Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetős fórum)
Bizonyos szempontból mégis. Az élet oly egyszerű neki. 🙃
Rád? Ne nevettess már!!! 🤪😂
most irigykedsz, te is kaptál lájkot, akkor úgy kellett volna kérdezned, milyen ital
Zselé, hogy a viharba ne tudtam volna, hogy az egy ital?
Ne beszélj már hülyeséget!
Azt nem tudtam, milyen ital, mert a nevét még sosem hallottam, igaz sokat töltesz a net előtt, de tuti neked is írhatnék olyat, amiről a büdös életben nem hallottál.
Annak is gratulálok az értelmi szintjéhez, aki "lájkolta" aneked.
hiába gúnyolodsz Enissa nem tudta
Komolyan? Ital, amit inni szoktak? Professzorom, az élet mit sem érne nélküled 😂
Bírom, ahogy mindent megmagyarázol:DDDD
Elhiheted, hogy erre Enissa is rájött.
ittál? akkor egyértelmű hogy ital
Ittál már Bombayt?
Lehetett volna egy: /Nem tudom mi az/ is.
Fogalmam sincs mi az.
és ezt honnét kéne tudni, nincs bekamárázva aszobák
"Ittál már Bombayt?"
Mivel szoktam gin-tonicot inni, valószínűleg igen.
Barátok és/vagy szerelem nélkül érdemes élni?
A legtobbeknek szerintem mindkettore van igenye, aztan vagy osszejon, vagy nem, de nem ettol fugg hogy erdemes-e elni.
Paradicsomot nyersen so nelkul, de szeletelve :) vagy a koktelparadicsomot egyben. De sosem sozom.
Fozeshez pedig vagy frisset, vagy suritettet de minden adalektol menteset szoktam veni. Ketchup-pal nem fozok, a csalad eszi, en nem szeretem.
Igen. A legjellemzőbb tulajdonsága azon kívül, hogy finom, hogy ha elejted, akkor mindig a képes felére esik.
Szerintem akik otthon főznek, sz ízesités minimális veszélyt jelent.
Hirtelen két olyan ismerősöm jutott eszembe, akik életükben nem főztek. Hét közben vesznek, rendelnek, hétvégén étterem vagy nagymama. Ők biztosan több mesterséges anyagot bekajálnak.
Szavazás: csak a saját kertben termettet fogyasztom. Bírja a gyomrom. A koktél fajtát úgy ahogy van a kertben, leveszem és hammm...Zsíros deszka megrakva paradicsom karikákkal és sózva. Levet is csinálok: iszom natúr.
Ketchup-ben van édesítő, ecet(tartósítószer) ez szerintem sem kell pörköltbe. De ahány ház, annyi konyha. Én nyers paprikát és paradicsomot teszek, télen meg az eltettből használok.
zsíros deszka az a kenyér?
Honnan tudod, vagy csak gondolod? Próbáltad már?
Hogy eszed legtöbbször a paradicsomot ?
Sózva, lilahagymával, zsíros deszkával. Fenséges! 🤤🤤🤤
Hogy eszed legtöbbször a paradicsomot?
Szeletelve, NEM sózva :)
Szerintem nem túl fincsi kecsöppel és társaival a leves vagy egyéb étel.
Én inkább megeszem szeletelve, pici sóval meghintve, de a kertből szedetteket csak úgy nyersen befalom, mert olyan édesek, hogy még egy pici só sem kell rájuk. Levesbe, pörköltbe sosem teszek, mert abba szerintem jó a paradicsomlé, vagy a sűrítmény, vagy a sima ketchup is.
Hogy eszed legtöbbször a paradicsomot ?
Szeretem nyersen, és sózva, valamint szeretem kenyérben, szósznak, teszem csak levesbe, pörköltbe ízesítésnek.
2 éve vettünk fekete utángyártott patront 1500 Ft-ért, ami most 1800 Ft lenne. Mondjuk ezt azért mai áron sem mondanám soknak, míg az eredeti patron ára ennek úgy kb. 8x-a lenne. Ráadásul az sem probléma, ha nincs a nyomtatóban színes patron, igaz abból is csak 1 db kellene. Persze ha valakinek olyan van, amibe 5 patron is kell és ha üres az egyik, akkor nem nyomtat, vagy nem szépen, akkor az már úgy persze drágább.
További ajánlott fórumok: