . Most már Enverbe remélem bízik a nő.
Alinejat és Eylül jelenete a búcsúzás nagyon mély érzésekről árulkodott . Nazzal messze nem ilyen , nekem túl messze vannak egymástól nem igazi szerelem az övék . Se egy csók , nagy ritka ölelés , de nem ugyanaz mint a másik lánnyal , ott érezni az egymás iránti szenvedélyt , vonzódást . Nekem szimpi a lány meg kell mondjam . Remélem nem utazik vissza Németországba . Még izgalmasabb rész jön majd .
A heti nézettség a 17 . helyen végzett , pedig eddig mindig a 6 - 7 helyet foglalta el . ??????
Nem számít nagyon JÓ akkor is .

15621. osi652016-06-07 20:44
Köszi, további szép estét.
(válasz sorozatmonika 15618. hozzászólására)

15620. O.Eta2016-06-07 19:36
Ugyanazt tudom mondani,mint az előttem szólók,köszönjük monika.Én már végig sem néztem 22. BÖLÜMÖT,mert nem értettem a párbeszédeket,meg a többit sem.Az ellentéteket érzékeltem,atartalmukat nem.Egyre izgalmasabb a sztory.

15619. Gabriella Tünde2016-06-07 16:09
Muratot le fogja leplezni leplezni Emver, hiszen vissza akarja szerezni Feyzát és ha tényleg igaz és bizonyítható,hogy a kisfia Baris halálához köze van, Feyza kiveri a fejéből ezt bűnözőt.

15618. sorozatmonika2016-06-07 15:38
Összefoglalót nem igerek,de konkrét kérdésre tudok válaszolni megpŕbálok feljőnni bár sztem.nemsokára évadzáró.
(válasz osi65 15616. hozzászólására)

15617. sorozatmonika2016-06-07 15:36
Neslihant Emver bey küldte Feyza mellé,murat ezt tudja,+ az együtt töltött éjszaka,bár ezt neslihan elmondta Umutnak.
Eylül és Ali n. Kapcsolata a baleset miatt ment tönkre bár a lány még mindig szereti amint látjuk ali túllépett, bár most hogy viszajött lehet hogy bezavar.
(válasz Érsekházi 15615. hozzászólására)

15616. osi652016-06-07 09:29
De klassz vagy Mónika! Végre érthető a Kördügüm. Olyan jó sorozat, de a fordítások néha félrevezetik az embert. A fordítóval nem mindig érthető. Nagyon klassz, hogy így leírtad, köszönjük szépen. Ha van időd, légyszi elég ha ilyen rövid összefoglalalót is írsz, már az is jó nekünk. Millió köszönet.
(válasz sorozatmonika 15612. hozzászólására)

15615. Érsekházi2016-06-06 22:32
Szia ! Örülök Neked , hogy jöttél , tényleg eltűntél egy ideig . Végre helyre tetted a dolgokat akik nézzük éppen hogy követni tudjuk , én legalábbis . A párbeszédeket jó lenne érteni . Most sok minden világosabb lett . Murat egy rettenetes ember ahogy beszél meg egyáltalán a fejétől , nézésétől kiráz a hideg. Az most nagyon jó Enver bey betett neki és az öreg Tarik sem annyira szívélyes vele .
Neslimantól mit akar folyton a nőt inzultálja állandóan , pedig már Umuttal van , de nem zavarja. Alinejat ezzel az Eylüllel sokkal vidámabb tud mosolyogni , jobban szerethette mint most Nazt . Mi lesz ebből ki nyeri el a szívét a két nő közül . Naz most nincs könnyű helyzetbe .
A 23. rész még durvább ahogy az előzetes mutatja .
(válasz sorozatmonika 15612. hozzászólására)

15614. sorozatmonika2016-06-06 21:52
Viszont most murat ráfaragott mert a cég részvényt vagy részesedést azt hitte ő vette meg vagy a brókrtől ő meg tudja venni,de nagy lebőgés volt neki hogy emver vette meg.
(válasz Gabriella Tünde 15613. hozzászólására)

