Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Csirkemell csíkokat, ami éppen sűrű palacsintatésztában "ázik" hogyan süssem ki? fórum

Csirkemell csíkokat, ami éppen sűrű palacsintatésztában "ázik" hogyan süssem ki? (tudásbázis kérdés)


11. szanád (válaszként erre: 10. - Gummy)
2010. szept. 12. 20:46
azért szárad ki ,mert túl sokáig sütöd..
10. Gummy
2010. szept. 12. 20:18

Bő olajban sütöttem, állati nagyon finom volt.

A csirke sokkal finomabb így, mint simán sütve, mert akkor mindig csak kiszárad.

9. d@nu
2010. szept. 11. 13:32
Bő olaj.
2010. szept. 11. 13:32
bő olajban
2010. szept. 11. 13:32
Köszi, akkor bő olaj lesz. Forró olajba belepottyantom, és sülhet.
6. koxy
2010. szept. 11. 13:31
Bő olajban!
2010. szept. 11. 13:29
én a helyedben bő olajban sütném, mint pl a rántott húst.
2010. szept. 11. 13:28
Bármelyikkel csinálhatod. Az eredeti recept bő olajban sütést ír. De az egy csepp olaj egészséges és lassan kell sütni!
2010. szept. 11. 13:25

A délutáni bulira készítettem olyan csirkemell csíkokat, ami éppen sűrű palacsintatésztában "ázik". Ezt hogyan süssem ki?


Úgy mint a palacsintát, egy csepp olajjal?

Vagy annyi olajjal hogy épp ellepje?

Vagy fritőzbe? Sok-sok olajban?


Hogyan készítsem el?

2010. szept. 11. 13:24
mondd
2010. szept. 11. 13:23
Gyors segítség kellene, sütéssel kapcsolatban!!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook