Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - BioHair Hajvágószalon. Volt már valaki ilyen üzletben?

Kategória: Összes fórumtéma » Szépség & egészség » Kinézet


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

28. mosolyka11112016-12-30 21:41
Én 4 alkalommal voltam, 4 fodrásznál. Mivel évekig rövid hajat hordtam, így a stílusomat kerestem, szabad kezet adtam az akkor már megnövesztett hajamhoz.
Mindegyik fodrásznő korrekt, minőségi munkát végzett, elmagyarázták, mit terveznek belőle vágni, mik az előnyei, esetleg hátrányai az adott frizunak. Mind a néggyel nagyon elégedett voltam, haj szempontjából most a legutóbbi a legelőnyösebb. Én megmaradok ennél a szalonnál. (Érd, Stop Shop.)
Amúgy azzal sem értek egyet, hogy ilyen fodrászatba a kezdők mennek. Itt a többség közép korosztály volt, minden alkalommal negyvenes hölgyek vágtak, szakmailag felkészültek. Nem mindenki akar vállalkozó lenni, nem olyan nagy buli az.

27. Gabi1952016-12-29 08:07
Sajnos,nekem is rosszak lettek a tapasztalataim:mindig változó arcok a fodrászok közt,ami azt jelenti újból el kell magyarázni,mit szeretnék.De a stílus időnként olyan penetráns,szerencsére nem velem,csak előttem zajlott,hogy kifordultam az üzletből.


26. manocka2014-08-05 19:29
Én a Wesselényi-Nagykörút sarkán lévő szalonba járok évente 2* festés töredezett részek levágása.
Meg vagyok elégedve bár mostani alkalommal érdekes volt :D Tudni kell hozzá hogy melíroztatni szoktam
szőke csíkokat szoktam kérni az alapszín pedig tűzvörös. Akihez kerültem kérdezi hogy az egészet vörösre akarom?:D mondom hogy nem szeretnék bele melír csíkokat hát ő akkor átad másnak mert ő nem tudja így :D így a régi megszokott kezekbe kerültem neki nem kellett elmagyarázni mit is szeretnék. Ezért elégedetten távoztam.

25. zebracsikó2014-08-05 17:49
egyszer voltam, sürgős volt, azonnal kellett, meg voltam elégedve

24. kicsiz022014-08-05 17:47
Én dolgoztam ennek a csodás hálózatnak (igaz nem fodrászként), a munkatársaim mind nagyon szerethetőek voltak, tehát miattuk szerettem ott dolgozni. Viszont... A főnökség sajnos zsugori, minden fillért megrágó, így mindenkit ott húztak le természetesen ahol tudtak. Megnyilvánul ez abban, h nem pont olyan szakmailag felkészült embereket alkalmaznak minden esetben mint kellene, illetve a munka körülmények is érdekesek... Lelkileg kikészítenek és a fizetés sem mondható igazán fizetésnek... Úgyhogy ennek mérten végzi a munkáját is mindenki.

23. virag322014-06-21 22:15
A Kökibem voltam,és nagyon nem voltam elégedett a vágással.Olyan érzésem volt,mintha egy fodrásztanoncra bíztak volna (a lányka nem lehetett több húszévesnél.)

22. marlenka702014-06-21 20:28
XVII. kerületben a Pesti úton voltam több alkalommal. Még soha nem sikerült olyan hoszúságra vágni amire kértem. Legutóbb vettem a pléhpofát és szóltam,hogy nem ilyenre kértem és vágja rövidebbre ahogy mondtam. Azt mondta nem szeretik a nők a rövidebb hajat. Hát én átvágattam újra gondolom csuklottak a felmenők.

21. Gyöngyvirág162014-06-21 20:00
Én már hatszor voltam rövid női frizurát vágatni a budaörsi szalonjukban, idáig mindig meg voltam elégedve! (6 alkalommal, 4 fodrásznál)

20. 21002012-08-09 11:14
Sajnos a sajat fodraszomnal, ahova jarok nem volt idopont, de surgosen szuksegem volt hajfelfrissitesre, igy az Auchanban mukodo bio hajvagdaba tertem be, sajnos. A keresem csak annyi volt, frissitsek fel a toredezett hajvegeket, azt hiszem ez nem nehez keres egy hajvagdaban. A derekig ero hajambol kisse vall ala ero lett. Borzasztoan tepte kifesuleskor es vagaskor is, amit hiaba jeleztem neki..
A beszaritaskor kerdezte milyen legyen, mondtam, lehetne loknis...a korkefet beleforgatta a hajba, visszafele is tekerte vele (amit, ha valaki kisse ert a hajhoz ezt tilos)-tehat ujra szanaszet tepte a hajamat.
A hajvagasnal a vegeket csak siman elvagta, igy sehol nem all egybe az egesz.
A hajam hullamos voltara hivatkozott, hogy azert muszaly igy megtepazni a hajam.
Mindenesetre, ha valaki keri privatban elkuldom a nevet a fodrasznak, akit nem igazan tudok ajanlani hosszu hajuaknak.
Nekem errol a fodraszrol ez a velemenyem, a tobbiek, akik itt dolgoznak nem tudok velemenyt alkotni.
Meg a heten helyrehozatom ezt a rombolast a megszokott helyen.

