Tudja valaki a Vicákné titka étel receptjét? (tudásbázis kérdés)
15. HeckGina (válaszként erre: 14. - Nusika74)
2010. okt. 13. 10:34
Köszönöm a sgítséget!!!!
14. Nusika74
2010. okt. 12. 23:12
A főt kukoricát és(apróra vágott) sonkát besamel mártásba belekeverni ,befűszerezni.A pulykamellet vékonyra ki kell klofolni ,sózni majd a mártást beletekerni,és panírozni ,ha kisült félbe kell vágni és amig forró ,sajttal meg kell szórni hogy rá olvadjon .Legalább is mi így készítjük el !
13. bared
2010. okt. 12. 19:43
Vicákné titka (pulykamell sonkával, kukoricával, fűszervajjal töltve)
12. zebracsikó (válaszként erre: 10. - HeckGina)
2010. okt. 12. 18:59
akkok a husit klipfolod, sózod, borsozod, ráteszed a sonkát, félbehajtod és úgy panírozod be.
(persze, itt ügyelni kell, hogy ne nyíljon szét sütés közben , de ezt is meg lehet oldani egy hústűvel
a kukoricát meg átpárolod a fűszervajon
11. zebracsikó (válaszként erre: 9. - HeckGina)
2010. okt. 12. 18:57
akkor panírozd simán, hagyományosan
10. HeckGina
2010. okt. 12. 18:57
Azt tudom hogy félbevágva tálalják és nincs feltekerve, és hogy a kukorica van megpárolva zöldfűszeres teavajjal.
9. HeckGina
2010. okt. 12. 18:56
Csak azért újdonság nekem, mert én ettem már ilyen kaját és nagyon finom volt meg minden, azért is akarnám megcsinálni, de én allergiás vagyok a dióra, szóval vagy nem így csinálják felénk vagy nem tudom. Mindenesetre ha valaki tudja hogy hogyan kell elkészíteni légyszi írja meg!! Köszönöm!!!
8. zebracsikó (válaszként erre: 7. - Zebracsikó)
2010. okt. 12. 18:55
gondolom, fel kell tekerni a hússzeletet panírozás előtt
7. zebracsikó (válaszként erre: 3. - HeckGina)
2010. okt. 12. 18:55
azt nem találtam, de gondolom, ki kell klopfolni a húst, sózni-borsozni, teríteni a szeletre egy sonkát, rászórni kukoricát (konzervet), rá fűszervajat (vajat kikeversz zöldfűszerekkel+fokhagmával-de készen is lehet kapni) aztán bepanírozni, kisütni
6. zebracsikó
2010. okt. 12. 18:52
a diós bunda nem újdonság
5. HeckGina
2010. okt. 12. 18:52
Na hát erről még nem hallottam. Csodálkozom a darált dión.
4. Masször
2010. okt. 12. 18:51
A kukoricára nem emlékszem, de arra igen, hogy darált dióval van panírozva.
3. HeckGina
2010. okt. 12. 18:49
Igen ez az, de nekem kellene az is hogy hogyan kell elkészíteni!! köszi
2. zebracsikó
2010. okt. 12. 18:47
pulykamell sonkával, kukoricával, fűszervajjal töltve
1. HeckGina
2010. okt. 12. 18:45
Tudja valaki a Vicákné titka étel receptjét?
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki annak a palacsintának a receptjét, amit a strandokon lehet kapni?
- Kelt tésztából készült beigli receptjét tudja valaki?
- Tudja valaki a mirindás süti receptjét?
- Tudja valaki a tartármártás receptjét?
- Ki tudja olyan palacsintatésztaszerűségnek a receptjét, amiben husit mártunk es rántunk ki?
- Tudja valaki a mákos guba receptjét? Már annyi félét olvastam, hogy nem tudom eldönteni melyik a jó :-)