15613. Gabriella Tünde2016-06-06 20:49
Nagyon köszönjük a részletes tájékoztatást.Nehezen tudunk hozzáférni valami kis infóhoz, a görög oldalon már nem találjuk azt a fordítást, csak egy-egy párbeszéd van fenn.Én nagy rajongója vagyok a Kördügümnek, a párbeszédek azért hiányoznak.Kezd eldurvulni a téma, egy igazi maffiózó Murat, aki mindenre képes, hogy megszerezze a család vagyonát.Tarik úrat pedig elvarázsolta és nem lát át a dolgokon.Remélem most nem kavar be Nazék kapcsolatába a régi barátnő.Ayhan bej és Naz anyja vajon összejönnek?
(válasz sorozatmonika 15612. hozzászólására)

15612. sorozatmonika2016-06-06 19:24
Szia,sziasztok! jó rég voltam itt, látom vannak kördügüm kérdések, szerintem tudok néhány dologra válaszolni pontokban.
1.feyza naz konflikt: Ali nejat mivel befejezte az autó projektet és a cégből is kiszállt, külföldre akar nazzal és a gyerekkel költözni,hogy nyugodtan mindenkitől távol új életet kezdjenek.Feyza azt hiszi Naz erölteti,és emiatt haragszik rá,Naz hiába mondja hogy ali n. akarja ,nem hiszi.Nagyon fontos hogy kaan a közelébe maradjon,hiszen egy kis gyógyír Baris Elvesztésére.
2.Didem szál: nem vette el ali n.tól didemet murat, csak közel akar az öreghez férkőzni, mert kifizette didem adósságát.(emiatt kell a kisöregnek dolgozni)Hasan amca azt hisz ali n. tette,de kiderítik hogy ki volt.(Didem csak egy véletlen kaland volt.)
3.Murat bosszúja mindenekfeletti,mert annak idején tarik miatt lett öngyilkos az apja, így a céget, feyzat mindenkit tönkre akar tenni,hogy tarik eleszítsen mindent ahogy ő,de nem számol Emver-el,aki még mindíg szereti feyzat, ám de miért is jött vissza?
4. Emver: A 21. bölüm elején mikor eylül megérkezik,elhangzik a lovardában egy mondat,(hiszen a lány is magát hibáztatja Baris haláláért)Ő sietette ali n.ot aznap....
emver bey tudomására jutott,hogy nem baleset volt hanem szándékos emberölés, csak nem az halt meg akit meg akartak ölni, hanem a kisfiú.emver ezt akarja kideríteni, de eylülnek megtiltotta hogy ali nejatnak vagy bárkinek erről szóljon. én így értem a dolgokat. egyelőre ennyi, ha van konkrét kérdés írjatok, megpróbálom figyelni az oldalt ha tudok válaszolok.
(válasz Érsekházi 15601. hozzászólására)


15611. varga ica2016-06-05 10:57
Most olvastam a török hírességek oldalon,hogy Hazal Kayanak főszerepet ajánlottak fel a híres török színész Cagatay Ulusoy új sorozatában szerepelhetne főszereplőként. A hírek szerint Cagatay javasolta a készítőknek,hogy Hazal legyen a sorozatbeli partnere,hisz ők már szerepeltek korábban is együtt egy sikeres sorozatban.Ezt most csak azért említettem meg ,mert jólenne ezt a hírt Kenanról és Bergről hallani,hiszen az ő sorozatuk az egyik legjobb volt,és nagyon sokan szeretnénk őket újra együtt látni.A kérdés az,hogy vajon ők is szeretnék e?

15610. Érsekházi2016-06-02 10:41
Nem érdemes találgatnunk , pár hónap múlva látható jele lesz ha úgy van Berg . Kivanc felesége is úgy nézett ki , sőt egy közeli barát azt mondta 3 . hónapban van Basak , de lehet mégsem igaz .
Amerikába mentek most és ott is vett lakást Kivanc , mert ott is karrier vár rá .
Török híresség oldalon volt erről cikk .
(válasz O.Eta 15608. hozzászólására)

15609. zsazsanéni2016-06-02 08:06
Várom már nagyon,hogy milyen lesz a szerelemben háborúban.Most van magyar felirattal a Kara Sevda.Izglmas nagyon,végül mi fog kisülni.?
(válasz klmama 15607. hozzászólására)

15608. O.Eta2016-06-02 00:24
Bergüzarról készült képeket nézve,úgy látszik,mintha útban lenne a baba.