Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Befektetési arany és ezüst értékesítés. Érdemes elkezdeni?

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Minden más


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

10. Montolivo2011-04-09 07:16
Úgy lehet, hogy a honlapon, ahol vásároltál, egyszerűen pár kattintással eladod az aktuális London fixing árfolyam szerint...az ellenértéket pedig megkapod a bankkártyádra.
Az előző hozzászólásomban írtam, hogy miért van rá mindig kereslet és miért lehet eladni. Osztrák bankban tárolják, és kérheted, hogy házhosszállítsák, de nyílván egy központi trezorban, amit a II. VH-ban sem tudtak feltörni nagyobb biztonságban van.... tehát ha szeretnéd 50-100 évig bent tartani, akkor nyugodtan megteheted. :P :)

(Valószínűleg meg van határozva, hogy milyen minőségű lehet az az arany tömb amit vásárolnak/vásárolunk. Többek között, ezért nem mindegy, hogy honnan vesszük az aranyat, mert vannak csalók)
(válasz vanillla 7. hozzászólására)

9. Orina12011-04-08 22:16
bocsánat, most látom elírtam a neved
Tehát helyesen: Kedves Vanillla !
:)


8. Orina12011-04-08 22:14
Kedves vannilla!

Meglepődve olvastam a hozzászólásodat.
Nem szeretnék felvilágosító szerepben tündökölni, én sem vagyok kellőképpen szakértő, de azt tudom, hogy az arannyal a nap 24 órájában ugyanúgy kereskednek mint a részvénnyel... A világon bárhol, bármikor eladható, készpénzre váltható.
Biztos hallottad már, hogy a bankoknak is a jelentős pénze aranyba van fektetve...
Az arany mindig is az értékállóság megtestesítője volt . Mindenkor és mindenhol tartotta vásárlóerejét...

Ha nem hiszel nekem, nem baj...
Üsd be a google keresőbe hogy, arany befektetés és rengeteg linket fog kidobni...
Jó tanulmányozást :)

7. vanillla2011-03-01 17:30
Csak egy apró gondolat,ha vásárolsz x összegért aranyat,és mondjuk 3-4 éven belül kellene az a pénz,hogyan értékesíted? Törtarany,vagy fazonáron,ami töredéke az aktuális árnak.Valószínű,hogy 50-100 évben szabad gondolkodni.
(válasz Montolivo 6. hozzászólására)

6. Montolivo2011-03-01 12:01
Dixem!

Ha csapatot akarsz építeni, akkor valószínűleg segíteni fognak benne, mert ez az ő érdekük is, hogy segítsenek, (nem csak a sajátod).
Ha saját magadnak szeretnél több pénzt, akkor (is) megéri, mert pár év alatt a többszörösére emelkedik az aranyba fektetett összeged. Pontosan Nikkei hozzá nem értő hozzászólása példázza, hogy miért is éri meg aranyba fektetni.
Elmondom miért. Ha ma megveszel egy tárgyat és annak az értéke 10 év alatt az ötszörösére nő, akkor már megérte megvenni. Az aranyra hatalmas a túlkereslet, ezért mindig van rá vevő.
Miért emelkedik az arany ára.
A Föld aranytartalékai végesek és az emberek érdeklődése az arany iránt emelkedést mutatnak, ezért megy fel az ára.

Ezt általánosságban mondom: ha valaki nem kellően tájékozott akkor szerintem nem érdemes véleményére adni (mint pl. Nikkei), inkább járd körbe alaposabban a témát. Összegezve ha saját magadnak szeretnél félretenni pénzt akkor azt mindenképpen ajánlom az aranyat.

5. nikkei2010-11-15 21:24
Az arany 10 év alatt ötszörösére drágult
(255 Usd-1367 Usd)..biztos most kell aranyba fektetni?...pláne fizikaiba:))))))


4. bubó bubó2010-11-14 20:25
sztem nem!!!!! Ismerősömet is beszervezték, h "üzletkötősködjön".... de ezzel véget is ért a karrierje itt....
(válasz dixem 1. hozzászólására)

3. Petra-anya2010-11-13 17:54
Szia!

Engem is be akartak "szervezni"...én úgy láttam, hogy ha nincsenek tehetősebb ismerőseim, nem érdemes belevágni és ami azt illeti szerintem nem érdemes vele foglalkozni. Most sajnos nincs időm kifejteni, de az én tanácsom az, hogy bár elsőre kecsegtetőnek és elgondolkodtatónak hangzik ez a dolog, nem érdemes foglalkozni vele... A mai világban az én társadalmi rétegemben és környezetemben pl. senki nem teheti meg, hogy min. 200.000 ft-ért aranyat vegyen és egy bankban tárolja. Az embereknek kell a kp. munkanélküliség van, árvíz, iszap, szegénység javarészt. Nem fognak befektetni ilyesmibe...
(válasz dixem 2. hozzászólására)

2. dixem2010-11-13 17:41
Megkerestek, hogy foglakozzak vele, építsek csapatot.
Érdemes elkezdenem, van köztetek akinek bejött?

1. dixem2010-11-13 17:40
Befektetési arany és ezüst értékesítés