| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Na hát ezt a részt láttam délelőtt az rtl moston a tegnapi részként. Érdekes:)) | ||
| ||
| azok leszünk!!!puszi | ||
| ||
| Na egyszerre bk-zunk, persze mert most kezdődik:D
Mi is szeretünk én biztos és remélem még nagyon nagyon sokéig barátok leszünk mindannyian:) | ||
|
| ||
| bird ki ám!!!!kitartás már csak pár óra!!puszika!! | ||
| ||
| Előre ne, de aranyos vagy:)Most befekszem bk-t nézni, majd még visszalesek utána. | ||
|
| ||
| lassan megyek mert tudod barátok közt!!!:-)
jó éjt!!és szoritok nagyon ezt ne felejtsd el!!valahogy nemtudom miért olyan közel álltok már hozzám ugy szeretek mindenkit már nélkületek nem is lenne az igazi!! | ||
| ||
| igy van csak is pozitiv!!ez már beszéd!!akkor halkan gratulálok h én lehessek az elsö aztán majd szombaton megnézem mi lett az eredmény. :-))) | ||
| ||
| Jajj ugyan, te mindig törődsz mindenkivel:)
Érzem a pocimban amit kell és nagyon sokat eszem, de az már a nyaralás alatt elkezdődött. Igazából ott vettük észre először a csúcsos pocimat. Nem lehet más a teszt csak pozitív:) | ||
|
| ||
| :-)
nembirsz aludni??izgulsz mi? ne aggodj tuti baba lesz én tudom!már legszivesebben gratulálnák most mert holnap sajna nemtudok feljönni mert nem leszek itthon dehát elöre azért csak nem lehet. nem érzel semmit??amugy is olyan buta vagyok neked itt a nagy nap én meg magammal vagyok elfoglalva te pedig itt szétizgulhatod magad. bocsi. :-)) | ||
| ||
| Lehet hazaért apája:)Akkor meg van miről beszélgetniük:)
Holnap reggel megint egy nagy nap nekem, mert az lesz:)Remélem tudok majd aludni és nem kelek fel hajnalban. | ||
| ||
| Én értem:) | ||
|
| ||
| tudom csak irni akartam neki h ide irja be azt a napot amit ott jelöl. érted??:-))) | ||
| ||
| hát nem ö te hanem az a szar naptár. én arra lettem volna kiváncsi h a naptár szerint mikor lesz. | ||
| ||
| Azt írta, hogy az mail megint szarakszik, arra emlékszem, de már sztem kész van. | ||
|
| ||
| A pé-d?Nem a Jónás naptáradat csinálta?Hát ő honnan tudná a te pé-det Szívem:)Max csak tippelni lehet meg a kalkulátorok sem olyan pontosak tudod. De a mensi első napjától számított 11. -14. napon kellene lennie. | ||
| ||
| de én meg nemtudom h kell ezt a szart megcsinálni. :-(( | ||
| ||
| henikém nem irta meg h mikor lesz pém:-(((((
most szomoru vagyok mert kiváncsi lettem volna. biztos most elvan foglalva. | ||
| ||
| Én:) | ||
| ||
| sziasztok. van még valaki? | ||
| ||
| Sehol senki?Én rendületlenül vagyok:)) | ||
| ||
| Bárcsak már én is kismama volnék. . . . . . . . . . . Megyek. Sziasztok | ||
| ||
| Én is lépek ám csajok, éhenpusztulok, aztán meg nézem a Homokozsó csajozikot :-D | ||
| ||
| hát örülök h Én nem hánytam sokat, mondjuk ígyis fogytam 2kg-t tőle. . . de annyi baj legyen.
Majd javulni fog! Amúgy a hányós kismamák kevésbé vetélnek el, és kevesebb köztük a koraszülés is. Ez éltessen :-) | ||
|
| ||
| Sziasztok | ||
| ||
| szia Heny
én is megyek puszi csajok | ||
| ||
| minden nap érzem egy pár percre | ||
|
| ||
| én meg akármilyen kaját olvasok vagy látok, rögtön hányingerem lesz. Remélem hamar elmúlik majd. No tényleg megyek, később jövök.
puszi | ||
|
| ||
| Szerintem ez úgy van ha mindjárt max 1napon belül nem jön meg akkor nem is fog:D
Ezt a nagy étvágyat nem hiszem el, mi lesz így velem? | ||
|
| ||
| nem fog. . . majd jövőre :D | ||
|
| ||
| hát csajok, mindjárt megjön érzésem van
hhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm remélem nem fog megjönni | ||