Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Gyerekeinkkel való öszetartozás, ha már felnőttek

Kategóriák: Összes fórumtéma » Babák & mamák » Anyának lenni » Családi viszonyok / Összes fórumtéma » Szex & Psziché » Psziché


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

4. Karcsi néni2008-12-08 07:07
Nekem négy gyermekem van, abból már három párban él, akik lányok. Az ő életükbe beleszólni nem igen tudok, meg nem is akarok, de a fiammal aki l6 éves lesz igen nehéz. Ő most szerelmes, és sok minden nem tetszik nekem, és ha odamondok vagy összeveszünk mindig nekem van lelkiismeret furdalásom. Nagyon nehéz, nem tudom mit tegyek?! Nagyon szeretem és megbántani sem akarom, de mindig az utóbbi sül el.

3. mazsi-drazsi2007-09-10 22:33
Szerintem ne akarj igazságot tenni köztük, mert nem lehet. Mind a két lányod a saját kis énjén keresztül látja a világot és te mind a kettőtilyennek szereted. Ha éppen az egyikükkel jobban egyetértesz, nem baj ha állást foglalsz, hiszen neked is meg van a saját véleményed az adott témában. A lényeg az, hogy mind a ketten érezzék, hogy te nagyon szereted őket. Mert ez felnőtt korukban is ugyanolyan fontos.
(válasz medepteam 1. hozzászólására)


2. shold2007-09-06 20:58
nálam is 2 fiu van, de én ugy teszek,hogy mindkettönek megmondom mi a jobb és akkor nem bántom meg egyiket sem
(válasz medepteam 1. hozzászólására)

1. medepteam2007-08-24 17:40
Nekem két felnőtt lányom van,akik mindketten nagyon értelmesek,de lelkileg nem hasonlítanak egymáshoz.Sokszor érveléseikkel nagyon nehéz helyzetbe hoznak,mert szeretnék igazságot tenni közöttük,de így biztos,hogy valamelyiküket megbántom.Akkor persze én rosszul érzem magam.