FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Seherezádé - az új török sorozat (13. oldal)

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Csevegős témák

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

12835. mankos2015-01-03 18:10
nekem ez a kedvencem:
[link]

12834. O.Eta2015-01-03 17:29
Jou Tube.on:Én vagyok Mahir Kara 33. rész:Feride és Mahir Karadayi HUN 49. rész:Feride és Mahir(HUN) Nazim Hikmet:Búcsúszó Karadayi 59. részéből Kb'1 és fél éve találtam rá de azt hittem ti ismeritek,azért nem szóltam róla.én még mindig gyenge vagyok a "géphez"


12833. mankos2015-01-03 16:54
Én tudtam róla, ismerem a videókat és a készítőt.
Nemrég linkeltem tőle egy másik részt a "Mahir Kara vagyok"-ot.
(válasz csatret 12826. hozzászólására)

12832. O.Eta2015-01-03 07:36
Visszakanyarodva csatret 12826.észrevételére,én is úgy gondolom,hogy Kenan becsületes érzelmű férfi,de a "muszlim"vallás többek közt ezt is tartalmazza,Ő náluk nem kezdenek viszonyt más férfi menyasszonyávál,feleségével,mert ez elítélendő.Halit és Berg is ezért titkolták szerelmüket sokáig.Kenant láttam az Ezelben is,így némileg van összehasonlítási alapom,mint sokunknak Érzelem dúl benne,amiről senkinek sem beszél,szerintem még Bergnek sem.Csak azért írtam le gondolataimatKenanról,mert sokunknak feltűnt magányossága.

12831. varga ica2015-01-02 20:35
Persze köszönöm is neked, csak annak a két mondatnak annyira örültem hogy lekellett irnom.Remélem nemharagszol érte hiszen én is a te forditásaidat várom mindig ,mert az sokkal érthetőbb mint amit a forditó ad.
(válasz szinten_fan 12830. hozzászólására)

12830. szinten_fan2015-01-02 20:04
Ha nem haragszol,azert leforditanam ennek a bejatszasnak a szoveget angolbol, mert van meg benne erdekes motivum.
BELGİN: (Mahirnak, az elozo resz vegenek kozvetlen folytatasakent, miutan megmondta neki, hogy fegyveresek vannak a hazanal, akik le akarjak loni): Mahir, megorultel? Mit akarsz tenni a lovesek kozepette?!
SARI CEMAL: (nem tudni kinek, lehet, hogy Nilayt zsarolja ezzel? majd kiderul): Ha vissza akarod kapni a fiadat epen es egeszsegesen, akkor tedd ezt a fegyvert a fiokba es lodd le Mahirt.
MAHİR: (persze Feridenek): Attol fuggetlenul, hogy mi tortenik velem, hogy mit teszek, akkor is szeretni fogsz?
FERİDE: Az irantad erzett szerrelmem feltetel nelkuli, hatartalan es vegtelen. Hat nem tudod, Mahir?
(válasz varga ica 12827. hozzászólására)

12829. szinten_fan2015-01-02 19:57
Valoban nagyon izgalmas 92. resznek nezunk elebe, latom mindenki nagyon varja mar. Itt az elozetes tartalmi osszefoglalo forditasa angolbol:

Sarı Cemal emberei golyozaport nyitnak a hazra, merrt ugy gondoljak, hogy az alak odabent Mahir.
Feride, aki nem tudja mi tortenik korulotte (sokkot kap), felelemmel telve az agy ala bujik (ez lathato az elozestes bejatszasban is). Meg ha meg is menekult a golyok elol, a veszely meg nem mult el. Kandemir, aki meg akar bizonyosodni, hogy vajon Mahir meghalt-e vagy meg el, bemegy az embereivel, hogy atkutassak a hazat. Vajon Feride megmenekul Kandemir es az emberei elol? Vajon Mahirnak sikerul idoben a hazhoz erni?

Mahir biztos benne, Sarı Cemal lovette a hazat as akarta megolni, ezert elmegy a Sarı Cemal altal vezetett bordelyba megkeresni ot (ha emlekeztek, itt legutobb Orhan szerelme, Nilay lett a fonokasszony, akit korabban Mahir megmentett a savazastol). Sarı Cemal, amikor rajon, hogy Mahir dorombol az ajtajan, nyulcipot vesz es elmenekul a gazdagon cicomazott hazbol. Mahir birtokba veszi Sarı Cemal bordelyhazat es uzenetet kuld Sarı Cemal-nak. Ha Sarı Cemal nem all ki Mahir ele (vagy ellen), akkor Mahir leegeti a hazat. Ami Sarı Cemal-t illeti, hat oneki nincs batorsaga megtenni ezt (kiallni).

Ahogy az esemenyek ezzel elszabadultak (kicsusztak a kezei kozul), Sarı Cemal, aki megnyomta a panik gombot (magyarul inkabb azt mondanank, hogy felebresztette Mahirban az alvo oroszlant), most segitseget akar a kabadayı-ktol.
Amikor nem kapja meg toluk a vart tamogatast, uzenetet kuld Sosyete Yusuf-nak es Seyis-nek. Ha ok ne mallitjak meg Mahirt, akkor elmondja Mahirnak, hogy Sosyete Yusuf volt az, aki betetette a bombat, mely az anyja es a kis Nazif halalat okozta. Sosyete nagyon duhos lesz es azt akarja Belgintol, hogy o talalja meg Sarı Cemalt.
Belgin, aki rajon, hogy Sosyete meg akarja olni Sarı Cemalt, most egy uj jatekba kezd. Meggyozi Sarı Cemalt, hogy magyarazzon el mindent, amit tud, Mahirnak. Vajon Sosyete Yusuf meg tudja akadalyozni, hogy Sarı Cemal mindent elmondjon?
Vajon Mahir vegul kitalalja, hogy ki helyezte el a bombat?

12828. Érsekházi2015-01-02 19:27
Mégegyszer Nagyon Boldog Minden Jóban Gazdag Új Évet Minden Kedves Fórumozónak !
Megelent a 92. bölüm 2.előzetese .
Nagyon nagyon izgalmas , készüljünk fel rá !
Nagyon egyetértek amiket Kenanról írtatok , mindene megvan , sikeres ,ismert ,szeretett ember , de valahol azt érezni igazából nem boldog a magánélete . Drukkolunk neki minél előbb révbe érjen .
Most az év végén " A GENTLEMAN MEN " díjat kapott .
Az egyik FB Karadayi oldalon látni , fotóval .

12827. varga ica2015-01-02 19:26
Karadayi, 92 epiződ 2.fragman, mielőtt szinten_fan leforditaná a többit ez a két mondat elözetesbe ha lehet. MAHIR: Nem számít, mi történik velem, akármit csinálok, akkor még mindig szeretsz?
Feride: Szerelmem az Ön számára tagadhatatlan, végtelen, örök ... nem tudod, Mahir? Ezt olyan jó hallani megha tudjuk is hogy megint kölön lesznek nemsokára.Az új képeket nézve mérges vagyok mert Belgin már az otthonukba is beférkőzik.Számomra ez a nő egy vipera.

12826. csatret2015-01-02 19:20
Kedves Marika, szeretettel köszöntünk körünkben! Neked is boldog Új Évet kívánunk és várjuk hozzászólásaidat.

Nagyon szeretném remélni, hogy Kenan (saját érdekében)nem "végzetesen" szerelmes Bergbe, "csak" nagyon vonzódik Hozzá. Az lett volna számára az ideális, ha még a Seherezádé illetve Ezel előtt nekik lett volna egy közös filmjük, és akkor - még mindketten szabadok lévén - összejöhettek volna. De hát a sorsot többnyire nem mi irányítjuk. Egyébként ők elég régről ismerhetik egymást, mert (Halit szerint rokonok. Miután Kenan állítólag kicsit hasonlít vagy emlékeztet Berg édesapjára, azt tartanám valószínűnek, hogy Kenan aranyos édesanyja és Berg apja(aki már nem él)lehettek valamilyen (első- v. másodfokú) unokatestvérek, tehát családi alapon néha-néha csak találkoztak.
Egyébként Kenant nemcsak az tarthatja vissza, hogy muszlim vallású, hanem a becsület is, Halitra való tekintettel, akivel barátok.

Nekem régebben az EZEL volt a sorozatok sorozata, de a Karadayiban Kenan az érzelmek még gazdagabb árnyalatát tudta bemutatni. Itt annyi gyengédség, kedvesség, együttérzés tükröződik a szemében és az arcán, meg milyen aranyos, amikor huncutul néz, hogy egészen elvarázsol. (Na jó, tud Ő csúnyán is nézni, ha dühös, és megvan rá az oka!)

Véletlenül ráakadtam a Karadayi youtube HU (Karadayi Bokomeli (?) oldalon néhány rövid részletre MAGYAR FELIRATTAL (!) Tudtatok Ti erről?

Azt hiszem, a 33. bölümben van, amikor Mahir sírva vall szerelmet Feridének, elmondva, hogy nem állt szándékában beleszeretni, de mégis ez történt. Na, ekkor jut az ember eszébe az, hogy a szerepen keresztül talán áthallás van, mintha Kenan saját magáról vallott volna... Szívszorító jelenet volt!

Úgy érzem, Kenan a valóságban nagyon melegszívű, igaz ember lehet, mint amilyen Mahir a filmben. Talán hozzá is ez a szerep állhat a legközelebb, már a köztük levő hasonlóság miatt is.
Szomorú lenne, ha tényleg komolyan beleszeretett volna Bergbe, mert ez nagyban nehezítené a társtalálási esélyeit. Jóformán reggeltől estig együtt vannak a forgatások során. És amikor meg bulizni mennek (azért nemcsak "robotolnak", hanem elég gyakran szórakoznak is - és milyen jól teszik! -, akkor is nagyjából mindig ugyanazon jól ismert emberek körében mozognak (színészek, modellek, stábtagok). Lehet, hogy Kenannak a civil életben kellene körbenéznie, ha el akarna szakadni Berg bűvköréből... Az biztos, hogy sokan odavannak érte, sok nő elfogadná Őt boldogan. Csak az Őrangyala segítsége kellene, hogy végre összehozza Őt az "Igazival"!

12825. Farkas Marika2015-01-02 11:40
Boldog Új Évet minden kedves fórum tagnak.Nagy rajongója vagyok a Karadayinak.Bergüzart nagyon kedvelem.fantasztikus szinésznő.A seherezádé óta elolvasok mindent amit tudok róla.A fórumot régóta olvasom csak eddig nem tudtam hozzá szólni.Köszönöm a forditásokat a Karady-ról.Nagyon várom a hétfő estét.Igazán gyönyörü film .

12824. zsazsanéni2015-01-02 11:13
Általában ahogy megfigyeltem mostanában a török színészek úgy 40 felé rájönnek,hogy miről is maradtak le eddig.Gyorsan megnősülnek és hopp már jön is az utód.Kenan- ra is ráférne már,egy helyes kis feleség és egy gyönyörű kis lúrkó.
(válasz csatret 12822. hozzászólására)

12823. O.Eta2015-01-02 01:28
Ugyanígy látom én is .Kenan nagyon magányos.Egyedül jelenik meg mindenütt.Úgy látom,persze távolról és ismeretlenöl mint néző,hogy beleszeretett Bergbe, s ez az ő esetében, mivel hívő muzulmán,reménytelen eset.Pedig nők százai esengenének értem válogathatna közülük. Bergnek védőhálóként ott vav Ali,és Halit,aki az utóbbi időben nagyon vigyáz rá,és családjára

12822. csatret2015-01-01 23:48
Kenannal kapcsolatban biztosan Nektek is feltűnt, milyen sokszor lehet őt látni kisebb-nagyobb gyerekekkel lefényképezve. Hol a karjában tart egyet, hol az ölében, közben vidáman mosolyog. Korábban volt beteg gyerekekkel egy intézetben, nemrégen valamilyen árvaházba látogatott el. A you tubon láttam egy olyan kisfilmet, ahol egy 10 év körüli kislánnyal beszélget, majd a végén gálánsan kezet csókol neki. Nagyon aranyosak voltak.

Mindig arra gondoltam, milyen jó apuka lenne! Csak végre találná már meg a hozzá való anyukát!!!...

Fáj érte a szívem. Annyira kívánom neki, a Jó Isten és az Őrangyala segítené hozzá, hogy találkozzon azzal a nővel, aki az igazi társa és felesége lenne. Most már - 40 évesen - minden bizonnyal igazán értékelni tudná, ha nem az üres lakás várná a fárasztó munka végén, hanem egy szerető asszony. (Mert ha lenne valakije, nem egyedül jelenne meg minden buliban, rendezvényen). Bergnek legalább van egy szép családi élete, s erre lenne szüksége Kenannak is!

(Kedves Lányok, ha lehet, kívánjuk Neki ezt együtt - hátha ezen újévi jókívánságunk meghallgatásra talál...)


12821. csatret2015-01-01 23:12
Köszönjük szinten_fannak a sok értékes fordítást, és mindenkinek az újévi jókívánságokat. Én is csatlakoznék; újból szeretettel kívánok Mindnyájatoknak jó egészséget, szép élményeket, sok örömet, boldogságot a családban és minden más területen.

Remélhetőleg mi "jövőre (is) ugyanitt" leszünk és még nézhetjük és megbeszélhetjük Kedvenceinket. Bár a Karadayi biztos hiányozni fog, de talán valamilyen más sorozatban újra láthatjuk őket, még ha nem is egyazon filmben. Berg és Kenan vitathatatlanul a világ legjobbjai közé tartoznak, de szerintem az összes többi színész egyaránt (beleértve a negatív karaktereket is) szintén nagyon-nagyon jó. Bergnek és Kenannak szakmai szempontból óriási lehetőséget nyújtott ez a sorozat. Nagy kár lett volna, ha elhagyták volna a 3. évadot. Bár májusban még mi sem tudtuk elképzelni, mit lehet még ebből a storyból kihozni, és lám, mennyi izgalommal és mennyi szép, lírai jelenettel lennénk szegényebbek, ha másként döntöttek volna!

12820. varga ica2014-12-31 19:15
Karadayı 92.Bölüm Fragman 1 már látható.

12819. Gabriella Tünde2014-12-31 17:33
Berg.,ahogy halit is egyszer a nyilatkozatában emlitette, nagyon jó ember, igaz hamar elszakad a cérna is.Ha a riporterek ostromolják, mosolyogva, kedvesen le tudja szerelni őket.A stábbal is közvetlen, jó légkörben dolgozik, ezért népszerü és szerethetik.Ma is láttam egy képet egy havas tájon a két munkatárssal , hógolyóztak esetleg szánkóztak nagyon felszabadultan.Állitólag nagy vetélytárs Tuba,de ez csak Tuba részéről lehet, mert kérdezték Berget, mit szól Tuba dijához, nagyon diplomatikusan és pozitivan vélekedett.Tuba nem az a közvetlen, mosolygós, valami ridegség, távoltartás van benne, viszont nagyon tud pózolni.Bergnek a szépsége belűről fakad, egy nagyon szeretreméltó lény.Kenannal nagyon összeillenek, tényleg műdödhet valammi "kémia".Kenan részéről biztos.Kenan ebben a filmben a legjobb.Jó lenne még ezt követően is együtt dolgoznának, ez már fél siker lenne.Ez a film népszerűsége is nagyban nekik köszönhető.Úgy olvastam, hogy 2015. júniusban lesz a befejezés.Jó lenne még együtt látni őket.Megköszönöm, hogy megosztottátok gondolataitokat, remélem még a jövőben is számithatunk rá.Mindenkinek boldog Új évet!!

12818. szinten_fan2014-12-31 17:28
Szivesen. Ha valami ilyen szepet olvasok, az nekem is melengeti a szivem es jo megosztani masokkal is. Jo, hogy a valos eletben is olyan jo es szep a szemelyisege is Berguzarnak. Ha lattok ilyet, amit en esetleg nem, irjatok ide, es ha van idom szivesen leforditom.
(válasz Érsekházi 12817. hozzászólására)

12817. Érsekházi2014-12-31 16:30
Tényleg minden hála Neked , hogy ezekhez a szép gondolatokhoz hozzájutunk mi is.
Nagyon szép és elgondolkoztató amit Berg ír , nagyon szépen fogalmaz .
Valóban nagy önfeláldozás amit véghez visznek hétről hétre ,áldozatos munkával , pláne Ő családos lévén . Mi ezért hálásak és kitartó nézői vagyunk maradunk mindig .
(válasz szinten_fan 12815. hozzászólására)

12816. varga ica2014-12-31 16:19
Igen ezt én is olvastam de igy hogy leforditottad sokkal jobban érthető, és nagyon szépeket irt Berg.
(válasz szinten_fan 12815. hozzászólására)

12815. szinten_fan2014-12-31 15:53
Allitolag Berguzar hetfon, a Karadayi adasanak napjan ezt irta az instagram weboldalan (angol verziobol forditom):
"Eeees eljott a 2014 ev utolso Karadayı adasanak napja... Mot mindannyian jol erzitek magatokat otthon, a kenyelmes, meleg otthonotokban mig varjatok az uj epizodot, mikozben mi kint vagyunk a nyirkos es hideg isztambuli ejszakaban es dolgozunk, hogy a kovetkezo het epizodja is idoben elkeszulhessen. Nem lehet ugy dolgozni, hogy az ember ne szeresse azt, de a mi munkank valoban nagy onfelaldozast igenyel, melyhez szenvedely es turelem szukseges. Mi tobbet latjuk egymast, mint az otthonunkat es a csaladtagjainkat, es az eltoltott idoben nemcsak a munkankat szeretjuk... Egymast is nagyon szeretjuk, mi mindnyajan sok mindent felaldozunk azert, hogy hogy ti minden egyes heten egy mozifilm hosszusagu reszt nezhessetek. En, ugyanugy mkint a tobbiek, a szokasos izgalommal es boldogan varom a Karadayi forgatasanak harmadik uj evet. Ezen evnek utolso hetfojen koszonetet mondok a mindig mosolygos stab-tagoknak akik azza tettek minket, akik lettunk, es akik arasztottak rank a tiszteletuket, szeretetuket es minden erofeszitesuket az utolso cseppig. Es nektek is koszonom, a kitarto karadayi nezoknek, akik sohasem hagytak el minket hetfonkent... Nelkuletek mi sem leteznenk.

12814. Érsekházi2014-12-31 15:31
Feride most elköszönt a bíróságtól és nem is dolgozik ott , lehet csak fikció amit elképzel amikor Mahir gengszterként jelenik meg...bárcsak úgy lenne.

MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK EGÉSZSÉGBEN SZERENCSÉBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !

12813. szinten_fan2014-12-31 15:30
Most lattam egy kepet arrol, hogy az ujsagban Feride az apjaval van lefenykepezve, es a a cime a cikknek, hogy Feride lanyomnak nincs semmi kapcsolata Mahir Karaval... Lehet, hogy MS menti meg feridet es megint hos lesz?
(válasz klmama 12811. hozzászólására)

12812. varga ica2014-12-31 15:21
Az tény hogy főleg Kenan és Berguzaré a dicsőség. Mindenki szerint ilyen erős kémia ami köztük van nincs másik.Mindenkinek Boldog új évet kivánok.
(válasz szinten_fan 12810. hozzászólására)

12811. klmama2014-12-31 15:17
Mikor Mahir a bíróság (Feride) előtt áll abban a gengszter ruhában és cipőben szerintem az csak egy álom és nem valóság,,, de lehet , hogy tévedek,,, Feride Mahir ügyét nem is tárgyalhatja mivel köztudott , hogy a kedvese,,, sőt majdnem a felesége lett ha nem jön közbe az a robbantásos tragédia amiben meghalt Sofie az anyja és a kis Nazif,,, Na,,,, de majd kiderűl,,,,

12810. szinten_fan2014-12-31 15:00
Esetleg a tamadoknak eszebe jut hasznalni is kicsit az eszuket, es rajonnek, hogy valoszinuleg nem Mahir van az uveg mogott piros nadragban... Sajna tenyleg nagyon hihetetlenne es sokszor hiteltelenne valnak a cselekmenyek, a ket foszereplo viszi hatan a sorozatot.
Meg fel evig izgulhatunk ertuk, mindenkinek jo egeszseget hozza az uj evben is!
(válasz varga ica 12808. hozzászólására)


12809. varga ica2014-12-31 14:25
Leirtam hogy mit mondott Belgin megtalálod.
(válasz Érsekházi 12805. hozzászólására)

12808. varga ica2014-12-31 14:12
Szerintem arra nemlesz idő,hogy Yasint értesitse.Most mindenki csak tippelget hogy kiér oda hamarabb azt tudni kéne hogy Feride apja tudja e hogy Mahir hollakik mert lehet hogy ő is oda tart.Mindegy a legrosszabb az hogy megint külön válnak és ebben Belginnek biztos nagy szerepe lesz sajnos.A birósági tárgyalás is itt lesz már nemsokára mindenki ezt irja főleg azért gondolják mivel külön lesznek megint de hogy mifog történni azt nemnagyon lehet tudni csak találgatásokra alapul.
(válasz Érsekházi 12806. hozzászólására)

12807. klmama2014-12-31 13:28
"Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot,Ha bármi bánt neki elmondhatod,Meggyógyítja szívedet ,lelkedet kívánom tegye szebbé a következö évedet" Ezzel a kis mondókával kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet!!!!!!

12806. Érsekházi2014-12-31 13:16
Nagyon izgalmas amit írtál . Akkor lehetséges , hogy Mahir felkészül a helyzetre és talán ha tudja még Yasint is odaviszi magával ( fantáziálok ) persze erre nincs sok esély.
Az biztos , hogy Feridének Mahir lépése nagyon rosszul eshetett , végig nézte az egészet ahogy Mahir gondoskodóan pátyolgatta Belgint.
Nagyon beleélem magam , de van is izgalom bőven !
(válasz varga ica 12804. hozzászólására)