FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Fórum - Seherezádé - az új török sorozat (13. oldal)

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Csevegős témák

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

9378. hanika132013-01-12 19:47
A face-n.

9377. hanika132013-01-12 19:46
Most láttam egy képet , Halit bal lába a képen gipszben ( vagy rögzitésben) van?

9376. Zsuzsanna1772013-01-12 14:27
Kedves Gabriella Tünde! A Szulejmán rövidításáről sokat olvasni, remélem már vége lesz. Nagyon zavarnak a háremes jelenetek - Halitunk miatt és Bergüzar miatt - jobban szeretném ha a történelmi részt mutatnák. Én most Karadayt és Szulejmánt nézek utóbbit törökön is és persze itt nálunk is.
Szép napot! Hajrá kézisek!
(válasz Gabriella Tünde 9375. hozzászólására)

9375. Gabriella Tünde2013-01-12 10:30
Kedves Zsuzsanna! Én is nagy rajongója vagyok Seh. filmnek, még most is megnézem a Szuper2-n, de valóban ezenkivül is van nagyon sok gyönyörű török film.Amit már néztem az az ASI, a Kapali Carsi /igaz félig/ és utoljára az ALIYÉt.Ebben is az egyik főszereplő Halit Ergenc és szerintem van olyan jó mint a Seh.Nekem nagyon tetszik és Ilona itt nagyon sokat segitett a forditásnál,itt lehet is olvasni róra.Én ajánlom, mert nagyon szép film, igaz Halitunk nem olyan jó a szerepe és kinézete, de nagyon jól játszik.Közben nézem a Szulejmánt is -a Kanál-D már egy jópárat néztem,de engem zavart az a sok intim jelenet.Ha engem zavar elhiszem,hogy Bergüzárt mennyire megviselte, de szerencsére azért túl tudott lépni ezen.Madjcsak vége lesz, mert lehet, hogy le fog rövidülni, úgy olvastam.Most a ffi.kézilabda vb. van a müsoron, amit nem hagyok ki. Szép napot!
(válasz Zsuzsanna177 9372. hozzászólására)

9374. Ficánka52013-01-11 21:16
Bakker!!! Akkor ezt is felszabdalták 40 percesekre és a többi reklám, meg ajánlás. Hozzá hetente egyszer!!! Sose lesz vége, mint a Dallasnak.
(válasz Marcsi0921 9364. hozzászólására)

9373. Olica2013-01-11 19:55
Sziasztok fórumozók!Én is nézem mind a kettőt, bár korábban úgy volt hogy a Szulejmánt nem nézem mert a kis videókon mindíg csak azt láttam hogy Halit fetreng az ágyon, egymás szájából ettek valamit és sok volt a csókjelenet Mary-vel. Most kiváncsiságból mégis nézem. Jól írod Hanika13, a 2 csókot össze sem lehet hasonlítani. Az erdős jelenetben Halit és Berg. már valóban szerelmesek voltak egymásba, és nem kellett megjátszani csak tették amit éreztek.A 39.-ik részben mikor Sehi. igent mondott már ott érezhető volt hogy szerelmesek. Az erdős jelenet a 65.ik rész.Nagyon szeretném ha a Karadyi-t jobban érteném, de nem tudok egy szót sem törökül.Csak Feride és Mahír miatt nézem. Mindenkinek további jó sorozat nézést kívánok! A Szulejmánról biztos lesznek viták a fórumon.

9372. Zsuzsanna1772013-01-11 19:41
Igazad van, de Feride és Mahir a 70-es évek elején és még a románcuk legelején járnak, bár ennél "tüzesebb" csók nem hiszem hogy lesz mert Bergüzar azt mondta hogy Ő csak a szeretet férfit a férjét Halitot fogja úgy csókolni és nem szeretné ha a fia azt látná majd hogy Ő mást is úgy csókol. Ezen megy a vita mióta a csók elcsattant a Karadayban. Kritikusok vitáznak hogy nem volt hiteles és hogy Berg miért nem odaadóbb stb. nekem így is tetszett és aki a filmet a történet miatt nézi annak nem az a sarkalatos kérdése hogy miért így vagy úgy csókolják meg egymást - szinpadi csók mindig létezett és ez szerintem rendben volt.Az akasztás sem volt "hiteles" mégis el kell hinnünk hogy egy reformer fiatalembert felakasztottak hogy példát statuáljanak a többieknek.
Nekem igazán tetszik és vele együtt a Szulejmánt is nézem, mert nem nagyon találni vagyis én nem találok jobbat. Mondjuk a Seherezádét, de azt folyamatosan nézem mert letöltöttem.

Szép estét mindenkinek, ma a Voicét fogom nézni. Várom a híreket és a beszámolókat.
(válasz hanika13 9370. hozzászólására)

9371. hanika132013-01-11 17:16
helyesen: Feride
(válasz hanika13 9370. hozzászólására)

9370. hanika132013-01-11 17:15
Csatlakozom, nekem is jobban tetszik a Karadayi, és én is nézem mindkettőt. A Szulejmánt tavaly elkezdtem nézni, de a tizen.. résznél feladtam. Szerintem több benne az intrika, meg erőszak ( és tul sok volt a hárem) mint a Kara-ban.
És akik nézik, Kenan és Ferida csókja össze sem hasonlitható az Seh. erdős jelenetivel!!
(válasz Zsuzsanna177 9369. hozzászólására)

9369. Zsuzsanna1772013-01-11 15:15
Köszönet a videóért, nagyon jó és a zene is.
Lehet hogy most sokaknak nem fog tetszeni amit írok, de nekem a Karaday jobban tetszik mint a Szulejmán. Persze mind kettőt nézem az már biztos.
(válasz Ficánka5 9368. hozzászólására)

9368. Ficánka52013-01-11 10:42
Szép kislányok!

Hoztam Nektek valamit, hátha nem láttátok még:

http://www.youtube.com/watch?v=egg5UaIXSAY

9367. nagyi1252013-01-11 09:42
Sziasztok. szép napot Mindenkinek!
Szerintem se jó Halit szinkronhagja, ismerve az Ő hangszinét, nem elég karakteres, erős. Bergüzar szebb szerintem is, mint Mary.

9366. Zsuzsanna1772013-01-10 23:12
Kedves Fórumozók! Én is mint gondolom a legtöbben itt a török médiából veszem az értesüléseket, amik ugye nem mindig állják meg a helyüket. Nálunk is össze vissza irogatnak, sokaknak ez tetszik is mert ugyebár a negativ reklám is reklám. Olvastam hogy a Karaday 2 évad a Szulejmán meg még lenne 1, tehát 4 évad, de most hogy támadják a forgatókönyvet és a rendezőt, ki tudja mi lesz. Bár én olyasmit is olvastam, hogy nem lett volna negyedik évad, de nagyon nagy siker és bevétel, így lesz. Bergüzar terhességéről egy hosszú Halit cikkben olvastam, ahol azt nyilatkozta, hogy igen úgy tünt hogy jön a baba és kiderült hogy csak cisztája van a feleségének és nagyon bántotta Őket Bergüzar összetört, mert már szeretnének második babát.
A Karadayt nézem és szerintem jó film, csak talán a sok verekedés és durva jelenet miatt nem nézik sokan. Nekem Bergüzar és kenan nagyon hitelesen játszik és most bontakozik ki a szerelmük. Gyönyörűen énekelt Bergüzar, azt a dalt amit Halit énekelt neki mikor megkérte a kezét a civil életben. Erre a dalra táncoltak mint Seherezat és Onur az esküvőn. Jó a film zenéje. Egy kicsit engem a Keresztapára emlékeztet a történet is és a zene is.
A Szulejmánt nézem törökül, de meg néztem természetesen tegnap este magyarul is. Hát még nem nagyon tetszenek a szinkron hangok, nekem kicsit keményebb hang jobb lenne Halitnak. És hát be kell valljam én nem kedvelem Hürremet, sem a filmben sem civilben, de jól játszik az igaz.Biztosan nézni fogom továbbra is így felváltva török magyar. Az Epizód magazint régebben a Seherezat idejében olvastam, de mindig valami innen onnan össze ollózott, nem jól fordított cikkeket tettek bele. Gondoltam hogy most is elő veszik a féltékenység és az ilyen olyan családi dolgokat, mert ez most "hír" értékű az hiszik.
A napokban olvastam egy cikket ahol Mary nyilatkozik hogy mostanában nem járnak sokat nyilvános helyekre mert a barátja a nagyon gazdag vállalkozó - ezt így van, de a cikkben nem így volt, nem szeret eljárni. A cikk irója megjegyzi hogy nagyon féltékeny a férfi és volt úgy hogy elzavarta azokat akik fotózkodni akartak a Maryval. És a forgatásra is sokszor elkíséri és megvárja. Hozzátette az újságiró hogy nem tudja meddig fogja ezt Mary bírni.
Szép estét mindenkinek, remélem nem untattam senkit, én nagyon szeretek itt olvasgatni benneteket. Írjatok minél többen és többet.

9365. Gabriella Tünde2013-01-10 16:34
Nekem az a véleményem, hogy ez a terhesség dolog csak egy félreértés lehet. Láttuk a "szilveszzteri bulin" közzétett képeket és ott Bergen egy nagyon szűk kék ruha van rajta, ahol nagyon karcsúnak látszik.Most indult be ismét a munkája, biztos nagyon bezavarna, ha most szülne.Berg mégcsak 30 éves, van ideje, hát Halitunk már más kérdés. Én örömmel látom Őket, mert most olyan boldogok!!! Nem tett jót Bergnek a kiesett idő.Én a Karadayit csak csak a három főszereplőért nézem, mert a téma nem igazán fogmeg.Úgy látom mást se nagyon, mivel itt elég csend van, nem úgy mint a Szulejmánról.Szerintem Mary közel se jöhet Berg-hoz, s nekem kimondottantaszitó! Halitnak nehéz dolga lehet, mint irták, hogy 25ország adja már és ha meg kell jelenni oda nem a családját viheti.A heti Epizód ismét Berg féltékenységéről irt, nemhogy a filmről.Na azt hiszem lesz a jövőben mit irnunk.Szép estét!

9364. Marcsi09212013-01-10 15:41
Sziasztok,

Szerintem sem eléggé karakteres Szulejmán hangja.
Pláne úgy, hogy mellette nézem a Seherezádét :)
A film szerintem jó lesz. Időpontját tekintve 21.25 és 22.35-között lesz, így csak a bevezető epizód volt ilyen klasszul reklám mentes:(.

9363. Bözse372013-01-10 14:02
Nekem sem tetszik, hogy nem Onuros a hang de a mozdulatok ahogy kibontja majd Alexandra haját ...
(válasz Csicsöri53 9358. hozzászólására)

9362. bálna212013-01-10 13:54
Sziasztok!
Én is nagyon meglepődtem, hogy több mint 70 percig nem volt reklám. Hurrá!!! Reméljük marad is így!!! A reklámig néztem, ma nézem tovább, mert persze felvettem. Amit eddig láttam tetszett. Igen, elsőre szokatlan volt a szinkronhang, de gondolom ez az alakítás másféle hangot igényel. Majd megszokjuk és meglátjuk, hogy milyen választás volt.

9361. Ficánka52013-01-10 11:11
Drága Zsazsanéni, török filmben, olyan jelenet, amit gyerek nem nézhet??? Olyan nem létezik, az tuti. Inkább arról lehet szó, hogy főműsoridőben teljes hosszában leadnak egy egy részt és nem vágják 40 percesekre, mint a Sehvel tették.

Puszó Neked!!
(válasz zsazsanéni 9356. hozzászólására)

9360. zoldlomb2013-01-10 10:48
Valószinűleg igazad van!
(válasz Ficánka5 9355. hozzászólására)

9359. Csicsöri532013-01-10 10:12
Tudja valaki,hogy milyen lett a nézettsége így elsőre? Szép, "jegesútmentes" napot kívánok mindekinek.

9358. Csicsöri532013-01-10 10:11
Nekem se jön még be Onur után Szulejman magyar hangja,de jó volt nézni magyarul,hát lesznek még bonyodalmak.Persze a reklám miatt hozták össze Halitot a kis vörössel,meg hogy Seh mennyire féltékeny.Azért Halit is férfiből van és a javából :)Mert szép ez a nő,akárhogy nézzük,fehér bőrével, a vörös hajával és a kék szemével.

9357. alfa112013-01-10 09:36
Szép napot Mindenkinek! Nagyon jó volt a filmet magyarul nézni! Alexandra szép, de Seh. szebb nála:)))
(válasz zsazsanéni 9356. hozzászólására)

9356. zsazsanéni2013-01-10 09:23
Kedves Fórumozók.!Én sem néztem törökül még a filmet,csak első hármat talán.Így sokkal jobban meg lehet érteni.Onurunk szinkron hangja a Seherezádéban jobb volt.Itt is van több olyan szereplő,akiket másik filmekben láttam már.Gyönyörűek a ruhák,a nőkről nem mondhatnám el,ez az Alexandra szép nő,természetes vörös.Nem hinném el Halitról,hogy ezért le cserélné a jelenlegi családját.A késői vetítés szerintem azért van,hogy sokan tudják nézni a filmet,meg ha van olyan jelenet ami épp nem gyereknek való.Nem rossz kis film a Végtelen akarat sem.Igaz van abban is olyan kiállhatatlan szereplő,de izgalmas egy kis film.Azt gondolom a Szulejmán ezt az évet kitölti,de még a 2014-t is.Mindenkinek szép napot kivánok.!!!!

9355. Ficánka52013-01-10 09:16
A második gyereket csupán abból kreálta a sajtó, hogy látták arról a klinikáról kijönni, ahol szült.
A média képes kreálni dolgokat, hogy szenzációként növelje a lapszámot.
Lehet a 3. gyerek is ilyen kitalálás, mert most a Berg sorozat megy náluk a TV-ben. Annak még folynak a felvételei, nem hínném, hogy most vállalkozna gyerekre.
(válasz zoldlomb 9347. hozzászólására)

9354. Ficánka52013-01-10 09:11
Helló Mindenkinek!!!

Részemről nagyon megérte, hogy nem néztem törökül. Mennyivel jobb érthetően nézni, amúgy csak sejtésekből élni, meg sem közelíti.
Nem akartam hinni a szememnek, hogy az RTZL kibírta, hogy 74 percig nem nyomott reklámot.
Onurunk szinkronhangja nekem nem jött be, de lehet, hogy azért, mert a többszöri nézés miatt az Onur szinkront teljesen a sajátjának érzem.
Az Alexandra kezdettől szégyentelenül nyomul rá, ilyen a szerepe. Lehet ezért hozták össze az életben is őket.
Jó lesz ez, reméljük!!!!
Szép napot mindenkinek!!!

9353. Marcsi09212013-01-09 23:12
Jó lesz ez szerintem :)

9352. Marcsi09212013-01-09 23:12
... kopp a vége :)

9351. alfa112013-01-09 22:37
Szuper a film, és reklám nélkül!!:)))

9350. alfa112013-01-09 21:26
Igen!:))

9349. Marcsi09212013-01-09 21:25
Szép estét :)