Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Debrecenben az "Abigél" közös igazgatású közoktatási intézmény, alapítványi iskola? Kell alapítványi díjat fizetnem hogy oda járhassak?

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Minden más


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

4. szabonejucika2010-09-11 12:11
Attól függ minek szeretnél tanulni ,én inkább a Cleopátrát ajánlanám!

3. carter százados2010-09-11 10:19
Valaki még valamit esetleg?


2. lilimia2010-09-11 07:52
Szia!

Igen, alapítványi, nem, nem kell fizetni. Vagy legalább is amikor én oda járta még nem kellett. De nagyon nem ajánlom! Az oktatás minősége pocsék, jönnek mennek a képzetlen tanárok, és sokkal többet várnak el, mint amennyi anyagot leadnak. Ráadásul a diákokhoz való hozzáállásuk is kritikán aluli... Két éven át tanultam ott, mindig is kitűnő tanuló voltam, majd az utolsó év elején súlyosan megbetegedtem. Lebeszéltem az iskolával, hogy sajnos nem tudok bejárni, orvosi papírokkal alátámasztottam, és azt mondták, hogy semmi gond, majd félévkor és év végén is teszek 1-1 osztályozó vizsgát. Amikor fél év előtt jelentkeztem, hogy mikor mehetnék vizsgázni, közölték, hogy mit képzelek én, itt meg kell ütni egy szintet! Mondtam, hogy de én a gimnázium első három évét kitűnő osztályzatokkal végeztem el, és év elején megbeszéltünk mindent... Mire közölték, hogy kitűnő ide nem elég!
Így halasztanom kellett egy évet. Végül a Dienesben végeztem el az utolsó évet magántanulóként, és az akkor körülmények ellenére igen csak szép eredményeket értem el. Az érettségi banketten az Igazgató úr, és az Igazgatóhelyettes asszony egy brosst ajándékoztak nekem, mert nagyon büszkék voltak rám, velem példálóztak a diákoknak, így sokuk példaképévé váltam, és javult a viselkedésük, valamint a teljesítményük. Aztán az egyetemre is felvettek toronymagas pontszámmal...
Szóval hülye azért sosem voltam... De az Abigélnek még a kitűnő sem elég...

1. carter százados2010-09-11 07:37
Debrecenben az "Abigél" közös igazgatású közoktatási intézmény, alapítványi iskola? Kell alapítványi díjat fizetnem hogy oda járhassak?