19. linanagyija2012-06-08 11:35
Többször voltam már náluk, nagyon kulturált, gyors. A baj, h a KÖKI-n 3 alkalomból 2x voltam az eredménnyel elégedetlen, mert telefon híjján nem tudtam érdeklődni a beosztás iránt, tehát gyakorlatilag mindig másnál voltam. Ezért mentem el ma a XVII. kerüleben a Pesti úti szalonukba. Ez is kulturált, de az eredmény katasztrófális. 10-es skálán 3-ra értékelem Timi munkáját. Szóval fodrász függő. A mai nap után kivárom a favorit fodrászomat az tuti.

18. viki652012-04-26 13:34
én is ide járok ,tényleg jók és gyorsak.

17. PeachFlower2012-04-26 08:50
Szia! Én mindig ide járok. A Blahára. Aki ott vágja a hajam 10 éve szakmában van, a másik lány pedig 7 éve. Nem kezdők, nagyon jól vágnak, és jók a termékeik is. Kedvesek, gyorsak. Csak jót tudok róluk mondani.

16. Ágio84052012-04-25 21:53
ezekben a fodrászatokban a kezdök vannak alkalmazottként. akinek van tapasztalata nem megy alkalmazottnak kezdetnek jó tapasztalatot szerezni és épiteni a vendégkört késöbbre. Ezért nehéz jót kifogni mert a 99%-a kezdö.


15. Kupika2012-04-25 21:11
Ma voltunk az egyik barátnőmmel és a 8 éves kisfiával a KöKi Terminál Bio Hairben és hát jót nem tudok mondani.Nem a technikával volt a probléma,hanem az ott dolgozó recepciós hölggyel.Hajmosással kezdődött az egész,a hölgy elmondta,hogy csak frissen mosott haj esetén nem mossák meg a hajat,mehet egyből a vágásra.Ezzel nincs is semmi baj.A kisfiú beült a hajmosóba és egyszer csak halljuk,hogy felkiállt és kiugrik a székből.Természetesen a barátnőm,meg én is megijjedtünk,és a kisfiú szerint nagyon meleg volt a víz.Azt tudni kell,hogy a gyerek nem ijjedős sőt szeret fodrászhoz járni,nem fél a hajmosástól.Erre persze a fodrász azt mondta,hogy nem volt meleg a víz és ,hogy fél a mosástól,mert más gyerek is félni szokott.Végül szó szót követett és nagy nehezen megengedték,hogy a félig megmosott hajat levágják.A gyerek a derekáig csurom vizes lett.Kész lett a hajvágás és a végén a fizetéskor a recepciós "hölgy" kioktató jelleggel közölte a barátnőmmel,hogy legközelebb ne hozzuk az ő fodrászait ilyen kellemetlen helyzetbe,amikor nem is történt semmi olyan dolog,hogy a gyerek megijedjen. Mi csak néztünk egyet.Tessék?Mi nehozzuk őt kellemetlen helyzetbe,amikor szegény gyerek csuromvizes volt és majdnem leforrázták a fejét.Elképesztő milyen stílusban beszélt velünk és ráadásként elkértek 1980 Ft-ot egy 10 perces munkáért,mert nem 6 év alatti a gyerek.

14. zor192012-03-29 00:15
ma voltam a Bocskai úti "szalonban", hogy levágassam a hajam. Egyszerű fiúfrizurát kértem, semmi extra. Meglepő módon ezt is képes volt elrontani a kiscsaj. Véletlenszerű magasságig körbe felnyírta géppel a hajam, majd ollóval szép foltokat nyírt a tetejébe. Most úgy néz ki kb.,mint aki megpróbálta magának lenyírni a haját vagy akinek a haverjai részegen papírvágó ollóval bele-belenyírtak a hajába. Egyre jobban gondolkodom, hogy elmegyek fodrásznak, mert ennyi kézügyességem nekem is van.
(válasz solyomildi 13. hozzászólására)

13. solyomildi2012-03-24 09:20
Beleolvastam néhány visszajelzésbe. Ezek szerint igen nagy szerencse, ha valaki kifog ott egy jó fodrászt. Én a XVII. kerületben voltam. Úgy látszik, oda a selejtjét küldik, mert peremkerület.

12. solyomildi2012-03-24 09:17
Az a véleményem, hogy a fodrászokat futószalagon képezik. Megtanulják az alapokat, aztán bedobják őket a mélyvízbe.
A maradék pedig elmegy egy ilyen Bio hajvágószalonba, a tanultak szerint levágja a hajadat, s utána nem győzöl fohászkodni, hogy csak nőjjön meg mielőbb egy kicsit, hogy ha több pénzed lesz, elmenj a 20 éve bevált mesterfodrászodhoz.

Sajnos, nem tehetem meg, hogy havonta 10 ezer forintért frizurát csináltassak. A festést magam is meg tudom csinálni, de ha már elmegyek fodrászhoz, nem akarok otthon pepecselni vele.
Ez a frizura fésülhető, igazítható később is. Miért? Mert megtanulták rendesen a hajvágást és nem kezdő szinten. A minőséget mindenhol meg kell fizetni.

Aki azt szeretné, hogy csak rövidebb legyen a haja, nem biztos, hogy a Bio hajfodrászatba kéne mennie. Levágják, de semmi formája nincs. Fantáziátlan. Pedig én nem vagyok már fiatal, de a frizurámra igényes voltam mindig.

Összegezve: soha többet nem megyek Bio Hajvágószalonba. Szalon????? Nevetséges!

11. hortamas2011-11-28 14:31
Sziasztok!
Végzős hallgatóként a szakdolgozatomat készítem marketing témában, és ehhez végzek egy felmérést a BioHair szalonokkal kapcsolatban. Hálás lennék, ha válaszolna néhány rövid kérdésemre.
A kérdőív kitöltése önkéntes.
Üdvözlettel:
Tamás

[link]

10. Nikk_19822011-06-29 19:02
Sziasztok!
Én a Mester utcai üzletben jártam néhányszor és vegyesek a tapasztalataim. Nagyon jó a koncepció, hogy gyors, nem kell bejelentkezni és csak azt kapom amit kérek. De azt hogy az ott dolgozó 5 fodrászból kihez kerülök azt nem én választom. Aki legutóbb vágta a hajamat, éppen nem végzett jó munkát. Az még hagyján, hogy a végeredmény alig hasonlított a fotóra amit vittem, centikkel hosszabb maradt pedig konkrétan megmutattam meddig vágja. Mikor a végén megkérdezte hogy tetszik és szóvá tettem hogy hosszú, affektálva visszakérdezett, hogy "most kezdjük elölről"? Hát erre mit mondjak...
Ja és egyszer voltam beszáríttatni a hajam, a biohajlakk nagyon trendi, de semmit nem tart.
Szóval jó a szalon ha csak hajat vágatni akarsz és szerencséd van az éppen felszabaduló fodrásszal.

9. Beatrix722011-05-16 21:23
Sziasztok!Hetek óta próbálom rászánni magam ,hogy elmenjek egy ilyen szalonba ,de ma végre megtettem és nagyon nagyon örülök neki ,mert a hajam gyönyörű lett!!!

Hosszú hajam van ,még mindig- miután elmentem is csak szebb:))))))A fodrászt akinél voltam Kelemen Ágnesnek hívják ,kedves ,türelemes és nem csak meghallgatott hanem pontosan azt csinálta amit kértem.A recepciós hölgy is nagyon segítőkész volt és a hajmosó lány úgy fésülte ki a hajam ,hogy meg se éreztem nem húzta nem tépte.Csak ajánlani tudom mindenkinek a Rákóczi úti szalont , én elég bizalmatlan ember vagyok ,de ez egy kellemes csalódás volt.


Beatrix

8. Szelavi2010-08-31 14:51
Köszi :)

Ma voltam a XI. kerületiben. Tényleg jó, ezentúl is oda fogok járni. Kár, hogy olyan drágák a samponok, beneveznék egy sampon+balzsamra :D

7. ceci2010-08-31 13:53
Én a Jászain voltam,egy kicsit kellett csak várni,de ez belefért,tényleg ügyesen vágnak,meg vagyok elégedve velük:)))

6. Szelavi2010-08-30 13:27
Köszi a választ!! :)
(válasz Enci1986 5. hozzászólására)

5. Enci19862010-08-30 13:15
Szia!
Én már voltam az Urániánál lévőben is, meg a Sugárnál (Örs vezér tér) is. Szerintem jó fodrászat. A legjobb benne az, hogy nem kell várni, bejelentkezni és olcsó. Én a hosszú hajamat vágattam le ott vállig érőre és kivasaltattam, ez került 2.200 ft-ba. Szóval, nem pénz. És jól megcsinálták. Kultúrált a környezet is, ráadásul ösztönöznek is, ha 4x elmész vágatni, utána ajándék fejmasszázst kapsz. Érdemes kipróbálni :)
(válasz Szelavi 2. hozzászólására)


4. Szelavi2010-08-30 13:12
Olcsónak és nívósnak tűnik...

3. marticsi2010-08-30 13:05
Ez engem is érdekelne. Egyre több nyílik.

2. Szelavi2010-08-30 13:02
Sziasztok!
Volt már valaki egy ilyen üzletben? Tényleg "más", mint a többi fodrászat?

1. Szelavi2010-08-30 13:02
BioHair Hajvágószalon