FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Seherezádé - az új török sorozat (13. oldal)

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Csevegős témák

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

13021. kormi612015-02-13 14:08
Kenannak volt egy nyilatkozata nem rég, hogy nagy filmekben fog játszani, csak sorozatokban nem, tehát esze ágában sincs végleg búcsút mondani a filmezésnek, mozi filmekben lehet majd még őt látni.

13020. sorozatmonika2015-02-13 13:48
Nekem se tetszik,hogy turgut a "fő" a mostani részekben főleg hogy semmilyen módon nem lehet rábizonyítani hogy ő az. azért a 70'-es években is voltak módszerek,valami valósághűbbet is kitalálhattak volna.Viszont a színész órásit játszik ahogy megszemélyesíti turgutot. az előzetesben valamit elcsíptem Feride és Turgut között hogy valamit kérdez Feride Turguttól mire Turgut azt válszolja "erről kérdezd apádat "


13019. szinten_fan2015-02-13 11:31
Arrol szol, hogy kenan mar regebb ota folyamatosan ingatlanokba es azok felujitasaba fekteti a penzet, es most, hogy szunetet fog tartani a szineszi karrierjeben, majd ezekre az epitkezesekre es felujitasokra fog koncentralni. A karadayi utolso resze utan nem szandekozik sorozatokban szerepelni, ahogy ezt korabban is emlitette mar.
Isztambulnak a Tarlabasi nevu reszebe fekteti a penzet, folyamatosan itt vasarol ingatlanokat. 2009-ben megalapitott egy ceget, aminek irjak a nevet, ami ezen epuletek felujitasaval foglalkozik. Szallodakka es apartman-hazakka alakitjak oket. A ceg egyre novekszik, es Kenan apja es batyja vezeti, felugyeli, de most majd Kenan is tobb idot fog ezzel eltolteni mint a szineszkedessel.
Kenan az itt szerzett beveteleibol a Fiatal Film Producereket akarja majd tamogatni celjaik megvalositasaban. Ez egy non-profit szervezet. Vagyis ezzel tovabb tamogatja kedvenc iaparagat, a filmipart is.
Azt, hogy vajon ezalatt a szunet alatt fog-e pl. jatekfilmben szerepelni, vagy milyen hosszan is lesz tavol a sorozatoktol, meg nem lehet tudni, majd meglatjuk.
(válasz varga ica 13018. hozzászólására)

13018. varga ica2015-02-12 21:54
Kedves szinten_fan megint a segitségedet kérném ha leforditanád ezt a hirt nem kell szórol szóra csak a lényeget. ELŐRE IS KŐSZŐNŐM. Kenan İmirzalıoğlu who has been investing heavily into the real estate and renovation is taking a break from acting and will be concentrating construction and renovation. At the seasons end "Karadayı" will finale. Also as he had mentioned previously he was going to take a break from acting in series.

He has been investing in the area of Istanbul known as Tarlabaşı. He continues to buy properties in the area. In 2009 he had set up a company "Mir Prodüksiyon Yapı Endüstrisi" to handle the renovations of these buildings. They are being converted into Hotels and Residences. As the company continues to grow his father and brother have been running the company. But now İmirzalıoğlu will be spending more time on construction sites rather than the set.

İmirzalıoğlu will use some of his proceeds from the construction business to support Young Cinema Producers achieve their goals of become producers. This organization is a non-profit. So while continuing to support the industry that he loves and respects; his own renovation and construction company will also continue to grow.

Whether during this break he will take on any acting projects such as in a motion picture film, or for how long he will stay away from series is yet to be seen.

13017. O.Eta2015-02-12 20:47
.
Régebben olvastam,hogy csak egy ideig nem vállal sorozatot,mert fizikailag kimerítő menka késő estig forgatnak,utána a következő napi anyagot kell tanulni,nincs semmire idő a magánéletben.Én e mellé még hozzágondolom,hogy lelkileg is megviseli ez a forgatás.Úgy érzem(én),reménytelenül kötődik partnernőjéhez.Nincs közöttük fizikális kapcsolat de de előfordul az életben bárkivel ,hogy szerelmes lesz,de ez nem bűn,csak az alanyi személynek fájdalmas.Tegnap olvastam a FB-on,ogy 1millió 500 ezres reklámszerződést kötött egy háztartási gépeket gyártó céggel(dollárról van szó)Aszállodaiparban is van érdekeltsége

13016. Érsekházi2015-02-12 20:37
Most az a új hír van Kenanról a Vestel céggel 1,5 millió dolláros hirdetési szerződést írt alá a napokban .
A Fb-n videó van , úgy néz ki Mahir kiszabadult és apját megmenteni ment az embereivel , de már nem találja ott .
(válasz varga ica 13015. hozzászólására)

13015. varga ica2015-02-12 19:28
Azt tudja valaki pontosan,hogy Kenan végleg leáll a szinészettel a sorozat után, vagy csak szünetet tart egy darabig? Olyat olvastam,hogy ingatlannal meg a családi épitkezési vallalattal akar foglalkozni.Nemlenne jó ha végleg abba hagyná nemigaz?

13014. Gabriella Tünde2015-02-11 21:32
Azért Ceyla D. elég sűrűn váltogatja a partnereit, pedig a második házasságánálmilyen nagy szerelem volt, jóképű is és mégis elváltak. Azóta lehetett látni egy kopasz vvalami táncossal, együtt nyaraltak 2 éve, úgy tudom tavasszal vagy nyáron, mielött a lányával Amerikába ment, szakitottak. Azóta jött a mostani, elég gyorsan összeházasodnak. Berg. vőlegényével is együtt volt, aztán ott volt még az első férje is. Szép nő,úgy látszik kapós is.Azt olvastam, hogy a férje csalódott volt, amiért a lánya beteg, gyógykezeltetni vitte ki Amerikába.Egyébként szép kislány, nem látszik rajta semmi.A férjétől -ha ez tényleg igy van - nem szép, hogy ezért távolodott el.

13013. mankos2015-02-11 21:31
A vörös rúzsos liba is eltakarodhatna már a búsba, mert még a végén csak beráncigálja Mahirt az ágyába.

13012. O.Eta2015-02-11 21:17
Elment az eszük a forgatókönyv íróknak!Visszahozták Turgutot,s e letetetlenségre építenek epizódokat,(mintha Dél-Amerikai katyvaszt látnánk)Persze,hogy érdektelenné válik a film,csökken a n ézettség, ahelyett,hogy az eddigi szereplőkre építkeznének,és normális témákat feszegetnének,pozitív élményekkel és nem brutális,erőszakos jelenetekkel tűzdelnék tele a filmet

13011. mankos2015-02-11 21:11
Soha nem értettem, hogy a sztárok miért űznek sportot a házasságból.
(azt meg egyáltalán nem, hogy minek férjhez menni, anélkül is lehet boldogan élni és nincs válási hercehurca)

13010. Sofi102015-02-11 21:02
Ceyda Duvenci-Benu, Seherezádebol, nyáron harmadszor megy férjhoz [link]

13009. Érsekházi2015-02-11 17:08
Nem lesz könnyü helyzete Seyisnek bejutnia Ilknur családjába . Kérdés a lányok feláldozzák e a boldogságukat csak , hogy apjuknak eleget tegyenek . Még nem is tudja Nazif , hogy kibe szerelmes Ilknur , de amikor meglátja őt abban a szép autóban igencsak nézett utána . Ráadásul éppen kényszerítik őt elvinni a maffiózóhoz .
Aztán nem csak Ilknur ott van Songül meg Orhán ők is sok szomorúságot okoznak neki , Mahirról nem is beszélve....még nem is tudja Nazif meg a család , hogy megint lecsukták .
Alit alakító színész pozitív nagyon szimpatikus karaktert játszik ( Kuzeybe is ) .
A két forgatókönyvírónő nagyon kezd durva erőszakos dolgokat belevinni a történetbe , meddig mennek még el ?

13008. Gabriella Tünde2015-02-11 12:15
A Seyis azaz Ugur Aslan hangja fantasztikus.A Gümüsben szerepelt de az elhangzott dalokat is ő énekelte.Kiváncsi vagyon, hogy alakul Ilknur kapcsolata igy, hogy most igent mondott.Szerintem ez Mahirnak csak javáraválik,mert nem hiszem ha bekerül a családba akkor ellene fordul.Mahirnak a jövőben minden segitség jól jöhet, mert a mostani résszel elásta magát jó mélyre.Nem tudom ezt a durvaságot még meddig fokozzák az irók, mert ez már a csúcs.Amit Mahir most müvelt a vallatással, majd ahogy Feridére nézett, igazi bűnöző tekintet.Szegény apját sajnálom,hogy miatta lesz az igazi tortúrája, pedig már kezdett megnyugodni.Már valami jobbat is kitalálhatnának, mert ez a 2 rész csak Turgut körül játszódik és Mahir bizony nincs tekintettel sem Feridére, sem a családjára de sok kellemetlenséget okoz Yasinnak is.Nem tudom meddig fog mellette állni, hiszen ő is a tűzzel játszik, könnyen lebukhat.Egy pár rész kb.ilyen lesz, semmi jó!Belgint már valaki megsemmisithetné, nagyon keveri a szálakat.Persze ott van a háttérben MS., az ügyÉsz partner, azért adta át a pénzt Turgut ügyvédje, vagy orvosa?-nak.Ha majd sikerülne a forditást olvasni, tisztábban láthatjuk.


13007. mankos2015-02-10 23:27
Sema Ergenekon a felesége.
(válasz Érsekházi 13006. hozzászólására)

13006. Érsekházi2015-02-10 22:36
Egyébként sokkal jobb a YT-n nézni az egészet .
Nem részekből meg reklámmal tűzdelve.
A felétől ma este így néztem , egészen más . 1 napot ki lehet várni .
Mert ki Seyisnek a forgatókönyvíró a és melyik csaj ?
(válasz mankos 13005. hozzászólására)

13005. mankos2015-02-10 21:39
Elgondolkoztam hogy jövő héten nézem-e élőben, vagy megvárom míg felkerül a YT-ra.

13004. mankos2015-02-10 21:37
Seyist (Ugur Aslan) inkább hallgatom, mint nézem Gyönyörű hangja van pasinak.
A Gümüsben is volt 3 dal, amit ő énekelt.
De a színészkedést talán nem kellene annyira erőltetni
(hiába anyu a forgatókönyv író, ne biztos, hogy apunak is kellene szerepelnie)
(válasz Érsekházi 13003. hozzászólására)

13003. Érsekházi2015-02-10 21:21
Azt hittem egyedül leszek a véleményemmel , de látom nem .
Tegnap én is félbehagytam este , mert elegem lett Turgutból a durvaságból .
Ma folytattam , mert a többiek sorsa viszont érdekel. Belgint valaki már megfojthatná szemrebbenés nélkül , meddig csinálja finoman szólva a bajkeverést ez a dög .
Ilknur igent mondott ezek szerint Seyisnek . Egyébként a pasasnak olyan kék a szája , nagyon természetellenes . Ő igazi török típus , de ez a szájszín feltűnően furcsa.
Mahir teljesen kifordult magából , Feride kikészült a látványtól duplán is.

13002. mankos2015-02-10 21:00
Remélem ez a mélypont, mert nálam eddig ez. Gyakorlatilag női főszereplő Belgin lett.
Egyetlen jó jelent volt az elmúlt részben, a "csajok a bíróságon".
Kár hogy Ayten és Belgin nem eshettek egymásnak.
(na meg Mikor Mahirt ült Turgut előtt-mellett a széken és olyan lazán, felett lábbal...húúúúúú)
Amúgy (megint) semmi romantika.
Ráadásul a végén Mahir olyan csúnyán nézett Feridere, szerintem azt gondolta, hogy Feride hívta ki a rendőröket.
Nem tudom van-e még ennél lejjebb, gyanítom igen, hisz előttünk van bírósági jelenet, ami állítólag a 100. részbe lesz
Lehet nem kellett volna 3. évad, hajlok arra, hogy ilyen áron nem.
(válasz O.Eta 13001. hozzászólására)

13001. O.Eta2015-02-10 19:57
A FB-on :a tegnap esti Karadayi nézettsége a 4. helyre esett vissza.Sokan sérelmezik a forgatókönyv ilyedtén alakulását.Eldurvult a tartalom,a szereplők alakítása,Mahir, Turgut ...Nem jó a film túlzott eldurvulása.Szeretnék ha a két főszereplő kapcsolata pozitív irányban alakulna,ezért nézték nagyon sokan.A Bng fordításból ezt véltem kiolvasni.Lehet, hogy valamelyikőtök jobb fotdítást talál.Csak azért írtam,mert én az esre abba hagytam a nézést, mert idegileg nem bírtam

13000. Sofi102015-02-10 08:51
Magtaláltam a cikket [link]
(válasz Gabriella Tünde 12999. hozzászólására)

12999. Gabriella Tünde2015-02-10 08:27
Tegnapi újság hozta a hirt, hogy febr.7-én volt az esküvője és egy kép is menyasszonyi ruhÁban a vőlegénnyel.Annak a nevét nem jegyeztem meg.Lehet,hogy ez a második házassága.
(válasz Sofi10 12998. hozzászólására)

12998. Sofi102015-02-10 07:58
Én úgy tudom hogy Zeynep Beserler kb. 2 éve férjnel van, olvastam a bg fórumon és a Kenan szuleivel és testvérevel továbra is jó viszonyuk van
(válasz Gabriella Tünde 12997. hozzászólására)

12997. Gabriella Tünde2015-02-09 18:40
Hallottátok a hirt, hogy Kenan volt barátnője -akivel 6-7 évig volt együtt Zeynep Beserler szombaton férjhez ment.Már nem olyan szép, eléggé látszik az idő mulása rajta.Kenan biztos szebbet kap.

12996. mankos2015-02-09 08:16
Nem tudom voltak-e (nem néztem videókat, mert nem vagyok Halit rajongó) de hoztam pár videót:
[link]
[link]
[link]
[link]


12995. Érsekházi2015-02-08 22:48
Bocsi lemaradt !
a link itt nézhetitek meg a videókat .

[link]

12994. Érsekházi2015-02-08 22:45
Sziasztok ! Feltettek erre az oldalra új képeket meg videókat a koncertről. A kis Ali nem énekel , mert valahol azt írták , hanem ráz egy kis csörgődobot (talán ez neve) . A videón Berg nagyon táncol , tapsol örül a kisfiú sikerének .
Egyébként a miniruhára visszatérve most az is jól látszik kiemeli a hosszú formás lábait nem véletlen a választása és a kék cipő hozzá nagyon klassz , jó izlésre vall .
Így látva az összhatást remekül áll Bergnek minden, amikor leveszi a kabátot utána látni a cipőt elegáns és a színe nekem nagyon bejön .

12993. Érsekházi2015-02-08 16:07
Köszi a videót , a kép is helyes Ali nagyon anyás lehet , azok a nagy szemek :))
Az a lényeg nagyon vidám kedves család jól érzik magukat és hagyják egymást érvényesülni ki ki a maga módján.
Halit hangja élvezhető kellemes bizonyára a régi dalok mellett újak is műsorra kerülhettek .

A 97. részről Mahirra egyre nagyobb nyomás nehezedik és sajnos megy a feje után járja a maga útját .
Songül ha ilyen tanácsot ad nővérének , akkor elképzelhető , hogy ő is kitör majd és senkire nem lesz tekintettel és Osmant választja .
(válasz Sofi10 12991. hozzászólására)

12992. Sofi102015-02-08 15:54
Szerínted csoda gyereknek kell lenni hogy mobillal tudjon fotózni? Kérdez meg a gyerekeided hogyan tudnak bánni mobillal, számitogéppel, tablettal és más hasonló technikával, bámulni fogsz hogy mi mindent tudnak a mit egymástol tanulnak. Fózni sem kell hogy csoda gyerek legyen, sokat olvastam arrol hogy Berg nagyon jól foz és sut. Biztos hogy mikor ketten vannak othon hogy Ali fiú segít neki itt ott valami krémeket ki keverni. És a mi a zenét illeti, lehet hogy van zenéhoz hajlama, azt már lehet kiss korába észre venni és egyeszeru dolgokat már tanítsák. És még a korkulonbség, hiánzig hogy nincsen már 2x elvált mint pl. Ceyda Duvenci/Benu, Seherezádebol/ vagy hogy mindig más pasassal van, hogy pletyka ujságnak legyen mirol írni.
(válasz mankos 12980. hozzászólására)