Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi is az a műköröm? fórum

Mi is az a műköröm? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mi is az a műköröm?

1 2 3 4 5 6 7
77. *Linda* (válaszként erre: 75. - Nagyreni)
2008. jan. 4. 20:32

Akkor szerintem rosszul csinálták meg Neked!!

Nekem sokáig zselés tipp volt, az mindig levegősödött, de az épített nem...

76. Baba84
2008. jan. 4. 10:26
sziasztok!nekem tippes zselés műkörmöm volt,de soha többet!párszor már volt,de mindig megfogadtam,h soha többet,tegnap leszedettem de annyira fájnak az ujjaim,körmeim szabályosan sikitok,ha vmit elkapok vele!sztem ha vki rakat csak épitettet,az ha szépen van megcsinálva szebb,és kimélőbb,mivel nincs tipp!most olyan a körmöm mint a papir,borzalmasan fáj is,várnom kell,mig megnő az épitéshez,mert 1-2 sajnos tőből letört:(elég ciki most mutogatni!nem tud vki rá vmi jo kis ötletet,h tehetném szebbé,amig nem megyek ujra?köszi
75. nagyreni (válaszként erre: 74. - *Linda*)
2008. jan. 3. 21:28

Az volt, zselés. Volt, hogy már másnap levegős volt az összes, volt hogy csak harmadnapra levegősödött be. Volt, hogy keresztbe tört el, volt, hogy hosszában, és többször törte a saját körmömet is, ami igen fájdalmas volt. És volt, hogy a végéről vagy az oldaláról pattant le egy darab. Mindezt úgy, hogy csupán házimunkát végzek, gyed-en vagyok és két kicsi gyereket hajkurászok, szóval semmiféle körömerőltető fizikai munkát nem végzek (még csak kertet sem művelek).

Mindezek mellett viszont látom és érzem a műkörmök előnyét és nem szeretnék lemondani róla, most csupán keresem a legmegfelelőbb megoldást. Most épp a felragasztható műköröm tűnik annak, csak sehogy nem tudom normálisan felrakni, valahogy mindig elbénázom:(

74. *Linda* (válaszként erre: 73. - Nagyreni)
2008. jan. 3. 20:42
Miért nem csináltatsz épített körmöt?Az nem levegősödik fel...
2008. jan. 3. 17:48

Sziasztok! Tudtok nekem valami tippet adni, hogy a dm-es 20 db-os műkörmöket hogyan kell felragasztani? Próbálkozom, próbálkozom, de valahol mindig levegős lesz, ott pedig folt van. Persze, mindig a közepén valahol. Nekem amúgy ez jobban bevált, mint a zselés, többen mondták, hogy keressek másik műkörmöst,mert állandóan belevegősödött, keresztbe, hosszába repedt, tört, de ahol lakom, nincs másik, a következő településre meg elég macerás eljutnom 3 hetente a 2 kicsi gyerek mellett. Amúgy imádom a műkörmöket, kb. fél éve van, mert a saját körmeim 3 tányér elmosogatása után már berepedeztek.

És tudtok esetleg valami jó márkát ajánlani ezekből az otthon is felragaszthatósokból?

72. *Linda* (válaszként erre: 68. - Erikpipi)
2007. dec. 11. 22:53

OK, téma lezárva...

Szia. :)

71. Henie (válaszként erre: 70. - Erikpipi)
2007. dec. 11. 16:01

Igen, igy van..

Nekem akkor dobta le igy alapbol a tip-et a korom, amikor szinten ilyen 200Ftos kispiacrol vasarolt valamit kellett feltennem, de szerintem maga a tipp volt tiszta zsiros, mert a kormot rendesen felbolyhoztam.. Ennyit ezekrol:D

70. erikpipi (válaszként erre: 69. - Henie)
2007. dec. 11. 09:22

Persze tippek között is van különbség. Nekem multkor olyat hoztak felrakásra, egy alkalomra, hogy hajlékony volt és az is DM-es. Jól meg kell nézni, és kitapasztalni mi a jó.

Egyébként van aki felragastja és nem akar lejönni:) de van hogy egyszerűen ledobja a köröm.

69. Henie
2007. dec. 11. 08:47

Nekem anno a DM-es tip nem sargult a szolitol. Mondjuk ki is akadtam volna, ha besargul, mert 1500 Ftert adtak 40 dbot (20-at, csak 20 ajandekba volt hehe..). De azok olyan bitng erosek voltak, hogy amikor meg kis tudatlan voltam es nem ertettem a mukoromhoz, zsele es porcelan meg mindenfele ilyen "szakmai" anyag nelkul csak felragasztottam oket es festettem. Es kb 4 het utan mar csak azert szedtem le, mert nem tudtam, hogy a zsele hogy mukodik es hogy kell tolteni:D:D

Ez az a rozsaszin dobozos tip volt.

68. erikpipi (válaszként erre: 67. - *Linda*)
2007. dec. 10. 23:30

Nem kell hinned. Vannak olyan műanyagok, amik sárgulnak szoláriumra. Az, egyszerűen nem jó minőség. Mint pl. egy dm-es meg egy márkás tipp a különbség. Fogtechnikus találta ki a műkörmöt, akkor képzeld el az alapanyagot.

szia.:)

2007. dec. 10. 22:42

Nem volt célom a cinizmus.

De hiszünk Neked.

66. erikpipi (válaszként erre: 65. - *Linda*)
2007. dec. 10. 21:42
Nem tudtam, hogy a szoláriumtól besárgul. Vedd be szakmai tudatlanságomnak, ha gondolod. A smiley, azért nem segít a cinizmusodon, de ha gondolod, más hangnemben is próbálkozhatunk.
65. *Linda* (válaszként erre: 59. - Erikpipi)
2007. dec. 10. 21:13

Akkor elég rosszul tudod....

De ha sárgul a fog , arra is van megoldás: a fogfehérítés....:))))

De tudom, ez is macerás...:))))

64. *Linda* (válaszként erre: 62. - Erikpipi)
2007. dec. 10. 21:11
milyen maceráról beszélsz?
63. *Linda* (válaszként erre: 60. - Csillllag)
2007. dec. 10. 21:11
igen, állítólag csak a fényzselétől...
62. erikpipi (válaszként erre: 60. - Csillllag)
2007. dec. 10. 08:58
Akkor mi értelme a macerának??:DDDD Megéri?:)
61. Henie
2007. dec. 10. 08:33
Igen, a szolitol tenyleg sargul.. De en is ugy tapasztaltam, hogy zsele fuggo..
60. csillllag (válaszként erre: 57. - *Linda*)
2007. dec. 10. 02:35

a szolitól tuti sárgul! nekem a fényzselé mindig besárgul, meg ha fehér zselé van a végén...

és biztos a szolitól, mert régen amikor még körmös csinálta a körmöm, miután lefixálta a körmöm bementem szolizni, és amikor kijöttem sárga lett.. és ahogy összereszelte megint szép lett!! úgyhogy szerintem csak a felületét megfogja...de zselétől is függ szerntem, mrt mióta másik zselét használok nem sárgul egyáltalán!

59. erikpipi (válaszként erre: 57. - *Linda*)
2007. dec. 9. 14:38
Akkor a műanyag fogsor, vagy korona is besárgulna, szerintem...)
58. 70a5a27405 (válaszként erre: 52. - Henie)
2007. dec. 9. 14:27

Nincs műkörmöm. Csak azért mondtam mert, ha lenne is

hát talán azt is lerágnám.

Beállhatok, de ahol rá van ragasztva, ott nem tudom hogy menne-e. Hehe.

2007. dec. 9. 12:17
Nekem azt mondta a műkörmösöm, hogy a szoláriumtól sárgul be....:(
56. erikpipi (válaszként erre: 55. - Henie)
2007. dec. 9. 12:15

Azúr vegyszerbolt, József krt. 65. 1 literes kiszerelésben kapható 1 literes kiszerelésben,mint minden más is, 8-17 ig van nyitva.

szia

55. Henie (válaszként erre: 54. - Erikpipi)
2007. dec. 9. 10:37

Koszi, ezt nem is tudtam!!!

Mostmar csak azt kell kideritenem, hgy honnan szerzek 95%os acetont:D

Gyogyszertar?:D

54. erikpipi (válaszként erre: 52. - Henie)
2007. dec. 7. 17:51
Akkor áztasd 95%-os acetonba, az leszedi a tippet, a többit meg lecsiszolgatod, de legtöbbször az is lejön darabokba.:)
53. erikpipi (válaszként erre: 49. - Reenee)
2007. dec. 7. 17:50
Szerintem nem a cigarettától sárhol a körmöd, hanem valami kosz ment alá.Ez bármi lehet ami színez.
52. Henie (válaszként erre: 51. - 70a5a27405)
2007. dec. 7. 17:11

Ha te letudod ragni a mukormot..:D:D:D

De amugy nekem mindig nehez eltavolitani mert nem oldja semmi ugyebar, de kene egy foallasu eltavolito ember.. Nem allsz be?:DDD

2007. dec. 6. 09:47
Én ilyennel nem foglalkozom, mert rágom a körmöm. És ahhoz vagyok szokva hogy rövid. Ha már nől akkor rágom is le!. Talán még a műkörmöt is lerágnám!!
50. Henie (válaszként erre: 49. - Reenee)
2007. nov. 27. 06:17
Passz, de ez amugy mindenkinek ilyen.. nekem is sargult alatta pedig en nem is dohanyzok. Szerintem csak a kireszeles segit. Pontosabban kicsiszolas:(
49. Reenee
2007. nov. 19. 12:07

Sziasztok!

Nekem épített zselés van. Van vele egy kis gondom.

Mivel dohányzom, a mű alatt az igazi köröm megsárgul, hozzá teszem, amíg nem volt műkörmöm, nem sárgultak a saját körmeim.Tudtok valamit ajánlani, amivel ismét fehérek lehetnek?

48. Kati2
2007. okt. 29. 07:30

Jó reggelt Henie!

Hát én írtam Neked, ha van lelkierőd olvasd el légyszi! Köszke!

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook