FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Clatronic légkeveréses főzőedény tapasztalatok és receptek

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

12. petria2011-11-11 18:50
Szeretnék érdeklődni,hogy vált be ez a termék s honnan tudnék hozzá recepteket találni.Előre is köszönöm..Petria
(válasz szöszi71 8. hozzászólására)

11. anagito1112011-06-18 12:45
Két maréknyi rizsa (próbaképp) egy fém kis tálban teli vízzel, dupla alufóliával lefedve kb 45-50 perc alatt 225°-on készült el tökéletesre


10. anagito1112011-06-18 10:43
Sziasztok!
Most kaptunk egy ilyen főzőedényt. Eddig csirkecombot, párolt zöldséget és muffint csináltam benne. A csirkecomb kicsit rágós lett, mert hamar kivettem az alufóliából. A tapasztalatom az, hogy ajánlatos fóliába tenni, alá vizet önteni, és a sütés 3/4 részében abban sütni, talán félidőnél megfordítani benne óvatosan, és a sütés vége felé, ha már finom omlósz a husi, akkor kivenni és megpirítani a külsejét :). A zöldséget a teflon edényében alatta pici vízzel alufóliával letakarva sütöttem, de viszonylag ropogós és kicsit nyers maradt (répa és karfiol), viszont így a szüleimnek jobban ízlett:).
A muffin csodálatos. Eredeti recept szerint 170 fokon 20-25 perc, de ebben 150°fokon 15 perc alatt kész lett. Már nincs is belőle (2 órája készült el, 13 db).
Most próbálok benne rizsát csinálni, kíváncsi vagyok hogy sikerül. Majd megírom a tapasztalatot.

üdv.

9. finci672011-03-09 20:11
sziasztok
Elromlott a fritőzöm. A neten olvasgatva akadtam rá a légkeveréses halogénes főzőedényekre. Most a Clatronic HLO3322 11eft metroban.

Akinek van ilyen készüléke írja meg érdemes e megvenni. Az olajsütőt váltanám ki vele. Családom nagyon szereti a rántott dolgokat és a hasáb burgonyát. Főleg ezek készítése érdekelne .

Kérlek benneteketek írjátok meg tapasztalatotokat.

8. szöszi712010-12-14 13:40
Sziasztok!

Mostmár nagyon megszerettem a főzőedényemet. Egyre több dolgot próbálok ki benne:) Legutóbb a töltött husit sütöttem meg, majd a levében brokkolit pároltam ami nagyon finom lett:)

7. szöszi712010-11-08 08:22
Sziasztok!

Köszönöm a segítségeteket!

6. emagdi2010-11-05 11:20
itt a fórum linkje:)
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=43802
(válasz szöszi71 4. hozzászólására)

5. bar_byka2010-11-05 09:03
flavorwave turbo oven a neve :-)


4. szöszi712010-11-05 08:50
Szia!
Mi a TV Shop-os márkaneve?
Most nem jut eszembe.
(válasz emagdi 3. hozzászólására)

3. emagdi2010-11-05 08:49
van már ilyen fórum, a tv shopos márka nevével (ami gyakorlatilag ugyanez, csak drágább:))
ott érdemes olvasgatni, már csomó recept, meg minden van fent!

amúgy a szárazságot ki lehet küszöbölni, ha kis vizet teszel az edény aljára főzés közben

2. bar_byka2010-11-05 08:36
Szia! Mi is kaptunk egy ilyet tavaly karácsonyra. Én nagyon szeretem. Egy problémám van vele, hogy a húsok elég szárazak lesznek benne. De a fogyi szempontjából meg az a jó. Mikor fasírtot készítek benne (általában darált sertéscombból csinálom) még abban a húsban lévő zsír is kicsöpög belőle. De szerintem teljesen más íze van így, mintha olajban sütnéd. Számomra finomabb, természetesebb az íze. Aki egészségesen, zsírok, olajok nélkül, vagy csak minimálissal akar főzni annak csak ajánlani tudom. Próbáltam már benne piskótát is sütni, de az nem nagyon lett jó, arra marad a sima sütő.

1. szöszi712010-11-05 08:26
Sziasztok!
Névnapomra kaptam egy légkeveréses főzőedényt. Szeretném kikérni tapasztalataitokat és recepteket az edényhez. Előre is köszönöm!