Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mennyi ideig kell beaztatni a sargaborsot(leveshez) mielott megfozned? fórum

Mennyi ideig kell beaztatni a sargaborsot(leveshez) mielott megfozned? (tudásbázis kérdés)


2011. dec. 14. 11:10
hát amikor megtaláltad..utána főzheted
23. 2104cc91e8 (válaszként erre: 21. - Pocak25)
2010. szept. 25. 21:13
Így teszek Én is :)
22. 2104cc91e8 (válaszként erre: 9. - Zebracsikó)
2010. szept. 25. 21:12

Azt hallottam, hogy amikor felforr, eldugítja a szelepet!

De, ezek szerint Te ügyes vagy, és Neked sikerül!!


Bocsánat, hogy csak most válaszoltam☺☺

2010. szept. 25. 08:55
Soha nem áztatom be , és nem teszem kuktába mégis nagyon hamar megföl.
2010. szept. 24. 21:13
én előző este szoktam beáztatni :)
19. bumble-bee (válaszként erre: 17. - Vereskati)
2010. szept. 24. 20:57

Akkor nem is kellett volna varnom :)

Na nem baj,legalabb most mar tudom,hogy nem is olyan fontos beaztatni.

Koszi!

18. bumble-bee (válaszként erre: 15. - Zebracsikó)
2010. szept. 24. 20:56

Koszi:)!


Most tettem fel,remelem finom lesz.

2010. szept. 24. 20:16
Én a megmosott sárgaborsót jó meleg vízben szoktam áztatni, de úgy tapasztaltam ha épp elfelejtettem, akkor is főzési ideje alig 10 perccel több.
2010. szept. 24. 20:14
Egyszer régen olvastam, hogy ha szódabikarbónát raksz a főzőlébe (bab, lencse, sárgaborsó), hamarabb megpuhul. Nekem bevált.
15. zebracsikó (válaszként erre: 13. - Bumble-bee)
2010. szept. 24. 20:11
Jó étvágyat hozzá! Biztos jól sikerül :)
14. zebracsikó (válaszként erre: 10. - Bumble-bee)
2010. szept. 24. 20:09
akkor érdemes 1-2 órát áztatnod
2010. szept. 24. 20:09
Koszonom a valaszokat!Akkor 1 oraig aztatom es utana megfozom. :)
2010. szept. 24. 20:09
én soha nem áztatom
2010. szept. 24. 20:09
Kuktába úgy tudom, nem szabad tenni, mert főzés közben habzik, és elzárja a szellőző nyílásokat!
10. bumble-bee (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2010. szept. 24. 20:08
Nincs kuktam.
9. zebracsikó (válaszként erre: 6. - 2104cc91e8)
2010. szept. 24. 20:08

miért nem ajánlod a kuktát?

én abban szoktam a s.borsófőzeléket főzni

2010. szept. 24. 20:08
Én sose áztatom be :)
2010. szept. 24. 20:08
Ha van kuktad,abba fozd.
2010. szept. 24. 20:07
Rövid ideig (Én 1-2 órát szoktam), és hamar megfő, de kuktába nem ajánlatos tenni!!
5. zebracsikó (válaszként erre: 3. - Bumble-bee)
2010. szept. 24. 20:07
kuktában főzöd?
2010. szept. 24. 20:07
bár azt olvastam, minél tovább ázik a bab-borsóféle, annál kevesebb "gondot" okoz :)
2010. szept. 24. 20:06
Most szeretnek sargaborso levest csinalni es elfelejtettem beaztatni.Eleg ha csak egy 30-40 percet aztatom mielott megfoznem?
2010. szept. 24. 20:06
néhány órára, 2-3 elég neki
2010. szept. 24. 20:05
Mennyi ideig kell beaztatni a sargaborsot(leveshez) mielott megfozned?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook