| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| 28 Episode Összegzés, Part 2 of 2
a Karadayi angol hangszórók (Jegyzetek) a 2013. április 23., 22:23 Episode most befejeződött, jó szórakozást! Mahir jön haza a virágok, Feride kinyitja az ajtót Mahir: Ez volt az utolsó csokor, tudom, hogy ez nem olyan szép, mint te, de remélem, megbocsát nekem ..... Feride bármit mondasz, igazad van, én nagyon későn, és tette várni ilyen sokáig .. Feride .. édes mit főz nekünk? Mahir: Ön dühös, tudom, hogy .... és igazad van, nézd meg magad, még nem evett semmit, gyere menjünk együtt eszik. Feride: Nem, nem vagyok éhes Mahir: Borek (tészta) annyira finom, mikor készült? Ó, a főzés nagyon jó, hakime Hanim. Feride: Én nem főzzük, néni Atiye tette. Mahir: Tényleg?! ehh mit néni Atiye akar? Feride: Semmi, csak beszélgettünk. Mahir: Ami mit? Mit mondott? Feride: Miféle kérdés ez Salih, kihallgatás? Tettem valami rosszat?! Nem kellene már kinyitotta az ajtót, az asszony?! Plusz nem tudom, ha én nem mondom el senkinek, hogy itt vagyok! Mahir: Nem, nem ezt akartam mondani. Feride: Szóval mit akarsz mondani? Lettél mérges, amikor azt mondtam, hogy én találkoztam a nőt, és beszéltem vele! Fogadd el, mi már ismerjük egymást már! Vagyok igazán fáj Salih! Én rossz, mert ez nekem, hogy szeretne elrejteni vagy az élet?! Mit az Salih? Orhan-Necdet kézmosás után eltemetés egy holttestet Necdet: Hol szolgálni a hadsereg? Ez világos, nem ez az első alkalom, aki megérinti a holttestet az első alkalommal, lesz, mint ez .. nehéz megérinteni hideg húst, és nézd meg a szemét. Orhan: Nem. Ez az első alkalom, Mahir-Feride harc folytatódik ... Feride: Ön rejtőzik az igazság az én, vagy hazudsz nekem? Azt akarom tudni! Nincs semmi igazi rólad, és tudom, hogy már .. nem igaz? Mahir: Feride, hallgass meg, kérlek ... Feride: Pofa be .. ne beszélj, ha akarsz hazudni megint, nem akarom hallani! Minden hazugság mondani, akkor szakadjon szét a szívem még .. Azt tudom, hogy allready everithing tudok rólad, nem igazi! Azért jöttem, hogy ezen a környéken egyedül, egy időben ... Tudtad, hogy? .. Megkérdeztem mindenkit rólad, és senki sem tudja! OK, tudom, hogy egy titkos küldetés, és hogy lehet az oka, és talán hazudik, hogy egy csomó ember, mint ez az életedben, és talán senki sem tudja az igazi nevét, kivéve a család, és talán minden ezeket a titkokat, és a személyazonosságát nem tárt fel / exposed..BUT, tudok a küldetését, és miért jött a bíróságra. Akkor lenne joga, hogy tartsa a rejtett, ha nem tudom! De én már így, és én vagyok a bíró Salih! Valaki, aki sétál veled az ugyanazon az úton! Csak azt akarom, bűnösöket meg kell büntetni, és az igazság érvényesülni! Nem érted, hogy el tudom rejteni az összes titkát? Mi történne, ha azt mondja nekem az igazi neved?! Ha, mi fog történni? Vajon a világ állni! Az ég esik le?! Mi történne?! Ez csak egy egyszerű név! Vagy akkor is, ha én is tudom, hogy bárki a családban! Csak az egyiket! Vagy látni a távolból! Mi történne, ha hallottam, az igazi történet? Még egy kis részt?! Nem tudom, hogyan lehet bármilyen kárt, hogy a küldetést?! Mindig azt mondja: Feride, ne kérdezz semmit! Feride én nem akarok hazudni neked .. Akkor ne! Miért hazudsz nekem?! Nem tudom, hogy tudja tartani a titkot?! Adnék az életemet, mielőtt azt mondom el senkinek, még a nevét! MAHIR: Feride kérlek bízz bennem .. Feride: Bízom benne, bízom benne, szépen ..... amennyiben hagytam a múltat és a családom mögöttem, én bízom benned annyira, hogy elfelejtem magamat, és a karrierem, de te vagy az egyetlen, aki nem bízik bennem! Nem bízol bennem! És ez fáj annyira .. Én megosztása minden titkomat, elveszíti magam neked, de néha, hogy elveszett a szeretet nem elég .. ez nem elég, hogy a szeretet van nekem a szemed! .. Azt akarom, hogy az életedben, és én akarom, hogy az enyém .... de nem akarja, hogy nem kell egy szót mondani nekem.! [Ahh szegény Feride, úgy érzem, a fájdalom: (] Turgut a rendőrségen Turgut: Minden ilyen bűncselekmények el, mert a tudatlanság. Officer: Mi az a baleset, az ügyész? Turgut: Ők dolgoznak ebben Szállítási ügynöki, és volt egy harc a nők ment az udvarra a harcot, de a másik felet felfegyverkezve, és 5 öltek meg, közülük 2 fogták mindkét oldalról, és ők az egyetlenek, akik maradt életben .... akkor bevallotta, hogy a bűnözés. Officer: És mikor lesz a speciális dokumentumok érkeznek a munkahelyi? Turgut: kértem őket, de az egyik ezek közül a bolgár, vagy valami, és jött, hogy látogasson el őket, és nagyon fiatal. Officer: Szegény fiú! Turgut: Ez annyira lehangoló számomra ilyen későn, egyébként, én megyek, és most lesz egy részletes kihallgatás holnap a bíróságon. Officer: OK Turgut: bármely más, baleset történt ma este tiszt? Volt valaki a bíróságtól megölték? Officer: Nem, uram! Ki mondta ezt neked? Turgut: Jól van, úgy néz ki, mintha most nem emlékszik jól, egyébként vagyok olyan fáradt, van egy szép váltás. Officer: Jó éjszakát Turgut-Necdet Turgut: Ne szólj egy szót Necdet! Kifelé! Necdet: Nem azért jöttem, hogy magyarázza testvére ... Turgut: Ha jött, hogy bocsánatot kérjen, mert, hogy nem a munka, fogd be! Necdet: És akkor folyamatosan megy, és nem tudja, ki Salih! Turgut: Te elveszted a fejed? Persze, tudom, hogy nem Salih, vagyok idióta?! Befejezte a munkát adtam neked Necdet: Ki Salih?! Turgut: Nem számít Necdet, hogy tartsa a vastag szem előtt tartva, hogy ez nem fontos, hogy ki ő Necdet: Nem, ez a fontos, és nem tudod. Turgut: OMG! Gyerünk, csak azt mondják, hogy Necdet .. Ki ő? Necdet: Salih Ipek kinevetett minket, és becsapni minket, van egy cipész, aki bujkál ezeket a ruhákat, ügyész! A lényeg az, Salih Ipek Mahir Kara magát! Orhan hazajön, Safiye kinyitja az ajtót S: Jól, fiam? O: jól vagyok, anya. S: Gyere, szállj be. Fiam, mi történt? .. Gyere és ülj le. O: Én nagyon finom, sétáltam egy kicsit, és elfáradt. S: Ó édesem, te nem teljesen gyógyult meg, de ha azt mondod, rendben, menj a boltba Orhan, Azim van egyedül, és keres valakit, hogy segítsen a boltban, és nem tudjuk, ki lenne jó jelölt. A bátyja nem tud mindent, ő maga szakadt szét a számunkra, és az apja, és ha lehet csak némi erőfeszítést, mint a bátyja. O: Nehéz anya .. olyan nehéz .. S: Nem fiam, minden működni fog, ha meg tudná mutatni némi erőfeszítést. O: Ez nagyon nehéz lesz, mint a testvérem. Turgut-Necdet Turgut ment minden őrült csobogó, kiabálva, miközben ivott hehehe (I SO élveztem ezt a jelenetet lool): Hogyan Mahir Kara mert bolond mindannyiunknak? Bejött a bíróságra ... annyira felkészült játszott szerepét a jogi diplomával, így hát ... senki sem sejtette, hogy nem egy ügyvéd nem is nekem! ... Ha nem neki Nazif Kara ügyet lezárták olyan régen! ... Ez az ember olyan okos, ő tévesszen meg minket .. tudta meggyőzni Feride .. megfújja a terv olyan ügyesen nincs egy rés, amit tett! ... Aki bolondot csinált belőlem ... ez az első alkalom, hogy valaki outsmart nekem ... ez az ember olyan veszélyes ... olyan bátor ... ő veti magát halálra habozás nélkül ... és soha ne add fel ... ez az ember szívesen mentse az apja ... Turgut: Nem tudom elhinni Necdet! Hogy merészeli játszani egy ilyen játékot?! Megy körbe egy hatalmas bíróság apja meghallgatások! Ezért volt megvédeni Nazif Kara annyira! Ha nem lett volna a Mahir, ez esetben már zárva régen! Ő zavaros Feride és az érintett lány, aki tönkretette a munkát, és nem hiányzott a dolog, azt hittem, egy titkos küldetése, hogy az ügynök Internal Affairs, de én voltam az üldözött Necdet, az első alkalom az életemben, én bezárt! Necdet: Ami megtörtént, kész ..... nézzük meg, mit fogunk csinálni? Turgut: Ez az ember annyira veszélyes! Necdet: Nagyon merész. Ezért ő ugrott mindenek felett .. ő támaszkodva kezében a hatalom! Turgut: Nézd Necdet, ez az ember olyan okos! Tette ezt a játékot, senki nem mondta, hogy nem jogot tanul, vagy hogy nem volt egy ügyvéd, aki megcsalt bennünket, ő annyira bátor, hogy éget, és dobja magát veszélyben, és a néző minden bajok, ő makacs, ez az ember elhatározta, hogy meg apja szabadon, és rávenni, megjelent ..... Nagyon veszélyes ..... nagyon! Mahir-Feride .... Feride ír egy levelet Mahir: Feride fogsz nyitni? Feride: Igen Mahir: Szükséged van valamire? ..... Jó éjszakát Feride Feride levelét: "Salih, Megértettem. Nincs értelme, hogy továbbra is ezt. Nem tudom abbahagyni a harcot között a gondolataimat és a szív! A szívem azt akarja, hogy figyelmen kívül hagyja a sötétség, az élet az álom, és csak, hogy mi a szeretet egy esélyt, de én nem vagyok képes megállítani a gondolkodást! ... Csak nem " Turgut meglátogatja Mehmet Saim és Kerime MS: Welcome Turgut Turgut: Jó estét, elnézést zavarja meg. MS: Ez rendben van, akkor jött valami kapcsolatos Feride .. van rajta? Ez az ember ki Feride életét? Turgut: Még nem, de van valami nagyon fontosat mondani. MS: Mi ez? Turgut: Salih Ipek nem Olton Ember MS: Akkor kinek a férfi, akit az? Turgut: Senki sem, ő a cipész Mahir kara, Nazif fia, a meggyilkolásával vádolt az általános ügyvéd MS: Mit mondasz Turgut?! Turgut: Sikerült, hogy vegyenek részt az apja ügyében. Kerime: Hogyan sikerül neki erre?! Ez olyan egyszerű, hogy a bíróság, mint ez? Hol talált rá az összes ezeket a papírokat és a tanúsítvány? Turgut: Vett néhány halott diák helyét, nem tudom, hogyan jutott a tanúsítványok és szervezett a papírokat magának! Valószínűleg ő kap segítséget belülről, én meg ebben a kérdésben. MS: Nem voltál gyanús róla?! Nem Feride kételkedni benne? Hogyan lehet egy cipész készült úgy gondolod, hogy ő egy ügyvéd? Voltál tanult 4 évig a jogi egyetemen hiába?! Turgut: én kérdezem magamtól ugyanezt a kérdést az óra, miniszter úr! De az ember okos, ő mindent jól, hogy kételkedtem, mielőtt, és amikor belenéztem a papírokat, azt hittem, találtam a választ és a Feride enyém kérdéseire. MS: És ki jött fel ez a titkos misszió hazugság dolog? Ő tett minket hitt hazugság! Turgut: Egyébként, minden megtörtént már, és meg kell nézni előre miniszternek, mit fogunk most csinálni, ami számít. Kerime: Feride is sokkolta, amikor rájön, hogy ez, gondolj bele, a férfi, akit szeret, nem más, mint egy cipész, amíg nem találtam egy egyszerű ügyvéd alkalmas az én lányom, nézd mi van most! MS: Call Ali, hogy felkészítse az autó, megyek és megtalálni a lányomat. Turgut: miniszter úr ne vitatkozz Feride fogom kezelni, akkor az apja vagyok, és kollégája. Fogom beszélni vele, mint egy ügyész, mindkettőnket becsapni, és én már becsapták, mint Feride volt. Kerime: Turgut, tudja, hogy mi fog történni, ha Feride el neki ezt?! Én és az apja legyen az oldalán. Turgut: A jelenléte nehezíti, hogy több, és arra gondoltam, hogy ezt fogom mondani, ....., és ha úgy tetszik, szeretném elmondani az igazat Feride magam, meg akarom mutatni neki. Elviszem Feride az a Mahir házába .. meglátogatjuk Mahir Kara, miközben ő a családjával. Kerime: Szó sem lehet róla, én nem hagyom a lányom baja között azokat az embereket! Man: Kerime .. nem zavarja. Feride össze a fejében, csomagolt és elment! ... Mahir felébredt, amikor becsapta az ajtót, hogy felfedezzék, hogy Feride elhagyta a házat, és otthagyta a levelet. Mahir olvasás Feride levelét: "Salih, Megértettem. Nincs értelme, hogy továbbra is ezt. Nem tudom abbahagyni a harcot között a gondolataimat és a szív! A szívem azt akarja, hogy figyelmen kívül hagyja a sötétség, az élet az álom, és csak, hogy mi a szeretet egy esélyt, de én nem vagyok képes megállítani a gondolkodást! ... Én csak nem ... ha nem hagyjuk ezt éjjel, tudom, soha nem lesz képes elhagyni ... de nem tudok maradni ... Nem maradhatok így ... Annyi kérdés, és úgy döntött, hogy csendben ... Szerelmem! Én így, de a lelkem fáj ... de én úgy döntött, hogy most indul, mint járni, hogy a sötét úton, nem látom a végét ... miközben írom le jókívánságaimat mindent, amit szeretnék, hogy tartsa a kezét ... Én csak Szeretném, ha tudnád, hogy mindig maradjon az én egyetlen szerelmem! " Salih várta Feride előtt a szálloda: F: Salih!? M: Annyira aggódtam miattad Feride! F: Hogy találtál ide? M: Nem volt olyan könnyű ... ez az ötödik hotel jöttem, keres ... lettem félek, mint egy őrült, ha nem találja meg otthon ... Úgy éreztem, annyira rossz ... akkor vette a levegőt én levegőt veled Feride! ! ... Főleg miután elolvastam, amit írtál a levélben ... soha nem tette a fejét, hogy bárki az életemben. De, hogy bocsásson meg nekem, kész vagyok az ölelés a lábát. Adnék fel a megtiszteltetés az én szerelmem ... kérlek, ne ölj meg ... kérlek, ne add fel a szeretet Feride! ... És az ölelés ... F: Úgy éreztem, annyira rossz, amikor elmentem ... nem kellett volna balra Salih! ... Emlékszel, amikor azt mondtam, hogy inkább meghalnék, veled, mint élni nélküled? ... Ez is a helyzet ... Én nem mondtam, amit tegnap mondtam ... kérlek bocsáss meg nekem ... te mondtad annyiszor, és megígérte, hogy eljön majd a nap, és akkor mondj el mindent ... ígérem nem fog adja fel a mi újra szerelmes ... ígérem nem fogom hagyni, mint ez megint ... Én örülök, hogy eljöttél! ... M: Nem kellett volna jönni ... Nem kell a jogot, hogy bántani ... Annyira próbáltam tartani magam vissza, és ne jöjjön ... de én csak nem tudtam ... Meg kellett követni a szívem ... Szerelmem ... de próbálok menekülni végzem az ajtót ... F: Nézz ránk jár, mint a gyerekek előtt, a szálloda ... menjünk? M: Nem tudok menni, mint ez a bíróság lesz, hogy menjen haza az első ... F: Én is elfelejtettem a táskát otthon tegnap mennem kell a változás ... akkor megy azonnal a bíróságra, azt kell, hogy Huszein Bey! M: Tamam akkor találkozunk a bíróságon! F: Tamam! ... És a csók .. Orhan mondta az anyjának, hogy Bülent bérelt egy új üzlet, és ő fog dolgozni, és hogy Ilknur nem gondolhatja, a válás, és hogy a férje egy második esélyt. Safiye próbálta meggyőzni Ilknur azzal, hogy amikor a Mahir hazajött. Safiye megkérdezte Mahir a betűket, mintha minden jó. Mahir azt mondta neki, hogy ne aggódjon, és Nihan Hanim nem beszélve kapcsolata Szulejmán bármely betű! Safiye megkérdezte, ő volt az, aki olvassa a leveleket emiatt Mahir azt válaszolta, hogy a betűk semmit sem jelent neki már bezárt a szíve, hogy a nő is olyan régen! ... Mahir megkapja a bírósági végzés, hogy részt vegyen Nazif pere. A rendőr azt mondta neki, hogy ha ő nem vesz részt ebben az időben ők kell, hogy őt erőszakkal! Turgut várt Feride irodájába. Azt mondta neki, azt akarja, hogy neki egy kis helyet mutatni neki valami nagyon fontos, hogy a helyzet! A kocsiban Turgut ragaszkodik ahhoz, hogy Feride kellett volna neki, amikor elhagyta az apja házába, hogy segített volna neki megoldani ezt a kérdést az apjával, és Feride csak a szemét forgatva hehehehehe ... akkor Feride mondta, két hónapja talán lett volna Az első ember, ő is jön minden probléma, de ma ő nem így érez többé ... (Ouch!! Jaj! Jaj! Turgut bey! Hehehehe) Turgut megkérdezte tőle, hogy mi változott azt mondta, hogy ő nem érzi, hogy a barátja már ezekben a napokban: ő mindig az ellenkező oldalon, mindig próbál bizonyítani neki rossz, és mintha csak arra várt, hogy kötelezzék az első hiba .. barátok támogatja és segítik egymást! Ő továbbra is ... Turgut megváltoztatta tervét lool nem akarja, hogy megmutassam neki, mit tervez többé! Feride megkérdezte tőle, hogy miért megy vissza Turgut mondta megfeledkezett egy nagyon fontos ügy kell neki, hogy menjen vissza! Bahar ment Feride, és átadta neki a kulcsot Kostas: B: Feride El kell mondanom valamit. Te rám bízta, és engem a barátod, és úgy érzem, hogy én feladatom az, hogy megmondja, mi a fejemben. Ezt találtam Salih a fiókban van valami gyanús Salih is biztosan van egy titkos nem tudom megérteni, hogy miért van ez a legfontosabb, és miért olyan érdekli Nazif Kara ... ő rejteget valamit Feride azt mondta neki, hogy ő tudja, hogy rejteget valamit, és kérte őt, hogy nem kér további kérdéseket, mert nincs válasz. Feride hangsúlyozta, hogy ez kell, hogy továbbra is titkos, és senkinek sem kell tudni róla! Turgut közölte Mehmet, hogy ő vesz Feride a Mahir Kara házába, hogy megmutassák neki a bizonyíték, hogy Salih Mahir Kara, mint ő meggondolta magát. Hogy ő, mert nem akarta, hogy Mehmet-Feride viszony rosszabb. Azt mondta neki, hogy Feride mondta Turgut, hogy ő úgy érzi, az apja volt mindig a másik, mindig próbál bizonyítani vele baj, és mintha csak arra várt, hogy kötelezzék az első hiba! Oo ... így ha Turgut vitte a Kara abból a célból, hogy megmutassák neki, hogy Salih Mahir, ez megerősíti a pont és az apa-lánya kapcsolat lesz rosszabb ... Turgut folytatta, hogy ő törődik, hogy meghatározza mehet kapcsolata a lányával ! És, hogy van egy másik terve, hogy robbantani Salih előtt ofFeride: A terv: Mehmet Salih hívjanak és Feride, és felkéri őket, hogy vacsorára, és mondd el nekik, hogy megbocsátott them.There tud kényszeríteni Salih be a sarkon, és felfedi a valódi személyazonosságát. Így fogják rávenni, hogy vallja előtt Feride és mindenki más, hogy ő Mahir Kara. Feride lesz annyira fáj, mert ennek, de ő is itt lesz között us.This így tudunk állni neki, és támogatja őt, és ő úgy döntött, minket Mahir! Kerime nem úgy tűnik, hogy nagyon kényelmes ez a terv! (OMG! Nem tudtam elhinni, hogy Mehmet lecsendesítette neki, amikor tiltakozott! ... Tudom gyűlölni ezt az embert tovább IGEN! Tudok!) A Feride irodája: Feride: Mahir Kara vallomása nagyon fontos ... ez volt az oka, az igazi anya és az apa újra találkozunk után ... Lehet, hogy Mahir Kara találkozott Szulejmán Bey napján a gyilkosság ... vagy talán tudja, hogy az apja meghalt Savci Suleiman, és csak menekülés bíróság ... nem akar tanúskodni apja ellen ... vagy talán ő nem vett részt a meghallgatások, mert van mit mondani az apja javára ..... talán ő az egyetlen, aki azt mondta apjának, az ő anyja kapcsolata Szulejmán ... egyébként ő vallomása annyira fontos ebben az esetben ... a tárgyalás néhány nap ... hívtuk, hogy vegyenek részt, és azt kellett volna kapnia a bírósági végzés! ... Ha ő nem vesz részt hozzuk őt erőszakkal ezúttal a rendőrség ... el kell megmagyarázni ezeket a tényeket a bíróság! ... H: Ezek az emberek élnek, mint a koldusok ... aki esetleg kimaradtak a másik része a város, és lehet, hogy soha nem találjuk meg ... különben is, ha nem vesz részt, hogy lesz, hogy a legnagyobb hiba az ő élete, és küldeni apja halála saját kezűleg! Mahir nem állhatta Huszein már, és elhagyta az irodát ... Kerime a Mehmet: K: Én nagyon megdöbbentett Mehmet! ... Hogyan is egyetért, hogy az ... feltalálás mindez játék a számla az én lányom boldogsága? M: Hányszor kell még figyelmeztetni, hogy ne avatkozzanak be, ami nem a te dolgod Kerime? K: Én vagyok az anyja Mehment Saim Bey! .. Emlékeztetni fogom, ha elfelejtettem! Mindent, ami a lányom, engem illet! M: KERIME! .. ha nem akarod, hogy mérges ugye? Pontosan ... Mrs Kerime a szerepe, csak állni az árnyékban! ... Soha ne felejtsük el, hogy! (OMG!! Gyűlölöm! I HATEHM!) Mehmet Saim - Salihtelephone beszélgetés: M: Salih! Hogy vagy fiam? S: Én jól vagyok, hogy mi van? M: Én leszek jobb, ha el annak megértését! Bahar rohant Feride és azt mondta, hogy az apja a sorban Salih! M: ... figyelj fiam, egy nap lesz egy apa és akkor emlékezni ezekben a napokban, és akkor emlékezzen rám ... ez nem könnyű, hogy egy apa a lánya ... Tudom, hogy szeretik egymást ... apa nem fogadja el ezt a hírek könnyen ... ugye? ... Hogy a család és jönnek kérni Feride kezét, mint egy a vám ... és hagyja Feride gyere haza ... tegyük a kapcsolat hivatalos ... Én, mint bármely más apa, gondoskodás csak a lányom boldogságára ... az utat a baj ... de én feladni ... Én vagyok rendben, amit akar ... Feride S: Ez egy nagy megtiszteltetés uram ... de azt hiszem, ez egy kicsit korai, hogy ezt a lépést ... M: Mit akar ez jelenteni? Feride jön be a szobába F: Ez apa? M: ... nem kell a bátorságot, hogy álljon előttem, mint egy igazi férfi, és kérje az én jóváhagyásra, ugye? ... Nem igazán szeretem a lányomat? ... Megyünk be az elkötelezettség, vagy ha elhagyja a lányom újra? S: Mi fog jönni ... M: Nagy akkor! ... Mi vár rád a vacsora ... egy jó estét fiam! S: Te is! ... F: Hová megyünk? ... Miért apja hívja? S: Az apja is megbocsátott nektek .. és én is ... meghívott minket vacsorára, és azt akarja, hogy a kapcsolat hivatalos ... F: És elfogadta? S: Igen! Feride átölelte: Velem boldog ... ha ez egy álom, kérlek ne ébressz fel! Nagyon boldog Feride nem tudta elhinni, mi történt ... vissza Feride Hivatal: F: Nevezzük el a sors ... nevezd meg véletlen ... ez az, ami ... Én haladtam az egyik üzlet a minap láttam ezt, és nem tudta tartani magam megvenném! ... Legyen az emlék ezen a különleges napon! F: ... nem akarsz nyitni? S: ..., hogy nagyon szép miért zavarja magát ... F: Azt akartam, hogy tőlem valamit ... S: Senki nem visz ki a szívem ... én tartsa meg a szívemben, amíg az utolsó nap az életemben ... F: Még mindig nem nyitotta ki az ajándékot ... amit mindig is mondta, szeretné, hogy enyém az egész élet és a jövő ... Azt akarom, hogy lezárjuk ezt az óhajt ezt az ajándékot ... és itt adom meg minden leendő ... Umut bey megszakad ... Mahir maradt ... Tartalék van Ayten andher hülyeség ;) Bahar rohant Feride, és átadta neki a megjegyzés azt mondta valaki jött értetődő a nevét, és azt mondta, hogy adja ezt Feride sürgősen. Feride nyitotta meg a megjegyzés: "Feride Hanim, ez MahirKara ... akarsz velem találkozni ... Várom az Ön számára a" Tea Park "... ha nem felel meg ma este, akkor soha többé nem találkozunk ..." Feride futott kér Salih, Umut Bey azt mondta, itt kellene lennie, hogy nem szabad kihagyni, hogy ezt mondom ... Turgut kerestem Feride, és megállapította, az anyja várta: T: Mit csinálsz itt Kerime Hanim? ... Nem tudod, hogy én és Mr. Mehmet! K: Én csinálok semmit, én csak azt szeretném látni a lányom ... T: Ha nem hagyja már kénytelen leszek elfogadni Mr. Saim ajánlatát ... K: És mi az? T: Mr. Saim megkért, hogy talál egy jó ügyvéd válás .. Amikor Feride bejött, és megkérdezte az anyja, mit csinál itt Kerime azt mondta, hogy azt gondolta, hogy együtt jár, hogy vesz egy új ruhát a különleges este! Mahir meglátogatta apját: M: Hogy van apa? N: Én jól vagyok, de nem néz ki OK! M: Én elmentem a Kader Alton .. volt néhány hiányzó betűket ... Csak meg akartam bizonyosodni, hogy ez nem okoz problémát a helyzet ..., hogy megbizonyosodjon arról, ő nem beszélve kapcsolata Szulejmán ..., hogy a betűk nem befolyásolják negatívan a helyzet ... N: Ő lesz, hogy részt vegyen a tárgyaláson? M: Igen! .. akkor hozd erőszakkal is, ha ő nem akar jönni ... apa! ... Ők is szeretnék, hogy részt vegyen a következő tárgyalás ... szükséges, hogy megmagyarázzam ... ha nem nyitotta ki a régi történeteket nem volt rám szükség, hogy részt ... akarnak kérdezni, hogy mit tudok, és ha látok Kader vagy nem ... akkor is, ha nem vett részt, hogy hozza meg az erő ... N: Mahir! ... Minden út véget ér egy nap alatt! ... Akkor mindent megtettem, amit tehetett ... M: Nem tudom, apa ... Én nem látom, hogy ez hogyan fog végződni ... De igazad van, én a végére ért az út ... N: Ne várja meg, amíg a tárgyalás Mahir! ... Menj és mindent megmagyarázni neki most ... M: Ez az, amit én szándékozik tenni egyébként! ... De szeretett volna kérni az engedélyét ... N: az engedélyem?!? ... Pontosan ez az, amit akarok, hogy nem! és ez az, amit meg kell tenni! Mahir ...! ha van igazság ebben a világban az igazság bizonyítható a végén ... nem veszít időt Mahir .. menj, és beszélj vele ... minden pillanatban veszít akkor elveszíti a reményt az ő megbocsátani neked ... M: Minden szerelmi történet uralja a saját nemzeti joga az igazságosság apa ... és megérdemlik, hogy a legsúlyosabb büntetés az én szerelmi történet ... Feride fogja kidobni a szíve ... Kívül börtönben: A: Mi történt Mahir? M: Ez több mint testvére .. A: Menjünk valahova beszélgetni Mahir! ... M: Nincs semmi beszélni Abi! ... Nincs visszaút egyébként is, ha azt akarom, hogy .. Küldtem egy üzenetet Feride hogy találkozzon Mahir Kara, hogy én is kénytelen menni, és mondd meg neki ... hogy megakadályozzák magam habozás! ... Ő vár rám! A: Mi van? Mit csináltál? ... Mit gondolsz, ez ilyen egyszerű? ... Én nem csak beszélek Nazif Abi ... de mi van veled? Nem gondol magáról? ... M: legyen, mi fog történni, történni Abi ... Alig várom ... és én vagyok húzva mindenki velem ... A: De gondolta volna más megoldás, vagy más lehetőség, legalábbis .. tudtuk volna felkészültünk ... M: Semmi nem gondolni Abi .. elvesztettük minden lehetőséget a pillanatban estem Feride ... A: Ha nem voltak kötelesek menni a tárgyalásra holnap volna tartottalak kötötte fel, hogy akadályozza meg abban, hogy ... M: Ez több mint Abi ... Feride fogja tudni a teljes igazságot ma este! ... Senki nem állíthat meg! A kocsiban Ardel folyton járni Mahir az ő döntése, és azt mondta neki, hogy kell készíteni, hogy a büntetést úgy tesz, mintha valaki egy állami szervezet 4-10 év börtön a kemény munka + meghamisítása identitás a 3-12 hónapos börtönbüntetésre + meghamisítása kormányzati bélyegző 1-5 év + a hatalom és előnyeit egy ügyvéd, ha nem ügyvéd 1-3 év. Ha csak azok számára, anélkül, hogy említést más bűncselekmények, akkor kap legalább 6 év börtön ... lehet most látni, hogy miért próbálom, hogy tartsa meg, hogy elmondja neki? M: Igazad van ... de amikor megy tanúskodni a tárgyaláson fogom menteni az apám ... Nem érdekel, ha ez azt jelentette számomra, hogy börtönbe .. Én mindezt, hogy megmentse őt az első helyen van? ... Ez több mint én, nem mögé Salih már ... egyébként ... én lesz a legnagyobb büntetés ma Abi ... minden marad értelmetlen után ... Mahir visszament theoffice: F: Hol volt Salih? Kerestem bárhová! S: Volt valami köze ... F: Nézd Mahir Kara küldte ezt, azt akarja, hogy találkozzunk .. pontosabban ő küldött nekem egy vagy / else üzenet: találkozni ma este, vagy soha ... S: Szóval fogsz találkozni vele ... akkor azt mondták, hogy az ő vallomása volt elengedhetetlen a helyzet ... F: Hogy mehetnék Salih? Atya vár ránk akkor gondolom nem érdekel ... én nem akarom, hogy ideges velem újra ... S: Mit fogsz csinálni? F: Ez a Mahir Kara megtalálta a megfelelő nap ez! ... Esküszöm, ez a Mahir Kara lesz oka a nyomor ... mit tehetek? Mennem kell látni ... S: Én veled ... F: NEM! ez nem lehetséges, mind a számunkra, hogy késő apám vacsora! ... Talán megbocsát nekem, de nem fogja megbocsátani, hogy ... elmész a szüleim házába, majd nézd meg a Mahir Kara, majd követni fogja ... S: Biztos vagy benne? Nem félsz, hogy egyedül menjek? Azt mondtad, hogy nem bízom benne .. F: Milyen kárt tud tenni kötet? Én vagyok a bíró apja esetben ... mellett .. Tudom, hogy ez a fajta ember, akit nem fog beszélni, ha látta, hogy ... talán úgy gondolja, azért vannak, hogy fenyegetik meg ... F: Salih! ... Megkérdezem, hogy a szívességet ... légy kedves apám ok? S: Én .. ahogy kívánja! ... megyek most ... F: OK! És Megyek, veszek újra ruhát ma este ... Mahir az ajtóhoz lépett ... megállt ... nézett vissza ... F: Ne mondd, hogy meggondoltad magad! És a jó bye csók ...: (: ( Mahir-Bahar on thestairs: M: Bahar! B: Azt akartam látni ... Olyan boldog vagyok ... mintha nekem ... mondtam felzaklatni csak vicceltem .. M: Bahar! .. Köszönök mindent! B: Miért? M: vigyázzon magára ... Nevess, mint mindig ... B: Te is ... Nézzük az összes Nevess ... Salih maradt ... Turgut megállította őt a lépcsőn, ő gratulál neki, és sok szerencsét kívánt neki a ma este, és arra kérte, hogy ne Feride boldogtalan! Mahir ment haza, és azt akarta, hogy beszéljen az anyjával csak: S: Azt akartam, hogy ezt a napot az eljegyzését Ayten .. M: Te akartad, hogy ez nekem Ayten vagy a nő, akit szeretek? S: A nő, akit szeretsz persze ... Azt akarom, hogy tedd az ujját az én menye magam! ... Apád vette nekem a mi elkötelezettség ... M: Bárcsak meg tudja fogalmazni, hogy az ujját a legszebb lány a világon! ... S: ő az a lány? ... A bíró? Ahhh ...! Fiam! .. a jóképű fia! Hogy fog ez történni? M: Ha a kapcsolatunk egy normális ember nem minden ezeket az akadályokat volna álltam előtte, és megkérte, hogy jöjjön hozzám feleségül! S: És most? M: Én még mindig ott áll előtte, és kérni a kezét nekem ... azt fogja tapasztalni, hogy minden, amit ő hitt hazugság volt! ... Hogy a férfi, akit szeret egy hazugság ... de az egyetlen kívánságom is, hogy ő úgy gondolja, a mély szeretet ... S: Milyen a sors fiam ... M: Ne sírj anyám! ... Én alig tartja magam tele a könnyek ... lelkem ég ... S: Son! .. biztosan gondolt alaposan, hogy mit fog csinálni ... mi van, ha a bíró annyira dühös rád, és megvan minden haragját az apád? M: Mother Nincs más választásom ... Azt, hogy részt vegyen apja következő meghallgatást Mahir Kara ... ő tudni fogja, akkor úgyis ... Azt akarom, hogy tudja tőlem, míg ő keresi a szemembe ... nem tudom elrejteni, és félni ... Feride van egy nagyon racionális bíró ő nem engedi az érzelmeit, hogy zavarja az ő ítéletében apám esetben ... megnyugodhat! S: Ez nagyon világos a szeme ... ő egy nagyon őszinte nő keresi az igazságot ... Láttam, hogy amikor idejött ... Incha Allah minden jó jön ki mindebből ... Ő hisz a tiszta és őszinte szívvel ... M: Incha Allah! Mahir és Feride ... theTRUTH: F: Salih! ... Nem hiszem el! ... Mit keresel itt? M: Úgy nézel ki, nagyon szép! F: Miért nem megy a szüleim háza? Ne mondd, hogy itt van, hogy megvédjen a Mahir Kara! ... ebben a pillanatban az ember, hogy mi kell félni a leginkább az én apám nem Mahir Kara! ... Még mindig nem késő, kérjük el, és beszélj apa! M: Azért jöttem, hogy beszéljek veled ... F: Fogsz elszabadult ugye? .. nem akarod, hogy megfeleljen az apám! M: nincs több menekül Feride! Azért vagyok itt, pontosan emiatt! ... Azért jöttem ide, hogy elmondjam a teljes igazságot magamról ... mondani, hogy ki vagyok F: Ez nem a megfelelő hely és megfelelő időben Salih! ... A szüleim várják otthon, és a fia, az alperes hamarosan megérkezik ... Olyan boldog vagyok, szeretnénk erről beszélni, de ez nem lehetséges, most ... M: Kérlek Feride sit! ... Nem lesz máskor F: Még ha elkezd beszélni, Mahir Kara fog jönni, és megszakítja velünk ... M: Nem, ő nem fog ... F: Honnan tudod .. találkoztál vele?!? M: Feride! ... Kérlek ülj! F: Salih, mi történik? ... Te megijesztesz ... M: Ez az én anyám ring.She szokta mondani: "ha igazán szeretsz egy nő egy nap, azt fogja állítani, hogy az ujján. Ez adta a boldogság, hogy az apád és én Legyen varázslat megy a szeretet " F: Salih van pr ... M: Az én Feride! Kérlek figyelj rám egészen a végéig ... a hangod adj reméli, hogy roncsolja a sötét lelkem ... ez tesz engem hisznek a szép álmaim, hogy sokkal szebb, mint a valóság ... ez tesz engem akar tartani a szóban forgó fényes álmok ... ha szólok, nem is ... én leszek akarnak csak él történetek és tündérmesék .. kérlek figyelj ... Tamam? ... Soha nem láttam ilyen szép Gazel-szemeivel az életemben ... miattad éltem, mint egy gyönyörű érzés az első alkalom az életemben! ... Kérlek hidd el, nem volt célom, hogy szerelmes ... ez tiszta sors ... belebotlott az életem, ahol legkevésbé várt ... és amíg kerestem igazság beleszerettem ... F: Salih! szívem kezd megállni verte ... merre tartasz mindezt? M: Feride! Te vagy az egyetlen nő, akivel szeretnék tölteni az egész életem ... Ha én, hogy egy apa és a gyermekek az egyetlen kívánságom, hogy te vagy az anyjuk ... és mikor haldoklom az egyetlen kívánsága az, hogy Ön mellett én kezemet (Beautiful szó: (.. szegény Mahir: () F: Bárcsak ugyanaz Salih! .. Bárcsak ugyanaz ... ez az egyetlen kívánságom ebben az életben! ... Imádkozom, hogy a sors tesz bennünket egymásnak ... ha várta a választ, így igen, igen Azt akarom, hogy a családom veled Salih! .. M: Szerelmem! ... Kérlek, csak hallgatni .. csak hallgatni kérem! ... Ha ez marad a válasz, miután mindent tudni a nevem, a családom és az én okokból fogom dobni minden leendő .. Életem a lábaid elé ... ... Hakim Hanim! ... Azért jöttem, hogy a bíróság egy konkrét ok ... amikor beléptem az életed soha nem volt a szándékom, hogy szeretlek, vagy él egy ilyen szép álom ... Próbáltam menekülni az érzéseimet, és a lánc a szívem oly sokszor ... de nem sikerült ... Nem tudtam irányítani a szívem ... az egyetlen célja az volt, hogy meggyőzni, ... hogy megtalálja az igazságot és megtalálni az igazi gyilkost a Savci Suleiman ... F: Tudom, hogy az volt a küldetése ... M: Nem, nem! ... Nem vagyok egy titkos küldetés, és én nem tartozom semmilyen hivatal ... F: Ki vagy te akkor? ... Azt hiszem, nem is ügyvéd .. mit csinálsz a bíróság ezt követően? .. Ki vagy te? M: Azért jöttem, hogy a bíróság a férfi, akit a legjobban bízott ebben az életben ... Azért jöttem, hogy mentse a férfit tartozom neki az életemet ... Azért jöttem, hogy menteni apám, hogy felakasztanak egy bűntettért, amit el sem követett ... én nem t tudom, hogy elég lesz ahhoz, hogy bocsánatot kérni, vagy én megérdemlik a halált, amit tettem ... F: Psszt ... ne merd ... ne merészeld M: Én hallgatott napokig Feride! ... De az igazság nem fog változni ... Feride ...! Feride ...! ... IAM Mahir Kara! | ||
| ||
| 28 Episode Összefoglalás, Part 1 of 2
a Karadayi angol hangszórók (Jegyzetek) a 2013. április 23., 04:11 Az epizód kezdődik Necdet szótlan és Mahir zavaros! N: Hé, nézz ide! M: Necdet?!? Mit keresel itt? Orhan jár Nihan házában keresi és ijeszteni Mahperi: O: Hol van az a nő? M: Uram, ki vagy te, mit keresel, anyám nincs itt. O: Mondd meg az a nő, ha ő lesz az apám bajban .... M: Mit jelent ez, ki vagy te? O: Látom, azt nem mondta el, az anyád Nazif Kara volt felesége és a bátyám anyja. M: Hazudsz, ez lehetetlen! O: Kérdezze meg anyád, figyelj, ha van-e anyai érzések a szívében, mondd meg neki, hogy ne nyissa a száját a bíróságon, így ő nem fáj fiát Nihan (Kader) a börtönben: N: Miért van itt? K: Ön mer kérni? Ellopta a bátyám tőlem, meghalt Szulejmán, és elrejtette a Mahir tőlem, mondd az igazat! Mondd meg az igazat, mielőtt meghalsz! N: Kader! Milyen igazság?! Milyen magyarázatot?! Necdet nyúlik vissza a tárgyalóterembe, hogy ellenőrizze, ha ez volt Salih Ipek Necdet: Brother, az az ember, amit mutatott nekem Salih Ipek? Man: Igen, az. N: A magas, sötét, bajusz, és körülbelül 2 méter magas? ( Man: Őt igazán. N: A Turgut Bey még bent vagy elment? Man: Ő benne. Kis Nazif türelmetlen az látta a nagypapa és a család fél, hogy szokás hadd lássanak Nazif Kara. Bahar is mondani Feride valamit, majd meggondolja magát, amikor Turgut közeledik .. T: Feride gondolok rólad minden alkalommal, ahol laksz? Kényelmes? F: Én nagyon kényelmes, és úgy nézel ki boldog is, az Isten adja meg a boldogságot mindenkinek! T: Igazából nem volt olyan boldog, mint gondolod, meg kell beszélni, hogy szépen, én is szerencsés, ha adsz nekem a tanácsot, kedvéért éves barátságunk, azt valahol velem így tudunk ülni, és megosztani a bajok? Mit mond? Kell egy barát nagyon rossz? Necdet: Szóval, ez a szeretet, Feride hakime, az ember nem hagyja abba beszél .. lets találkozni vele, és megismerni őt. Yasin és Mahir beszél látni a szállítás és Mahir megtagadta a fegyvert Yasin ajánlatokat. Safiye rájön, aki Kádár ... mennek, hogy látogassa meg Nazif: Nazif: unokáját, szabad vagyok miattad. Nazif junior: Nagypapa, fogsz tanítani, hogy a cipő, ha kimegy? Nazif: Kedves Ilknur, akkor éreztem magam a legnagyobb öröm az életben: a szeretet, az unoka, az Isten áldjon meg, és te Safiye? Mi történt? Ilknur: Egy hölgy elájult kívül, és segített neki, és nem távozott anélkül, hogy megköszönte minket. Mahir-Yasin M: Tudod Necdet? Y: Necdet? Aki dolgozik Dalyan? M: Vizsgálja meg, nem láttam semmit, de én érzem, hogy valami rossz. Y: A értelemben igaza van a legtöbb idő, nézzük meg, és megtudja. M: Azt, hogy őt, ha nem lett volna Dalyan Abi, úgy tűnik előttem a furcsa időkben. Turgut-Feride T: Ah Feride semmi sem megy rendben az életemben, én nagyon határozatlanok Serra, a helyzet kényszerítette rám a lány, és folytatta az utat. Lelkünk nem egyeznek meg, és alsó a mi életmódunk. Amikor megpróbál menekülni a fájdalom a szívemben, és keresi a menet a remény, kaptam ragaszkodom hozzá, de ez a legnagyobb hiba az életem F: Én meglepődtem, Serra úgy néz ki, nagyon boldog. T: Bocsáss meg Feride, de a nők, mint, hogy kap csatolt álmok a házasság és adja be azonnal, a szemét szorosan, és elkezdi repülő azonnal, ugye tényleg szeretlek? És mik a szándékai? A valóságban, akkor nem tudom, hogy. A szerelem olyan, mintha részeg egy kicsit. F: Én nem hiszem, hogy minden más a helyzet, mint minden ember. T: Nem tudod, hogy akit szeretsz, abban az időben, látod az egyik oldalon, utána látod egy másik oldala, hogy a személy, ah Feride ah, vidám is képzelni, milyen a személy nem egy másik személy rosszabb, hogy mi a skorpió tesz egy skorpió. A baleset az én belép a megbízás vége előtt kezdődött, én dobja el a gyűrű nagyon hamar. F: Sajnálom mind a ketten. T: Természetesen Serra lesz nagyon ideges, ő szeret engem nagyon tudja, de mit tehetnék? Kell tölteni az életem egy nő, akit nem szeretek? És te hogy vagy, hogy te vagy kapcsolat most az apja? F: Nem akarok beszélni, hogy most. T: OK Feride kedves, ahogy akarod, mamafi, ne felejtsd el ezt: ha a lélek ég (a szív összetörhet) bánya is. Safiye - Nazif Safiye: adtam Mahir a leveleket, és elvitte őket a bíróság, remélhetőleg ez segít, hogy miért jött? Rosszul érezte magát, miután meglátogatta téged. N: Úgy gondolja, én öltem meg Szulejmán. S: Mi van, ha valami rosszat mond a bíróságon? Feride-Turgut F: találkozunk a munkahelyen. T: Feride, azt akarom, hogy kísérje, hogy a ház, ahol laksz? F: nincs szükség. T: Salih jön a házba? Ez az, amiért nem akarod, hogy menjek? F: Viszlát Turgut. T: Azt akartam mondani, hogy jöhet, és marad a házamban, akkor gyere, és én majd nekik felkészülni a ház az Ön számára, akkor marad, ameddig akar velem. F: nincs szükség arra, hogy viszlát. T: Ahh, akkor gyere, és maradj velem, amíg a reggel, majd együtt hagyták el, hogy részt vegyen Salih temetésére (lol. .. a hülye!) Mahir-Yasin Y: Yilan Berdan jön később, hogy nekem a pénzt. M: Vajon meghajtó a teherautó? Y: Nem, ő óvatos, miután elhagyja tudjuk követni őket, de ha elkapnak ebben az időben, én szokás tenni, akkor megszabadulni tőlem, én szokás tudni, hogy egy bennfentes újra. M: Ha sikerül ma, mi fog történni? Y: Berdan is hidd el, mert a notebook incidens még friss volt gyanús, de miután ma este, akkor hidd el, ha azt gyanította, engem a múltban, akkor bízz bennem most. A cél az, a nagy művelet. Yalan jön ezek az emberek, jönnek elé, hogy ellenőrizze az első. A szomszéd kopogtat Feride ajtaján, és ad neki édességet egy esküvő, és azt mondta neki, hogy enni, vagy ő lesz túl vékony, akkor megy beszél "fia": a fiam szereti sütemények, Aytan használt főzni sokat vele, tudniuk kell, hogyan, hogy ez .. oh lettél ideges, mert azt mondtam Aytan ... Nihan-Mahperi Nihan: Meg kell már éhes, mert az nekem, ha csak csináltam valamit korábban. Én elkészíti az asztalhoz. Mahepri: Anya! Az a férfi, aki megölte az apám a volt férje? Muszáj egy bátyám? N: Ki mondta ezt neked? M: Ez az ember fia jött, Orhan. Miért tartotta titokban? Ez az ember megölte az apámat miattad? Meddig te azt tervezi, hogy maradjon csendben anya? N: Én magyarázni mindent, mindent. Az illegális fegyverek csempészet jelenet Yilan Bardan: Hello uraim! férfi: Hello testvére Bardan. YB: Ez a cucc? férfi: Igen YB: Nagyon jó, az áru készen, valamint a pénzt, mondjuk, hogy a csere és minden itt történik. YB: Mit mondott? férfi: A nehéz volt ebben az időben kezd az áru, volt nagy költségeket. Mi kell több pénzt! YB: Mit akar ez jelenteni? Már megállapodott az összeget. férfi: Nem lehetséges testvér, mi nem pénzt itt, ki teszi fel nekünk? Nem fogjuk befejezni a csere akkor. YB: Ön játék itt velem? Te? Azt fogja tenni, mint megbeszéltük, hogy a pénzt, és adja meg az árut. Yasin: a varratok is így jártál. A dolgok nem fog történni most. férfi: Nem fogunk csinálni. Ön éter nekünk több pénzt, vagy mi itt végeztünk, a kereskedelem nem fog megtörténni! YB: Azt akarod, hogy csavarja a kezem? Megöllek itt is, és folyamatosan a pénzem, és a termékek, mint well.Shut fel! Mahir: Szóval, Yalan emberei megölték a többi bandatag, mint ez? Yasin: Ez Yalan! Vajon valaha is bele valamilyen csapda? YB: Vidd el őket. Hívás ott, így készen állnak, hogy a sebesülteket. Én most elmegyek. Már csak 2 órát, hogy minden az áru belsejében a raktárban! Más banda tagja: Mit tegyünk, ha a rendőrség értesítette meghallgatása után ágyútűz? Ők biztosan úton, ha valaki megadta már. YB: az átkozott balszerencse! Yasin: Yalan megvan minden, az áru és a pénz is Mahir: Mit tegyünk most? Yasin: Mi marad, mint ez, meg kell várni, és kövesse őket, amikor mozog a termékeket innen. Turgut-Yalan Bardan a telefon T: Necdet mondd, hogy jó hír? YB: Ez vagyok én, Yalan. Voltak problémák véglegesítése eladó. Valaki hallotta a lövéseket, és fegyvert, értesítette a rendőrséget. Meg kell rögzíteni a dolgokat, ahogy vannak 4-5 holttesteket. T: A elrontani a dolgokat, mint a hívj, és azt mondják, futni és rögzíteni a dolgokat testvér! YB: Mi vár rád Mr. ügyész. IBO-Necdet-Orhan Ibo: A telefon elhallgatott testvér! Necdet: Engedje meg, hogy a hívás akkor Ibo. Senki sem válaszol. I: Azt mondtad, Mahir, Necdet? N: Ez a Mahir egy trükkös Ibo. Szerepét játssza az ügyvéd, hogy megmentse apját a lógó kötelet. Ha megnézzük a távolból ő Salih, és ha egy közelebbi pillantást ő Mahir. I: Mit mondasz? Ha? Orhan: jöttem, hogy rossz időben? N: Orhan, te közénk, gyere be O: Folytassa, akkor, úgy tudom, hogy mi folyik itt. N: Mi csak beszélgetni. O: Szóval nem vagyok közületek után. Úgy tűnik, nehéz bejutni. N: Minden titok nehéz folytatni egy férfi Orhan. Biztos benne, hogy szeretné folytatni ezt a terhet? O: Biztos vagyok benne, hogy a bátyám Necdet. N: Ok, akkor, lássuk csak. Mahir-Yasin Mahir: Miért várnak? Yasin: Nem is tudom, talán valami történt, még csak nem is mozog az áruk. Man: Lehetővé teszi, hogy mozog az árut. YB: Fogd be a szád, te idióta! Meg kell várni, hogy az ügyész az első. Mit tennénk, ha a rendőrség jön át hozzánk? Kéne rejteni az áruk között lábunkat? Hagyja, hogy a rendőrség, hogy az útból, akkor csendben mozgatni az árut, én most elmegyek. Annyit kell tennie, pontosan mi az ügyész azt mondja, és trükk a rendőrség. Yasin: Mi folyik itt? Miért a rendőrség itt? A dolgok tönkrement. Mahir: Van valami történik. Az ember beszél a rendőrség: Mi nem élesített, jöttünk ide meghallgatását követően ágyútűz. Rendőrség: fogjuk vizsgálni, nem te! Man: Megölték a relatív és jöttünk ide, hogy ellenőrizze a dolgokat. Mahir: Ez nem ügyész Turgut? Yasin: Igen, ő az, hogy közöljék vele, ha ez egy nagy ügy. Mahir: Sikerült megtalálni a nagy város Isztambul? És ő még csak nem is szolgálatban. Yasin: Ugyan már, az áru útközben .. gyere, mennünk kell. Necdet-Orhan N: Légy óvatos Orhan, az a hely sötét. Ez a titka. Az árat kell fizetni, így Bülent lehet bérelni a boltban. Orhan: Mit fog csinálni most erről? N: fogjuk befejezni ezt, és a sógora lesz boltjába. Ez nem a végleges megoldás, de legalább nem marad munka nélkül. O: Mi az oka ennek a kedvesség és a segítő szellem? N: A bátyám Orhan, Kara család nagyon fontos számomra, és Daylan. O: Meg kell fizetni vissza mégis. N: Nem kell testvére, vissza tudja fizetni nem kell. O: Kezdjük akkor. Mahir-Yasin leállítása fegyvereket teherautó: Man 1: Mi ez? Man 2: Azt hiszem, kiesett a teherautó. MAN1: Ez lehet egy csapda? Mozgás. Mahir: Mit csináljunk velük most? Yasin: Nézzük át őket az oldalon, akkor tudatában kell 15 perc alatt. Feride is türelmetlenül várja a Mahir .... egyre dühösebb a pillanatban ... nézegette a fiókokat, a Kostas házban, és mint: mit csinálsz Feride?! Mit csinálsz! Mahir és Yasin hogy a teherautó fegyvert Yasin főnöke ..... Yasin azt mondja neki, hogy nem megy anélkül, hogy Mahir segítségével, és a főnök köszönhetően Mahir .... Mahir levelek. A főnök: Te jó Yassin, sajnálom, hogy kételkedtem benned. Yasin: Nos, ez az egész történt, köszönhetően a Mahir A főnök: Az első találkozás a barátja nem volt olyan jó. Mahir: nem baj, hogy A főnök: Köszönöm Mahir, te az ország egy nagy szívességet / felajánlott nagy szolgáltatás. Yasin: Uram, a jármű tartózkodik itt holnap este, akkor én is elszállítja Yalan. A főnök: Jó Mahir: Yasin, ha nincs semmi, mit tegyek, én megyek. Yasin: Mit lehet ott, testvérem ... | ||
| ||
| Hát azt nem mondanám, főleg hogy az első 10 részt nem láttam, csak amiket ítt írtatok abból tudom, hogy mi történt, bevallom az első 10 résznél csak Berg és Kenan közös jeleneteit néztem meg. Ti csináltatok kedvet ahhoz, hogy nézzem......
https://www.facebook.com/KaradayiforEnglishSp eakers?ref=ts&fref=ts ezen a linken találjátok angolul a párbeszédeket, google fordítóval fordítom, mert sajnos nem tudok annyira angolul, hogy értsem. Általában kedden már fent van angolul. | ||
| ||
| bocsánat: Légyszives.. | ||
|
| ||
| Szia Kormi! Akkor Te többet tudsz az eseményekről, mint mi. Lágyszives a részek után egy rövid ismertetőt, ha ráérsz. Köszi és üdv. | ||
|
| ||
| Karadayi 28. része gyönyörű volt, az angol facebook oldalon követem nyomon ott leírják angolul a párbeszédeket, és ezt fordítom le.
Ma olvastam kritikusok véleményét török lapok oldalain és nagyon dicsérik Berget és Kenant is, kiemelik ezt az utalós részt. | ||
| ||
| Köszönöm az infót, a Kanál-Dn sok jó török sorit adnak, csak az a baj, hogy elég rossz időben.Ezért jobb, ha Yt-n nézem.Itt is jók a szereplők,sok ismert van köztük.A Kudret Sabanci által rendezett filmek kiválóak.Nekem a Végső akarat azért nem tetszett, mert valahogy a szinészek túljátszották a szerepet, a két kislányról nem is beszélve.A téma nem volt rossz, igaz ott is nagyon elnyújtották.Nagyon sok jó török szinész van, nekem még Firat Mert ?/Burak a Seh-ből/ és Aliyából Neját Isler tetszik.Nejáttól nem néztél valamit? A Kapali Karsit láttam, jó az is.A sok gagyi film helyett tényleg vehetnének nézhetó, jó török filmeket, több jó ragadna a fiatalokra is! | ||
|
| ||
| A Karadayi 28. részénél érezhető volt, hogy a főszereplők inspirálják egymást, azaz egyre meggyőzőbb érzelmi jelenetek tartják fogságban a nézőt. A filmsorozat indításakor a készítőknek sejtelmük se volt arról ami mostanra közönségsikerré vált. | ||
| ||
| Kedves Gabi! Savas-Murat filmje Ask ve ceza,oroszul Ljubov i nakazanie,vagy Lubov i kazna.Az orosz 38 részig meg van.meg volt 39-62-ig is de levették azóta.Szerintem remek film,s az készítette aki a Seherezádét.Innen még Firdeusz is szerepel,mert Ő a fő.hölgy anyja.Napi kapcsolat van.Itt is van minden,kórház,és félrelépés,mert a végén kiderűl,hogy van egy balkézről jövő felnőtt fiú is.Csak arra nem jöttem rá,hogy mikor léphetett félre,vagy Savas apja nem vehette feleségűl.Remek film,s tudom a románok most vették újra elő,de körülöttünk is már mindenki megvette.Vetítették a szlovákok is.A Szulejmánnal nem nagyon foglalkozok,nem igen tettszik.Itt a főszereplő hölgy jól játszik és van egy pár kitüntetése is.A másik film ami még szép a Gönülcelen,itt Tuba a főszereplő hölgy,jót lehet nevetni a családon,vannak szép részek benne,s a férje is szerepel itt.Itt a törököknél is gyorsan megy a váltás,nem számít a holtomiglan.Pedig 80 % legalább muzulmán,ott még dívik a tradició,s a válás nem minden napi.Nem volt rossz film a végső akarat sem.Volt benne egy-két kiállhatatlan személy.Nekünk az sok gagyi mexikói sorozatok jutnak,nem tudnak normális filmet megvenni.Találtam egy oldalt aminek a c:Magyar vagyok,na ott vadászok gyönyörű filmekre. | ||
|
| ||
| Egy leirasban azt olvastam, hogy a megölt biro felesége volt Nazif Kara előző neje és ő Mahir anyja. | ||
| ||
| http://www.facebook.com/photo.php?fbid=538856996155764&set=a .213273415380792.50712.210508312323969&type=1&theater
ez a fotó linkje amin Berg is látszik | ||
| ||
| Berg is ott volt, de csak egy fotón látszik Halittal együtt, de a többi fotón már Halit egyedül van. | ||
|
| ||
| Bennu házasságát kislányuk betegsége is befolyásolhatta, az apuka nem tünt túl büszkének a családi fotókon. A közelmúltban lezajlott egy temetés /több film -Seh,Bitmeyen ..,Szulejmán- producerének a növére halt meg/ahol Halit egyedül volt és Bennut sem kisérte el a férje. | ||
| ||
| Ugy láttam a következő rész előzeteséből hogy Mahirt lelövik.Azért azt nagyon remélem hogy nemhal meg igaz akkor vége lenne a sorozatnak. Amugy nagyon szép és egyben szomorú rész volt a mai. | ||
| ||
| Kedves Zsazsanéni! Mintha Tőled olvastam volna, hogy nézted azt a sorozatot, amiben Savas - Murat Yildirim és Nadid néni szerepel. Most megy a 9.rész a román Kanál-D-n, amibe belepillantottam csak ésjónak igérkezik.Láttam YT-n is, hogy fent van. A cime: Dragoste si pedeapsá. /Szerelem és bünhődés??/-talán. Érdemes belekezdeni? A Berg.sorozata a Karadayi úgy olvastam, hogy 2évadra tervezték, az első májusban lesz vége és szept-ben a 2. évad kezdődik.Akkor volna igazán érthető, ha tudnánk a nyelvet, igy csak sejtéseink vannak, de én megnézem.Bennu azaz Ceyda Düvenci állitólag már tavaly nyáron kezdődött a házasságával a gondok, állitólag a gazdag férj vállalkozása csődbe ment és ez a válóok, úgy látszik nem érvényes nála a jóban-rosszban eskü.Ceyda még a balettos Tan Sagtürkkel is élt együtt, az Ő révén ismerte meg Berg., majd Ő is beszélte le róla!Milyen boldognak láttuk az esküvőjén és a baba születésénél!Hát ez van!Azért a törököknél is könnyen elválnak, sok filmből lehet ezt látni. | ||
| ||
| Kedves Varga Ica !
Én Berg rajongó vagyok ezért nem kellett átállnom. :) A hétvégén sorra újranéztem az 1001 éjszaka sorozatot :) | ||
| ||
| Én is nagy Seherezade rajongo voltam de a Karadyi már jobban tetszik.Kenannal nagyon jol néz ki Berg.és a szerelmi jelenetek is nagyon tetszenek.Bár a következö részben lehet hogy szakitás lesz Mahir kiléte miatt de remélem nem végleg.Biztos hogy lesz 2.évad tudja valaki? | ||
| ||
| Ceyda Düvencinek ez a mostani férje már a második volt.Az előzővel kb 2 évet volt.Kenannal is játszott együtt az Ejder Kapani /Sárkány csapda/ filmben,meg Nejat Isler is .Ez a mostani nem színész volt,hanem valami jól menő vállalkozó.Kár érte. | ||
|
| ||
| http://www.ayakligazete.com/Section/content/13/2301 | ||
| ||
| Ceyda Düvenci Benut játszó színésznő elvált a férjétől, hát ez sem volt egy hosszú házasság | ||
| ||
| Kedves Hanika és Rittynt!
Nem értem a film szövegét, de Berg arca mindent elárul, szöveg nélkül is sok minden leolvasható róla. Az életbe is ilyen típusú ember lehet akinek minden leolvasható az arcáról, ezt láthatjuk a vele készített riportok alatt is és fantasztikusan megtanulta ezeket a mimikákat a színészetben is alkalmazni. | ||
| ||
| Jó olvasni, hogy többen nézzük a Karát, és értékeljük Berg szinészetét. A Farkasok völgye.. óta sokat változott, egyre jobbak a szerepei és a játéka is. | ||
|
| ||
| Kedves kormi19 !
Berg az eltelt 8 év legnagyobb Török felfedezettje. Én is a tekintet-mimika kompozícióban érzem az erejét.Ahol ennek szerepe van, ott verhetetlen. | ||
|
| ||
| Valahol olvastam, hogy a Szulejmánnak ez az utolsó évada, hát jó lenne már ha Halit megszabadulna attól a borzalmas szakálltól. | ||
| ||
| Nézem én is a Karadayi-t nekem nagyon tetszik Berg játéka, maga a film is nagyon tetszik már amit megértek belőle. Berg és Kenan jelenetei gyönyörűek nagyon hitelesen játszanak, fantasztikus színészek. Nagyon jó lenne érteni a párbeszédeiket. Nagy Seherezádé rajongó voltam, de nekem egyre inkább bejön a Karadayi, sőt szerintem Berg és Kenan jelenetei sokkal szebben és kidolgozottabbak mint a régi kedvenc párosunké volt.
A következő részbe ha jól értem kiderül Mahir kiléte és lesz lánykérés is. A beharangozóba eszméletlen jó Berg mimikája, döbbenet csodálkozás....eszméletlen jó színésznő. Nekem Angelina Jolie jut róla eszembe, külsőleg, de színészileg messze túlszárnyalja. | ||
| ||
| Ez elképzelhető, mivel a találkozás nagyon drámai volt és azért gondoltam én is, hogy Mahirhoz valami kötődés lehet.Az előző részben amikor felkereste nem állt vele szóba /Mahirral/, de most teljesen másképp viselkedett.Most viszont Mahir volt elutasitó.A film végén viszont Mahir öccse-szerintem az ügyvéd irádájába ment, megkereste a dossziét és onnan tudhatta meg, hogy van valami kapcsolat.Amikor Mahir behivta egy másik szobába az anyjukat, ott is valami drámai beszélgetés volt és a másik helységben hallhatta meg az öccse.Szóval jó kis kavalkád!Szép estét! | ||
|
| ||
| Az a hölgy Mahir Anyja és a lány a féltestvére.Mert ez a nő volt Szulejmán szeretöje és született egy lánya még régebben mikor Feridével/Berggel is elmentek hozzájuk már akkor mondta Fer.hogy a lány biztos Szulejmán lánya mert nagyon hasonlit rá. | ||
| ||
| A hölgy, akit Mahir megkeresett, a megölt bíró felesége. De eddig a gyilkosság miatt kereste, és sztem most derült ki az igazság, amit sajna nem tudunk. A hölgy is sirt, mikor Mahir eljött és Mahir is.De úgy néztem a jövő heti részben Mahir személyazonossága kiderül. | ||
|
| ||
| Néztem a 27. részt a Karadayi-ról és nem tudom hová tenni azt a hölgyet, aki a lányával él és Mahir már többször megkereste, azonban eddig nem állt vele szóba. Most azonban beengedte a lakásba és drámai szóváltás lehetett, Mahir azonban otthagyta.Ez szerintem tanuskodáshoz kellene?..Mintha nő közelebbi ismerőse lehetne, lehet, hogy Mahir anyja? és nem is halt meg?Lehet, hogy Ti többet tudtok, mert én csak következtetek, de lehet, hogy rosszul.Berg. nagyon szép és már nem is olyan görcsösen játsza Mahirral,amikor közelebb vannak egymáshoz! Szóval Halitunk izgulhat egy kicsit!!!Mostanában nagy a csend, a Szuli engem sem tud lázbahozni. | ||
| ||
| Rengeteg fénykép és sok egyéb letölthető a
http://www.berguzarhalit.com - ról. | ||