Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha túl sok lett a lasagne tésztán a trutyi és híg lett a cucc, mit csináljak? fórum

Ha túl sok lett a lasagne tésztán a trutyi és híg lett a cucc, mit csináljak? (tudásbázis kérdés)


18. Evawitch (válaszként erre: 16. - A14deb9047)
2011. szept. 8. 22:58
:D Új találmány! :D
2011. szept. 8. 21:45
Merd ki a felesleges " folyadékot", jó lesz, meglátod.
2011. szept. 8. 21:31
Eddig nem tudtam, hogy az ételben van trutyi meg cucc :D
2011. febr. 26. 17:21
Húst nem tettem bele, zöldséges lasagne-t csináltam. Mostanság nem eszem már húst...
2011. febr. 26. 17:21
én tegnapelőtt cináltam...én is sok husit tettem hozzá, de ha meghűlt akkor szelhető lesz, nyugi...
2011. febr. 26. 17:19
Lezártam a sütőt. Nem lett vészes, ha meghűl szerintem jobb lesz.
2011. febr. 26. 17:13
Egyszerű. A végén ne vágd, hanem kanalazd. :)
2011. febr. 26. 17:09
Először, ha megsült, milyen szilárdnak kellene lennie?
2011. febr. 26. 16:58
Most csinálok először ilyet. Penne tésztával csináltam már hasonlót, akkor a tésztát teljesen előfőztem és nem volt ilyen problémám, pedig hasonló alapanyagokból csináltam. Az is lehet most a baj, hogy nagyobb dobozos tejszínt tettem rá, mert kisebb nem volt a boltban és ha a felét elhasználom, a másik felét meg dobhatnám ki.
9. Evawitch (válaszként erre: 5. - 223cf40dc0)
2011. febr. 26. 16:55
Előfőztem félig a tésztát, nem tudom kellett volna-e, de valahol olvastam, hogy nem baj, mert akkor biztosan megpuhul a tepsiben. Most annyi a gondom, hogy több lett a hígabb cucc rajta és nem összeállós az egész, hanem pacsás.
2011. febr. 26. 16:54
Ha látod összerakás előtt, hogy híg, tegyél bele nyerstojást, kevés zsemlemorzsát, az összekapja. A lé egy részét felszívja a tészta. Kicsit lassabban süsd, hogy legyen ideje kiszáradni.
7. c6560fb39d (válaszként erre: 3. - Evawitch)
2011. febr. 26. 16:54
Nekem mindig beszívja még ha rendesen kifőzőm a tésztát is,esetleg egy kicsit tovább hagyd bent a sütőben, elpárolog a fölös lé,ha már sütöd ennyit tehetsz.;)Remélem sikerül.
2011. febr. 26. 16:53
Félig nyitott sütővel folytatom a sütést, most már nem olyan vészes a folyadékmennyiség. Sajnos régi fajta sütőm van és az alja képes leégni még akkor is, ha a legfelső fokra tettem a rácsot.
2011. febr. 26. 16:52
ne haragudj, de mi a gondod pontosan?? hogy nem kellett előfőznöd a tésztát, vagy, hogy túl sok szószt tettél rá??
2011. febr. 26. 16:50
Nagyon híg? szedjél le belöle.
3. Evawitch (válaszként erre: 2. - C6560fb39d)
2011. febr. 26. 16:50
Félig előfőztem a tésztát, mert nem a legjobb a sütőm. Nem lesz nyálkás a tészta ez miatt?
2011. febr. 26. 16:49
Beszívja a tészta,valamitől meg kell dagadnia.:)
2011. febr. 26. 16:47
Most sütöm...

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook