| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Én még 2006-ban voltam,nem nagyon talál el semmit,azóta meg még annyit sem, ahogy olvasom... | ||
|
| ||
| Magamat ajánlom,Mindenkinek! | ||
| ||
| Sziasztok! Érdeklődnék, hogy egy bizonyos M.Andrea szolnoki jósnőről vannak-e tapasztalatok? Régebben állítólag elég jól eltalálta a dolgokat, bár inkább a jelen körülményeit tudta jobban elmondani, a jövőt inkább vegyesen. Kisebb dolgokba trafált bele szerencsésebben,de főleg párkapcsolati téren időnként nagyon nem volt már akkor sem pontos. De többek szerint az utóbbi években hatalmas tévedései vannak! Tapasztalatok? | ||
| ||
| igazad lehet. | ||
|
| ||
| És mennyiért jósol? A jelen és a jövő mennyire jött be? | ||
|
| ||
| Köszönöm! | ||
|
| ||
| Ö josolt nekem is,es tenyleg jo :) | ||
|
| ||
| Bocsi de Te miért vagy itt?????? | ||
|
| ||
| Annyira igen, mint azok ott.
Sőt jobb is, mert én látom a züveggömbömben, hogy az csak hókamóka meg átb@szás. :D | ||
|
| ||
| Miért, Te is jósnő vagy? | ||
|
| ||
| Gratulálok.
Akár engem is hívhattál volna. :DD | ||
|
| ||
| Azt nem tudom, mennyiért jósol, de jó fej, elég határozott nő, nem édeleg. Egyszer még a Mammutban jósolt nekem, ma már ez nincs, de akkor jól megmondta, hogy egy bizonyos pasival a legjobb lap jött ki de sajna elúszott a dolog és nem lett belőle semmi, ne értékeljem túl mert nem érdemli meg. És szerintem igaza volt. | ||
|
| ||
| Forrai Ildikónál járt már valaki? Mennyiért jósol? Tapasztalatok? | ||
| ||
| Szerintem nem lehet általánosítani, hogy az ezo TV-sek nem jók. Ott is van mindenféle, mint máshol.
Az én jósnőm (Mira) ott is jósol. | ||
| ||
| Ezo TV-sek anyunak olyanokat mondtak, hogy fetrengtem a röhögéstől. Még a jelen helyzetét sem találták el, nemhogy a jövőt. | ||
|
| ||
| Nem ismeri senki Asajah spirituális gyógyítót és jósnőt? :( | ||
| ||
| Ezo Tv-ben régebben többször is jósoltattam és semmi se jött be. Igértek pasit, munkát, sehol semmi. | ||
| ||
| Ezo tv-seket felejtsétek el! Szerintetek aki ott dolgozik mennyire elhivatott és profi? Aki belemegy abba, hogy kamu pénzenergiákat meg ilyeneket küldözgessen telefonon, privátban sem lehet jobb....Az egész ezo tv egy hatalmas kamu. | ||
|
| ||
| Valaki meg tudna mondani kivel erdemes josoltatni az ezorol??? | ||
| ||
| leírtam, olvass vissza jó pár oldalt. | ||
|
| ||
| aki igazán tud a kártyával vagy a jóslással, vagy a "látással" foglalkozni, az nem önszántából teszi"---> de hogyan csinálja, hogyan és miből tudja megmondani? | ||
|
| ||
| Asajah spirituális gyógyítót, jósnőt ismeri valaki? Mennyibe kerül és milyen?
Köszönöm! | ||
| ||
| Felteszed a kérdést, a jós vagy kártyás ráhangolódik a kérdésre, megkeveri a kártyát, húzol lapokat, a jós vagy kártyás elmondja neked, miről szól az általad kihúzott kártyalap a kérdésedre vonatkozólag. | ||
|
| ||
| " de sajnos nem kitaláció, aki igazán tud a kártyával vagy a jóslással, vagy a "látással" foglalkozni, az nem önszántából teszi" Hogyan csinálják? Engem érdekelne. | ||
|
| ||
| Külhonba élnék, tuti nem a jóslás miatt jönnék haza. | ||
| ||
| Nem ismerem Dudás Hajnalkát, de én egy jóslás miatt nem jönnék haza külföldről:):)bármilyen hangzatos a jós neve. | ||
|
| ||
| Kedves Grizus! Az én jóslatomat ugyan várhatod, ugyanis Te nekem még nem tettél fel kérdést, nem írtál az én privátomba, vagy e-mailemre. Köszönöm szépen a türelmedet:):):) :D:D
Ha egy icipicit is utánam olvasol, akkor vagy itt vagy másik fórumon erőteljesen beírtam: én nem jósolok és nem is jósoltam! És nem is vállaltam és vállalok jóslást! Én csak annyit írtam, hogy hobbiból kártyát vetek az ismerőseimnek, esetleg aki eddig itt a fórumon kérte, mindig válaszoltam 3 napon belül-ingyen. Soha nem kérek fényképet, vagy születési és bármilyen más adatot, csak a kérdést érthetően megfogalmazva, nem körülírva. Csak és kizárólag ezzel a névvel vagyok fenn. Tehát ha most elkezdesz utánam nyomozgatni, nyugodtan. Az általad említett fórumos jósnak én is írtam 2x kíváncsiságból, de azóta sem válaszolt. | ||
|
| ||
| Sziasztok! Volt e mar valaki a Dudas Hajnalkanal es mi a tapasztalat!Külföldön elek es erdemes e ezert haza menni! Köszönöm a valaszt privatban is irhatok! Üdv. Napsugar | ||
| ||
| Kyra.Eleison, Te voltál az, jóslást ajánlottál ebben vagy egy másik fórumban? Azóta is várom a jóslatod.(: | ||
|
| ||
| A jós a kártyával utat mutat csak... Vagyis segítségnyújtást ad, hogy lépéselőnybe legyél a dolgok iránt. Ez a lényege. | ||
|