Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Stresszel, utazással kapcsolatos problémák

Kategória: Összes fórumtéma » Szex & Psziché » Egyéb test és lélek témák


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

5. badonyimariaeva2010-08-26 22:34
Nem vagy egyedül az ilyen és hasonló problémával, csak sokan nem szeretünk erről beszélni.
Utazás előtt én is többször elmegyek pisilni, holott alig kell.
De ezt többször is meg kell ismételni, főleg ha hosszabb útra megyek.
Ez stresszes állapot!
Szerintem mindenkinél van, valamilyen szinten.

4. stokimagdi2010-08-26 22:24
És a háziorvos mit mondott?
(válasz avatarmal 3. hozzászólására)


3. avatarmal2010-08-26 22:17
Csak háziorvosnál, fenntartásaim vannak a pszichológusokkal kapcsolatban. Agykontrollal próbálkozom mostanában, úgy néz ki, hogy bejön, csak akkor is idegesít ez a probléma, mert szégyellem nagyon.
(válasz stokimagdi 2. hozzászólására)

2. stokimagdi2010-08-26 21:54
Hát nem nevetni való ez tény.
Idegalapon lehet, mint minden stresszes dolog.
Orvosnál voltál már ezzel a problémával?
(válasz avatarmal 1. hozzászólására)

1. avatarmal2010-08-26 20:56
Arról lenne szó, hogy sajnos nagyon stresszes tudok lenni egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Ez pedig a pisilés és a kakilás. Ciki beszélni róla, de ez van. Egy párszor volt nagyon negatív élményem, igaz még sosem pisiltem vagy kakiltam be, de volt, hogy majdnem. Az óta állandóan ezen stresszelek. Ha mondjuk munkamegbeszélés van, akkor aznap egyáltalán nem eszem és nem iszom semmit sem, de így is vagy ötször el kell mennem pisilni. Van, hogy csak egy pár csepp jön, de úgy érzem előtte, hogy majd becsurgok. Volt, hogy a munkahelyemre gyalogolva rámjött a hasmenés és a pisilhetnék, már szakadt rólam a víz, kocsma ilyesmi nincs a környéken sem, pánikrohamot kaptam, alig kaptam levegőt, nagy nehezen bejutottam a munkahelyemre, és el is múlt az érzés, még órákig nem kellett wcre mennem. Sajnos ez miatt már sikerült egy párszor nevetségessé tennem magam, restellem, de tényleg így van. Volt, hogy elmentünk a munkatársakkal a Hortobágyra, ahol kocsikáztunk ami másfél órás program, és elmentem előtte vagy kétszer pisilni, de mielőtt elindult volna a kocsi szóltam a kocsisnak, hogy én majd bepisilek, a többiek persze kiakadtak rám, hogy jókor jut eszembe kiröhögtek, kigúnyoltak. Elmentem wcre nem jött két cseppnél több, de tudom, hogyha nem mentem volna el akkor pisilni, akkor később úgy rámjött volna, hogy becsurogtam volna szégyen szemre. Ez persze nem egyedi eset a munkatársaim már gúnyolódnak rajtam, hogy amikor a főnök hívat magához, akkor én előtte mindig elmegyek a klotyóra, mert ki tudja, hogy meddig leszek bent. Volt, hogy bent voltam majd három óra hosszát, a végén már szakadt rólam a víz annyira kellett pisilnem. A gond csak az, hogy ezt csak ezek a helyzetek hozzák elő, amikor tudom, hogy nem tudok eljutni wcre. Itthon ha már nagyon, de nagyon kell pisilnem akkor is tudom tartani még 2-3 óra hosszáig mindenféle rossz érzés nélkül.

Ez a probléma kb. négy éve áll fent, amikor egyszer kénytelen voltam a székletemet meg a vizeletemet három óra hosszáig tartogatni egy buszon, a végén már ki kellett gombolni a nadrágomat annyira megdagadt a hasam.

Nektek van-e ilyen vagy más egyéb a stresszel, utazással összefüggő problémátok? Én már nem is merek vonaton kívül mással utazni. Nagyon kellemetlen, de tényleg az emberek előbb nevetnek ki mintsem segítenének. Köszi, hogy elolvastátok, és remélem nem kacagtok rajtam.