Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Liszt, de milyen? Kelt tésztát sütnék. fórum

Liszt, de milyen? Kelt tésztát sütnék. (beszélgetős fórum)


10. pteri
2010. dec. 22. 17:36
Én mostanában a Vita -Mill univerzális lisztre szoktam rá, drága, de minden jól sikerül belőle a kelt tészták is.
2010. dec. 22. 09:07
anyukám a finom lisztet használja hozzá :D
2010. dec. 22. 08:13

Én csak finom lisztet használok mindenhez.

Kelthez is piskótához is, főzéshez is.

7. 2104cc91e8 (válaszként erre: 6. - Andi6020)
2010. dec. 21. 22:07
Kellemes sütögetést kívánok !
2010. dec. 21. 21:53

Tehát akkor finomliszt.


Köszönöm :)

2010. dec. 21. 21:44

Én is így tudom: kelt tészta és egyebekhez

"finomliszt", piskótához pedig a "rétesliszt",

vagy ahogy még szokták emlegetni grízesliszt!

2010. dec. 21. 21:34

Általában sima búzaliszt az van ráírva hogy BL55.

Sima kelt tésztához hidd el jó ez!

2010. dec. 21. 21:33
Sima
2. Kriszti1212 (válaszként erre: 1. - Andi6020)
2010. dec. 21. 21:33
Szerintem a sima finomliszt (BL55) is jó. Én kelt tésztákhoz azt használok.
2010. dec. 21. 21:32
Sonkás-sajtos-tejfölös csigát sütnék. A receptben csak annyi van, hogy liszt. De milyen? Kelt tésztáról van szó.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook