Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért lesz habos a tej? fórum

Miért lesz habos a tej? (tudásbázis kérdés)


2011. jan. 24. 10:03
Pihentesd egy kicsit!
2011. jan. 24. 09:13
Köszi szépen!
2011. jan. 23. 19:28
Szerintem is sok levegő került bele, talán jobb lenne ha a hagyományos módszerrel kevernéd ki.
2011. jan. 23. 19:19
Mind1 hogy milyen tejet használsz, egy negyedórát pihentesd a tésztát!
2011. jan. 23. 19:17

Szerintem sok levegő kerül bele, hiába alacsony fokozaton használod a géped.

Én is a pici pihentetésre szavazok.

2011. jan. 23. 19:16
Szerintem hagyd fél/egy órát a tésztát pihenni, és utána süss.
2011. jan. 23. 19:14

Sziasztok, ha palacsintát, ha most pl csokis kekszhez a krémet készítem és elkezdem a tejet a cuccokkal összekeverni a habverőgépemmel habos lesz a cucc, pedig a legkisebb fokozatot használtam az előbb is. Arra gondoltam, hogy a tejjel van a gond? Dobozosat használunk, de nem mindig ugyanazt vesszük és mégis ezt tapasztalom, és így a palacsinta tésztám is olyan lyukacsos lesz :S


Mi a gond?


Köszi

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook