| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| ja és méhnyálka vastagításra e vitamin napi 2x100 g
mikor ezzel szenvedtem 1 hét alatt a 4 milisemből lett 9 milis... nincs lehetetlen :) | ||
| ||
| helloka
4milis az car.... én azzal nem mensiztem... (pco) 12milis volt peteéréskor 21milis mensi előtt a 3. napon pozi teszttel,uhon csak felritkulás látszott. rá egy hetére ugyanaz. plusz egy nap múlva petezsák 5hetesen ,vagyis másnap petezsákban baba 4 milis 5hét 2 nap szikhólyag 7milis gömböcske. sztem ha nincs gáz 6. hétig felesleges az uh... engem ben fogtak a kórházba azért tudom napra pontosan,mertimden nap volt uh... kitartás :) holnap leszek 6 hetes :) | ||
| ||
| na lányok!
5 napos vérzés után 7. cn-on 10, 2 mm. nagyon gáz? | ||
| ||
| mikor | ||
|
| ||
| mikor?
ciklus elején jó, ovukor már édes kevés. | ||
|
| ||
| Ti melyik méhpempőt szedtétek?
Annyi fajta van már! A forever féle pl. k... drága! A herbáriában meg 100 féle van... ki mit szedett? | ||
| ||
| sziasztok ! 4-5 mm es nyálkahártya ez jó ?vagy kevés | ||
| ||
| málnalevél tea | ||
|
| ||
| Sziasztok !
ciklus 14.napján 3 mm-es votl a nyálkahártya.... atyaég!! ilyen soványka még sosem volt! Szerintetek mivel tudnám vastagítani,erősíteni? Több éve szeretnénk már babát, volt 2 sikertelen lobikunk is ,de a hormonokkal , IR-rel, férjem spermaminőségével minden rendben. A lombikoknál is nagyon jól tudtak stimulálni,de szerintem nem tudott hova beágyazódni... Most derült ki,hogy pco-m van ,de picik a ciszták ,gyógyszerrel talán sikerül elkerülni a műtétet,ha jól reagálok rá.. Barátcserje? cickafark tea? -bár azt hallottam a pco-ra épp nem jó-,vagy a méhpempő? Tanácsokat várok :) Barátcserje? | ||
| ||
| peteéréskor?
az tök jó:) mondjuk masszív 6 napot vérezgettem pé körül:( nem tudom, miért, de nem tetszett... | ||
|
| ||
| 8 felett már jónak számít | ||
| ||
| klassz:) | ||
|
| ||
| szerintem ez így jó :D | ||
|
| ||
| a 9, 7 mm-es nyálkahártya a peteérés napján (vagy előtte 1-2 nappal) az oké? vagy túl sok? | ||
| ||
| a 9 mm elég soványka egy babához.
teszt reggeli 1. pisiből volt? ha nem, akkor kellene egy olyan. | ||
|
| ||
| Szia!
Nekem is 9mm volt a nyálkahártya és nekem sem láttak terhességet uh-on de viszont az utolsó mensim első napja szeptember 19-e volt és azóta még nem jött meg.Teszteltem kétszer amiből az egyik halványan pozitív volt a másik meg negatív. Ilyenkor mi van????? | ||
|
| ||
| Nem találom a papírt. :( De szinte biztos vagyok benne... | ||
| ||
| betöltött 4 hét. elvileg az a nap, amikor meg kellene jönnie (szabályos, 28napos ciklus esetén) | ||
|
| ||
| jajdejó!:))
és utána rohamosan nő vagy mit csinál pontosan a nyálkahártya? | ||
|
| ||
| Én is.:))) majd írsz, hogy mennyi volt? :)) | ||
|
| ||
| A 4 hetes az mit jelent? Már betöltött 4hét vagy a hét végén lesz betöltve a 4.hét? | ||
|
| ||
| Köszönöm! | ||
| ||
| Nekem lombikom volt,a beültetéskor volt 8, 3 a nyálkahártyám,és megtapadt a babám:-) | ||
| ||
| Na most kíváncsi vagyok, előszedem a papírt... | ||
| ||
| Azt hiszem nekem is pont 9 mm volt mikor először voltam Uh-n mert pozitív lett a teszt... De a dokim akkor meg is erősítte, hogy terhes vagyok.
Ne izgulj, biztos minden rendben! :) | ||
| ||
| a 9 mm eléggé soványka... középidősnek is csak éppenhogy jó :/
de ha a tesztek pozitívak, akkor várj még 1 hetet, és utána már tuti látszódni fog vmi az uh-n. | ||
|
| ||
| szia nekem 4 hetesen volt 17.5mm | ||
| ||
| Sziasztok!
Szerintetek, ha mostanában kell/kellett volna megjönnie, de nem jött és pozitívak a tesztek, de az uh-n a nyálkahártya csak 9mm-es, akkor jó helyen van? Az uh-n nem mondtak, nem láttak még semmit, mert korán mentem.Nektek, mik a tapasztalataitok nyálkahártya téren? Köszönöm. | ||